Moderna köksbelysningsidéer

Moderna köksbelysningsidéer

MODERNA KÖKSBELYSNINGSIDÉER – I takt med att eran förändras, förändras även stilen på köksbelysningen. I allmänhet förnyar moderna köksbelysningsidéer traditionella köksbelysningskoncept. Lättviktsmaterial och rik design blir två huvudaspekter av modern köksbelysning.

Det vi älskar mest med moderna köksbelysningsidéer är att det finns många mönster tillgängliga för massproduktion. Vissa människor föredrar att skapa färdiga belysningssystem för sina kök. Det är en förbättrad konst som inkluderar modern köksbelysning.

Läs nedan för att hitta några av dem.

Inbyggd modern köksbelysning

Inbyggd modern köksbelysning
Dessa: traditionalhome.com

Vi tror att du är bekant med vår första idé. Vi kallar detta för inbyggd modern köksbelysning eftersom det finns två stora lampor i taket i köket. Självklart finns ljuskonceptet med i köksplanen inför byggnationen.

Detta koncept hoppas kunna behålla en minimalistisk modell för köket. Som du kan se upptar detta kök ett smalt område. Därför behöver köket en belysning som ser enkel ut. Stora taklampor kan minska det redan trånga utrymmet i detta kök.

Det finns två stora lampor, tillräckligt för att lysa upp hela köket.

Fantastisk modern köksbelysning

Fantastisk modern köksbelysning
Dessa: carlaston.com

Som redan nämnts öppnar en modern köksstil för obegränsade belysningsstilar. En av dem presenteras i detta exempel. Vi kallar detta bra eftersom det är fantastiskt att det här exemplet passar konceptet ”glödlampa i en glödlampa”.

Belysningen består av två hängande överdimensionerade glödlampsliknande glaskåpor. Inuti var och en av dem finns den ”riktiga glödlampan” som producerar strålar så snart ljusströmbrytaren slås på. Glaskåpan kan förstärka strålen så att hela köket är upplyst.

Pendellampan närmar sig köksön, vilket omedelbart drar till sig folks uppmärksamhet.

Fackelliknande modern köksbelysning

Fackelliknande modern köksbelysning
Dessa: sebringdesignbuild.com

Ta fram fina minnen från när du var en scoutpojke eller -flicka. Denna idé tjänade till att stjäla en enkel design av facklor med eld och ved. Naturligtvis ska du inte ta med den traditionella ficklampan in i köket, speciellt ditt kök är modernt som detta visar.

Köksbelysningen består av tre ficklampsliknande lampor som hänger i taket. Varje lampa är klädd i grå metall. Snygg och enkel, varje lampa har en liten i botten.

Ljuskonceptet stödjer köket som ser minimalt och enkelt ut.

Vacker modern köksbelysning

Vacker modern köksbelysning
Dessa: steinerparents.com

Det finns en tydlig likhet mellan den fjärde och andra idén. Båda är inspirerade av lampmodellen. Den här gången använder den fjärde tre stora glödlampor som hänger i taket halvvägs upp i köket.

De stora glödlamporna ser lite bedårande ut. Belysningen faller rakt över köksön och stödjer de inbyggda lamporna som är utspridda i hela köket. De genomskinliga höljena på belysningsenheten hjälper till att sprida strålen som produceras av glödlamporna.

Belysningen är en förbättrad version av de traditionella små glödlamporna som vi ofta använder.

Modern köksbelysning i studiostil

Studioliknande modern köksbelysning
Dessa: Architectureartdesigns.com

Inuti det lilla vita locket finns fyra små glödlampor, var och en fäst i kökstaket. Hela belysningsenheten påminner mycket om de som används i en studio. Varje glödlampa förväntas producera ljusa strålar för köket.

Detta är en av de mest avancerade modellerna av modern köksbelysning. Belysningen kopierar coola och funktionella egenskaper hos studiolampor. Ljusdesignen håller köket rymligt även om ytan ser stor ut.

För att ge en vid känsla består belysningen av små lampor.

Discoinspirerad modern köksbelysning

Discoinspirerad modern köksbelysning
Dessa: cjcfc2018.com

Det finns två typer av modern köksbelysning i detta kök. Vi diskuterar discoinspiration eftersom vi pratade om inbyggd belysning i det första tipset. Den inbyggda belysningsmodellen blir en av belysningsstilarna i detta kök.

Den discoinspirerade belysningsenheten består av tre stora cirkulära sfärer med lampor inuti. De glittrar som lampor vi ser på klubbar eller på fester. Valet av belysning gör detta kök väldigt mångsidigt.

Kombinationen är osannolik som vi ser den i dagens moderna kök.

Otrolig modern köksbelysning

Otrolig modern köksbelysning
Dessa: Secureidm.com

Återigen väljer vi en glödlampa som ett allmänt koncept för köksbelysning. Detta kök använder glödlampor utan speciella lock som i de tidigare exemplen. Glödlamporna i det här köket förblir som de är. Skillnaden ligger i de olika storlekarna på lampor placerade på ett ställe.

Det finns fem glödlampor i det här köket, allt från supersmå till stora. De hänger från kökstaket till fläktkåpan. Vi uppskattar att köksbelysningen blir en cool twist på kökets grå ton.

Vacker modern köksbelysning

Vacker modern köksbelysning
Dessa: cieric.org

Det här åttonde tipset visar hur lätt det är att förvandla köksbelysning till vacker. Titta på locket på varje lampa. Belysningsenheten består av de tre lamporna som hänger i taket nära köksön.

Belysningen skapar ljusa strålar som gör att du kan njuta av mat och dryck som serveras på köksön. Tittar man på den enkla köksmodellen blir belysningen en uppfriskande i sig.

Exceptionell modern köksbelysning

Exceptionell modern köksbelysning
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Belysningen i detta kök drar snabbt vår uppmärksamhet. Köket gör sitt bästa för att fokusera på belysningen. Belysningen får en stor, cirkulär form med små lampor.

Belysningen är klädd i grått och vitt, en cool twist på köket som använder brunt och vitt som temafärger. När man läser från idé ett till åtta, är det inte för mycket sagt att denna belysning är ett undantag.

Vi tror att köket lägger mycket pengar på denna belysning.

Innovativ modern köksbelysning

Innovativ modern köksbelysning
Dessa: greenbrookdesign.com

Ett annat sätt att omedelbart dra folks uppmärksamhet från belysningssegmentet. Till skillnad från det nionde tipset visar denna sista idé upp en innovativ belysningsstil som förvånar oss. Dessutom lyser belysningen upp den neutrala köksatmosfären.

Belysningen består av två lampor med vackra lockdesigner. Vart och ett av locken använder ett stegvis lock. Lamporna är placerade i glasluckan för att sprida strålen. Ovanpå glaset kommer du att se ett annat lock.

Alla stöds av hållaren som hänger i taket.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *