Moderna köksgardinidéer

Moderna köksgardinidéer

MODERNA KÖKSgardinidéer – Den moderna köksgardinen är nära besläktad med den enkla designen och det mjuka tyget. Detta härrör från det allmänna målet med en modern köksgardin, som är att skydda området från överdrivet solljus.

Ibland vill man hänga upp en modern köksgardin för att dölja sina aktiviteter för förbipasserande. Samtidigt ser den moderna köksgardinen fortfarande vacker och dekorativ ut. Den speciella gardinen innehåller skönheten i hopp om att hålla fläcken bred.

Vad skiljer den moderna köksgardinen från en traditionell? Kolla in vår lista nedan.

Skir och enkel modern köksgardin

Skir och enkel modern köksgardin
Dessa: bestpickreports.com

Du undrar säkert varför det här köket har en så skir gardin. Vårt första exempel tyder på att moderna köksgardiner ibland är mer dekorativa. Det särskilda målet gäller kökets övergripande design och storlek.

Den skira och enkla moderna köksgardinen passar väldigt bra i denna frukostkrok. Den stora egenskapen hos den moderna köksgardinen hjälper till att hålla frukostkroken rymlig. Gardinen ger fri utsikt över det vackra landskapet utanför fönstren.

Den sista anledningen gäller de dubbeltjocka fönstren. Även utan gardiner är hörnet tillräckligt skyddat.

Skir modern köksgardin

Skir modern köksgardin
Dessa: blog.buyerselect.com

Det mjuka vita tyget visar återigen sina flexibla och charmiga egenskaper. Denna gång väljer denna frukostkrok de genomskinliga och enkla tygerna till gardinen. Gardinen faller uppifrån, nästan vidrör taket till golvet.

Gardinen är vackert arrangerad. Den hängs på metallhållaren. Ett unikt format skapas för att matcha formen på frukostkroken. Den övergripande gardinen är uppdelad i två delar.

När alla gardinsegment är fördragna så här, njut av frukosten med den gröna utsikten från bilden.

Vacker modern köksgardin

Vacker modern köksgardin
Dessa: diycreation.net

Inte alla moderna köksgardiner är enkel. Vårt tredje exempel visar den mönstrade motivgardinen som täcker fönsterrutan, som är delad i två. Själva gardinen är uppdelad i fyra delar som möjliggör olika stilar av dragning.

Gardinerna har en enkel design som blandar vitt och brunt. Vi tror att gardinerna använder mjuka och tunna tyger som hjälper till att hålla matsalen bred och upplyst. Användningen av vita gardiner hjälper till att sprida strålarna som genereras av solen.

Balken kommer dock in i rummet även om du stänger området med gardinen.

Varm modern köksgardin

Varm modern köksgardin
Dessa: morganallendesigns.com

De flesta moderna köksgardiner använder gärna neutrala färger. Efter vitt kan du överväga vanligt brunt tyg som denna idé föreslår. Detta kök föredrar det enkla och bruna tyget för gardinen.

Gardinen verkar vara ljus så att solljus ändå kan komma in i köket. Gardinen väljer också den mjuka eller ljusbruna tonen. Urvalet skapar en varm och lätt ton även när gardinen är helt eller halvt fördragen enligt bilden.

Vår sista anmärkning relaterar till färglikheten mellan backsplash och gardinen.

Mjuk modern köksgardin

Mjuk modern köksgardin
Dessa: croatianwine.org

Låt oss nu leka med en färgad modern köksgardin. Ja, en modern köksgardin öppnar upp ett stort utrymme för att experimentera med en färgad gardin. Nästa exempel visar en mjuk nyans av blått kombinerat med vitt.

De två bildar bakgrunden till den mönstrade motivgardinen. Gardinen är uppdelad i två delar som följer med fönsterplaceringen. Gardinen verkar tjock och kan skydda köket från allt som händer utanför området.

Det som intresserar oss är att gardinen matchar kökets temafärg; Blå.

Geometrisk modern köksgardin

Geometrisk modern köksgardin
Dessa: hgtv.com

Dra den här moderna köksgardinen i fullt läge, så ser du en trendig och mysig geometrisk syn i exemplet. De två sista köksexemplen använder alla blått, men den här gången ser det här köket formellt ut med den djärva nyansen av blått som den här.

Istället för de blå och vita gardinfärgerna föredrar detta kök en vit och ljusbrun ton. De neutrala färgerna bildar bakgrunden till det geometriska gardinmönstret. Gardinen är uppdelad i två delar motsvarande fönstren.

Gardinen ser så enkel ut att solljus fortfarande kan passera genom den.

Mörk modern köksgardin

Mörk modern köksgardin
Dessa: specktacularhome.com

Vår sjunde idé ser speciell ut av två anledningar. För det första använder gardinen mörkt tyg. Den grå och svarta gardinen hängs i denna hemtrevliga stil. Den täcker det lilla fönstret till det rustika köket.

Den andra faktorn gäller den moderna produktionen av köksgardiner. Du kan faktiskt göra den här gardinmodellen själv. Hitta ett extra tyg och sy det sedan till denna moderna köksgardinlook. Verkar ganska lätt att göra.

Kreativ modern köksgardin

Kreativ modern köksgardin
Dessa: homebnc.com

Du kan i princip göra vad som helst med vitt som bakgrundstyg. Det blir vårt bredare intryck av detta moderna köksgardinmönster. Gardinen är gjord av vitt tyg, och sedan kompletteras den med sådant färgat avfall.

Gardinkonceptet matchar frukostkrokens modell. Gardinen omsluter den färgglada och vackra stilen som vi kan känna från detta hörn.

Grå modern köksgardin

Grå modern köksgardin
Dessa: decorits.com

Ett annat val för en fönsterruta. Denna moderna köksgardin väljer ett grått och skirt tyg som ser formellt ut, speciellt när det används för detta minimalistiska kök. Gardinen släpper fortfarande in solljus i området.

Gardinen faller från toppen (nästan från taket) till botten (från golvet). När gardinen dras så full kommer gardinen att svaja och det blir kyligt när du spenderar tid i köket.

Vacker modern köksgardin

Vacker modern köksgardin
Dessa: dhoumm.co

Vårt sista förslag förvandlas till det mest komplexa moderna köksgardinarrangemanget på den här listan. Detta visar att du kan experimentera med intrikat placering av gardiner, som du ofta ser i den traditionella stilen av köksgardiner.

Denna gardin väljer en randig design med blått, grått och vitt som bakgrundsfärger. Det som imponerar på oss är definitivt placeringen av gardinen. Gardinen använder det söta blå bandet som en extra dekoration.

Med den söta gardinen hängande så här är gardinen verkligen en chic gardin. Du kan fortfarande se den gröna utsikten utanför.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *