Modernt porslin i Kina

Modernt porslin i Kina

Vera Wang Wedgwood Grosgrain Kina

Oavsett om du planerar en bankett för tio eller två, kommer ett porslinsset att lägga till en touch av elegans till din måltid. Men att ta sig från porslin betyder inte nödvändigtvis att torka av din mormors samling. Det finns en mängd designers som skapar elegant, modern porslinsservis som visar upp din personliga stil utan att skrämma dina svärföräldrar. Oavsett hur middagen blir kommer den att se bra ut på dessa moderna porslinsset.

Kate Spade Parker Place-kollektionen

Kate Space Parker Place Kina

De solida svarta banden och platinakanterna gör detta porslinsset till ett grafiskt uttryck. Varje tallrik använder olika varianter av samma motiv för att skilja mellan rätter och samtidigt skapa ett sömlöst flöde genom din semestermiddag. Ett rödhake äggblåa band ger den en delikat och lekfull färgton.

Bild via Kate Spade.

Bernardaud Kintsugi Sarkis tallrikar

bernardaud kintsugi park Kina

Att blanda och matcha porslinsset kan vara knepigt, men när det görs bra kan det göra ett djärvt uttalande. Om du vill lägga till lite färg till ett helvitt porslinsset, är Bernardauds Kintsugi Sarkis-tallrikar något för dig. Gulddetaljerna är unika för varje tallrik i kollektionen, vilket ger den en personlig touch som också är spännande elegant.

Bild via Bernardaud.

The Grosgrain Collection av Vera Wang och Wedgwood

Wedgwood Vera Wang Grosgrain Kina

Bröllopskina behöver inte se daterat ut. Inspirerat av utsmyckningarna av Vera Wangs bröllopsklänningar, är detta samarbete mellan Wedgwood och Vera Wang den perfekta uppsättningen för alla nygifta par. Wedgwood är en av de äldsta engelska tillverkarna av fint porslin, men detta moderna set känns aldrig föråldrat.

Bild via Wedgwood.

Newgrange Platinum av Waterford

Waterford Newgrange Platin

Waterford är ett världskänt varumärke känt för sina enastående glaskristaller. Men deras porslinskollektioner håller också högsta kvalitet. Detta set använder ett mikrotryckt keltiskt guldmönster för en modern twist på företagets irländska arv.

Bild via Bloomingdales.

Rosenthal Tac 02-kollektionen

rosenthal tac 02 walter gropius porslin

Detta helvita porslinsset är allt annat än standard. Rosenthal Tac 02-kollektionen designades av en av 1900-talets största arkitekter, Walter Gropius. Den förkroppsligar Bauhaus fokus på funktionalitet samtidigt som den bibehåller en utsökt modern attraktion.

Bild via Bridgecatalog.

Die Monique Lhuillier Opulence Collection från Waterford

monique lhuillier opulence waterford kina

Waterford-baserade Monique Lhuilliers Opulence-kollektion lever upp till sitt namn.

Bild via Nifty Kitchen.

Royal Copenhagen Blue Elements-kollektionen

Royal Copenhagen Blue Elements Kina

Om du letar efter en traditionell design som inte känns kvav, överväg Royal Copenhagen Blue Elements-kollektionen. Med över 200 år av hantverk bakom varje tallrik, kommer denna kollektion att överleva alla föränderliga trender.

Bild via Louise Campbell.

Kelley Wearstler Bedford Collection

Kelley Wearstler Bedford Kina

En levande, modern design uppvägs av ett elegant guldmönster för en helt original set. Dör samling är verkligen inte din mormors porslin.

Bild via Bloomingdales.

Philippe Deshoulieres ‚Arcades Set

philippe deshoulieres arkadspelset

Om du vill visa upp ditt konsthistoriska kunnande, överväg denna samling av Art Deco-inspirerat porslin av Philippe Deshoulieres. Kontrasten mellan puderblått och matt guld är tidlös och modern.

Bild via Bloomingdales.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *