Mörka kök backsplash idéer

Mörka kök backsplash idéer

MÖRK KÖK BACKSPLASH IDEEN – Blir det inte en dyster syn för ett kök som tränar mörkt köksbacksplash? Detta kan bara hända om du installerar enkla, djärva kakel eller tapeter för hela köksstänken.

Sanningen är att mörk köksbacksplash kan se cool och lockande ut. Du kan få den känslan genom några tips som inkluderar färgval och material. Läs tills den här artikeln är klar för att ta reda på hur du gör detta.

Färsk mörk köksbacksplash

Färsk mörk köksbacksplash
Dessa: kitchendecorpad.com

Du behöver inte hålla dig till svart när du tänker på en mörk köksbacksplash. Vad du behöver komma ihåg är en mörk nyans. Ta det här exemplet. Du kan välja en mörk grön nyans som backsplash.

Backsplashen har en enkel och vacker design med en mörk grön nyans som huvudfärg. Du kan välja en bakgrundsbild för att spara pengar, eller så kan du välja brickan som visas här. Ljusare eller mörkare i nyansen, grönt är alltid den översta färgen för en fräsch medbringare.

Backsplashen matchar faktiskt en mörk nyans som kom från den flytande träaffären här.

Ljusande mörk köksbacksplash

Ljusande mörk köksbacksplash
Dessa: diydecorstore.com

För en naturligt glänsande leverantör, välj koppar. Koppar kräver ingen målning och ger dig lysande egenskaper som inte kommer att blekna med tiden. Denna backsplash väljer särskilt en mörk kopparton.

Men backsplashen fortsätter att lysa, speciellt i det vita köket som syns på den här bilden. Dessutom innehåller backsplash kurvor i kopparplåten. Detta ger lite färg till det enkla köket.

Detta material är ganska dyrt jämfört med kakel tapeter. Så du måste avsätta extra pengar.

Djärv mörk köksbacksplash

Djärv mörk köksbacksplash
Dessa: blankslatesd.com

Letar du efter något dramatiskt för köksbacksplash-idén? Kombinera två djärva färger, röd och svart, som de dominerande färgerna för backsplash. Atmosfären kan bli djärvare och mer dramatisk om du väljer mörkbruna trämöbler som den här bilden visar.

Backsplashen tillämpar mosaikstilen som använder små färgade plattor. Bredvid de röda och svarta kan du se den gula och orangea lilla brickan i backsplashen. De små plattorna skapar en lite livlig ton. Svarta och röda brickor drar till sig mer uppmärksamhet.

I det här köket visar backsplash mörka känslor på ett kreativt sätt.

Elegant mörkt köksbacksplash

Elegant mörkt köksbacksplash
Dessa: diydecorstore.com

Mörkt köksbacksplash är inte alltid förknippat med vanligt utseende eller vanliga mönster. Vår fjärde idé introducerar dig till ett vackert kopparmönster som kommer att bli backsplash för detta kök.

Var och en av kopparplattorna har en vacker design som inte ser alltför komplicerad ut. Backsplashen antar en mörk kopparton. Backsplash fyller det tomma utrymmet mellan skåpet och bänkskivan.

På detta relativt lilla område lyser backsplash mellan de vita lamporna och bänkskivan.

Underbart mörkt köksbacksplash

Underbart mörkt köksbacksplash
Vad: Pinterest

Välj en mörk blå nyans för en underbar och elegant känsla för en mörk atmosfär för en backsplash. Den här bilden ger dig ett bra exempel på det. Backsplashen använder denna speciella nyans av blått för en mörk nyans.

Backsplashen använder skivade, rektangulära brickor arrangerade i skev ordning. Arrangemanget kommer att bli en vacker syn. Det visar sig att backsplashen matchar temafärgen i hela köket.

Från skåpen till lådorna kan du självklart se exakt vilken nyans köket väljer.

Trendigt mörkt köksbacksplash

Trendigt mörkt köksbacksplash
Dessa: Secureidm.com

Mosaikmönster kan aldrig misslyckas med att skapa en stilfull och levande känsla i ett backsplash. Den här gången väljer vi en mosaik som innehåller små plattor av vitt, svart och grått kakel. Du kan välja tapeter med denna design om din budget är knapp.

Backsplashen väljer svart och mörkgrå som de mest dominerande färgerna. Som ett resultat ser hela backsplashen mörk ut. De små plattorna ger en livlig touch för att förhindra att backsplashen ser mörk och vanlig ut.

Bakstycket matchar träskåpen, lådan och lampan. De kompenserar alla för trenden.

Naturligt mörkt köksbacksplash

Naturligt mörkt köksbacksplash
Dessa: amberyin.com

Du kan välja natursten som i den här bilden för naturlig överklagande som en extra ton efter en mörk känsla i en backsplash. En mörkgrå natursten används för denna backsplash. Backsplashen väljer också skurna naturstenar.

Stenarna är rektangulära med olika storlekar. Vissa är stora, vissa är små. Stenarna är inte ordnade i något speciellt mönster. När du sätter ihop allt ser stenarna snygga och vackra ut.

Du behöver inte måla på stenarna. Lämna dem som de är för naturliga och fräscha känslor.

Avslappnad mörk köksbaksida

Avslappnad mörk köksbaksida
Dessa: notifiedapp.com

Den åttonde av våra mörka köksbacksplash-idéer är den enklaste. Välj bara svart och vitt kakel och fäst dem på köksväggen som en backsplash. Naturligtvis dominerar den svarta tonen mer utrymme inom en bricka.

Den här bilden ger dig detta exempel. Kakelplattorna ser mörka och glänsande ut. Därför ligger inte hela köket helt öde. Vi tror att du lätt kan hitta dem i en järnaffär.

Plattorna är lätta att rengöra och prisvärda. Backsplashen förstärker alltså den avslappnade looken som fyller detta moderna kök.

Idealisk backsplash för mörka kök

Idealisk backsplash för mörka kök
Dessa: wordupmag.com

Den här bilden visar vår idealiska backsplash för mörka kök. Denna backsplash är baserad på samma idé som den åttonde punkten och använder rektangulära brickor. Detta nionde tips skiljer sig från den tidigare idén genom att de förra utgår från gamla kakelplattor.

De ser inte djärva och ljusa ut som den åttonde strategin. Du kan till och med se brunaktiga nyanser som dyker upp från plattorna. Urvalet visar hur brickorna har åldrats med grace.

Fabulous Dark Kitchen Backsplash

Fabulous Dark Kitchen Backsplash
Dessa: liguefrancilienne.com

En mörk köksbacksplash kan se levande ut i sin egen stil. Den här bilden visar bäst hur man skapar detta. Backsplashen använder fyrkantiga plattor i nyanser av ljust och mörkt grått, brunt och beige.

Detta neutrala färgval gör att köket ser fantastiskt ut. Från den här bilden kan vi lära oss att mörk backsplash kan se levande ut på en rimlig nivå. Receptet är att matcha plattor av neutrala färger med en mörk nyans av en eller två färger.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *