Mörka badrumsidéer

Mörka badrumsidéer

IDÉER FÖR MÖRKA BADRUM – Självklart vill vi ha ett badrum som känns fridfullt och lugnt. Atmosfären hjälper oss att uppleva sköna bad- eller duschstunder. Detta kan hjälpa till att lindra spänningar vi känner när vi arbetar på kontoret.

För det ultimata lugnet kan du träna en mörk badrumsstil. En del av er undrar säkert vad som är bra med stilen. Så vi har 10 mörka badrumsmodeller som bevisar att svarta färger inte bara handlar om mörka och mystiska atmosfärer.

Stilrent mörkt badrum

Stilrent mörkt badrum
Dessa: ideas.kohler.com

Du behöver inte gå för svart för att ha ett mörkt badrum. Den första modellen väljer grått och brunt. Vi beundrar verkligen badrummet som blandar ihop de neutrala färgerna och sedan använder dem på olika föremål.

Badrummet väljer till exempel den mönstrade grå mattan som ligger på det gråa golvet. Det grå golvet ser trendigt ut med tumbling stone designen. Medan den brunaktiga nyansen framträder från tapeten och belysningen.

Varje aspekt av badrummet är smakfullt. Den vintage badrumsstilen är verkligen retuscherad här.

Primitivt mörkt badrum

Primitivt mörkt badrum
Dessa: wolland.chrispommier.com

Vår andra idé visar ett primitivt badrum med svarta tyger och åldrat trä. Dessa är huvudorsakerna till den mörka atmosfären. Detta tyder återigen på att du inte behöver välja en svart väggmålning.

Badrummet målar väggen grå för att skapa en lugn atmosfär. Möblerna använder det gamla träet som ser svartaktigt ut. Badkar och handfat är gammal stil.

Ett användbart tips är att sätta upp belysning som ger svaga strålar. I detta badrum kommer strålen från ljuset.

Vackert mörkt badrum

Vackert mörkt badrum
Dessa: maisonvalentina.net

Detta är vårt mest rekommenderade mörka badrum. Det moderna och stilrena badrummet vet verkligen hur man modifierar mörka färger. Svart blir temafärgen. Badrummet använder svart för den rektangulära keramik som täcker handfatet.

Medan grå atmosfär framträder från badrumsgolvet och väggdelen som täcker duschområdet. Det stiligt glödande badrummet ser fantastiskt ut när de solbrända lamporna faller från taket.

Badrummet placerar lamporna som livar upp förvaringsutrymmet och hela badrummet. Stolen har en antik trästol som också ser lite mörk ut.

Reflekterande mörkt badrum

Reflekterande mörkt badrum
Dessa: home-designing.com

Som ett alternativ till svart kan du träna på detta. Badrummet väljer gråa material som ser reflekterande ut. Du kan få denna känsla från badrumsgolvet och väggen.

Strategin är verkligen vettig. Tack vare det smala utrymmet gör materialet badrummet lättare och bredare. Badrummet ändrar nyans av grått med duschområdet.

Spotten använder de grå och vita plattorna för att få badrummet att kännas lite levande. Den flytande garderoben passar det lilla utrymmet.

Futuristiskt mörkt badrum

Futuristiskt mörkt badrum
Dessa: qnud.com

Ett reflekterande badrumstema förekommer också i exemplet. Detta ser futuristiskt ut tack vare den övergripande designen. Svart blir unikt på badrumstaket. Takmaterialet reflekteras på golvet.

Vi anser att detta är en bra start för en futuristisk badrumsdesign. Badrummet innehåller tre handfat tillsammans med speglarna. Det finns en gångväg som skiljer de två områdena åt.

Badkaret ser speciellt ut med den skiktade designen. Exemplet uppmuntrar dig att kombinera svart med vitt och lila för att skapa en cool kontrasterande atmosfär.

Industriellt mörkt badrum

Industriellt mörkt badrum
Dessa: home-designing.com

Industribadrummet använder vanligtvis mörka färger. Som exemplet visar fungerar svart med grått, brunt och vitt. Det mörka badrummet känns väldigt moderiktigt med den sexkantiga keramik som utgör golv och vägg.

Vår favorit relaterar till den skenbara installationen som går över diskbänken och över skåpet. För den starka mörka smaken målar badrummet taket med svart. Den svarta metallväggen pryder och gör badrummet lite rymligare.

Badrummet har minimalistiska grunder som svävande handfat och toalett för att spara utrymme.

Fint mörkt badrum

Fint mörkt badrum
Dessa: toiletsguide.com

Ett sånt här grått badrum ser väldigt sött ut. Badrummet blandar ljusa och djärva gråtoner. Det ser bekvämt ut med de stora fönsterrutorna. Badkaret ser speciellt ut med den skiktade designen.

Vi kallar detta den söta på grund av badkarsmodellen. Den söta stolen följer med badkaret. Dessutom ser det flytande minnet kreativt ut. Den har två lager som håller handfat, rena handdukar och växter.

Kreativt mörkt badrum

Kreativt mörkt badrum
Dessa: decoratorist.com

Svarta och vita kontraster är alltid en bra idé. Detta gör att badrummet känns strålande. Det finns en slags mystisk atmosfär som vi kan känna från badrummet. Dessutom ser badrummet kreativt ut.

Det kan du känna på den svarta, mönstrade tapeten som täcker väggdelen ovanför diskbänken. Vi älskar den övergripande designen som delar upp det smala badrummet i två segment.

Detta gör att badrummet ser rymligt ut, men tar inte mycket plats.

Mystiskt mörkt badrum

Mystiskt mörkt badrum
Dessa: achahomes.com

Detta är vad som händer när svart keramik möter ljusa, vita material. Badrummet ser därför mörkt och mystiskt ut. Men badrumsstilen skrämmer oss inte. Badrummet håller utrymmet stort trots att det tar upp mässområdet.

Vi ser att badrummet innehåller badkaret, handfatet och toaletten. Det finns en handdukstork för torkning av tyger. En gångväg syns mellan badkaret och handfatet.

Vi älskar hur badrummet har en effektiv design utan sötningsmedel som blommor eller växter.

Snygga mörka badrum

Snygga mörka badrum
Dessa: maisonvalentina.net

Vi avslutar våra 10 mörka badrumsidéer med en specifik träkategori. Så den sista rekommendationen har ett tips som liknar den andra. Badrummet väljer det gamla träslaget till dörren.

Detta skapar en mörk smak till en början. Badkaret ser unikt ut i den bruna färgen som också ser mörk ut. Medan badrummet är målat i en brun nyans för väggen, ser det återigen mörkt ut.

Det grå materialet mjukar upp den mörka smaken tillsammans med den brunaktiga botten. Det svävande trähandfatet och badkaret skapar en mörk fantasi. Tycker du inte?

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *