Mudroom-Ideen

Mudroom-Ideen

Mudroom Ideen

I början och slutet av en lång dag finns det inget som liknar den lyxiga känslan av att gå in i ett smutsrum där du kan förvara rockar, skor och regn- och vinterprylar, särskilt en som har ett fantastiskt dekorativt utseende och massor av förvaringslösningar . För vem älskar inte vackert designade mudrooms, även om de kan vara en utmaning när det gäller att återskapa inredningsprocessen i ditt hem eftersom att skapa en egen plats är en lyx. Enkelt uttryckt är faktum att sourcing är inspirerande Mudroom Ideen Att hitta det som passar din stil och dina behov är tillräckligt komplext, och du kanske inte vet var du ska vända dig när det kommer till mudroom-idéer.

En sak är säker, ett välorganiserat mässrum hjälper dig att hålla andra områden i ditt hem städade och organiserade. För att hjälpa dig att upptäcka de bästa mudroom-idéerna har vi skapat den här guiden, som kan ses ovan Mudroom Design-Ideen Enligt inredningsarkitekter på Décor Aid kan du hitta inspiration. Innan vi kommer till dessa mudroom-idéer, låt oss dock återgå till termen mudroom.

Vad är egentligen ett lerrum?

blue mudroom idéer

Ett lerrum är vanligtvis en övergångspunkt mellan insidan och utsidan av ett hem. Den används främst för förvaring av vardagliga föremål och föremål som lätt kan röra upp hushållet och få det att se rörigt ut. Vanliga föremål är skor, blöta kläder och tvätt. För många är det dock inget annat än en entré full av snygga föremål som inte skulle fungera lika bra i andra rum i hemmet. Mudrooms är också ofta något dolda från resten av huset och fungerar ofta som tvättstugor eller husdjursrum och ligger vanligtvis nära köket, garaget eller entrén. Här kommer de väl till pass när du kommer in från en blöt, regnig eller snörik dag då de är det perfekta stället att låta blöta kläder torka.

Och du kan förvandla en fullsatt entré till ett elegant område som lämpar sig som det bästa stället att spendera hela dagen med det Idéer för att dekorera mudroom som kommer att stå sig genom tiderna. Oavsett vilken inredningsstil du väljer, oavsett om det är rustikt, modernt eller någonstans däremellan, kommer du säkert att hitta inspirerande idéer på den här listan Mudroom Ideen Detta är perfekt för alla hem, oavsett storlek.

Skapa ett rum av ingenting

lyxiga mudroom-idéer

Om du älskar känslan av modern lerrumsdesign men inte har tillräckligt med entré för att skapa det perfekta lerrummet, krävs det bara lite kreativitet för att förvandla även de minsta utrymmen till ett bonafide lerrum. Ja, det stämmer, du kan skapa ett lerrum nästan från grunden. Ja ingenting! Så länge det tillgängliga utrymmet tillåter en praktisk bänk och förvaringskrokar som sitter stilfullt mot en vägg.

Allt du behöver är en liten vrå för att arbeta eller en del av din entré och de väsentliga delarna som får ett mudroom att se ut som rock- och jackkrokar, en slitstark och lättstädad matta, en spegel och förvaringskorgar fungerar som en praktisk men ändå chict område att gå in i på en daglig basis.

Dölj röran med korgar

Idéer för förvaring av lerrum

Är ditt lerrumsområde nära ditt vardagsrum eller annat utrymme synligt för en gäst? För att hålla utseendet snyggt och organiserat varje dag, ta med snygga korgar för att skydda röran från allmänhetens bländning så mycket som möjligt. Placera röran och andra små slumpmässiga föremål i robusta flätade eller metallkorgar och förvara dem snyggt under din bänk, i en garderob eller på en vägghylla.

Se också till att alla korgar du tar med är av samma storlek och har samma designestetik för att säkerställa överensstämmelse med din inredningsstil. Detta låter dig också veta var allt är när du behöver det samtidigt som du håller allt utom synhåll.

Lägg till ett lerrum till din tvättstuga

Idéer för tvättstugan

Om du letar efter det bästa Mudroom Ideense din tvättstuga som en smart utgångspunkt. Mudrooms handlar inte bara om rymden. De handlar mer om stil och funktionalitet eftersom de kräver rent praktiskt. Ett hörn av din tvättstuga kan vara det perfekta stället att skapa ett lerrum från grunden om du tycker att det är omöjligt att skapa ditt eget lerrum någon annanstans i ditt hus.

På så sätt kan du rengöra saker som regnrockar och snöskor utan att behöva oroa dig för att de torkar i ett huvudrum i ditt hus medan du gör en röra på golvet.

Blanda det med köksutrymme

Idéer för köksslam

Ett annat sätt att göra ett rum dubbelt är att överväga att använda ditt kök om du letar efter det Idéer för litet lerrum som i en tvättstuga kan du använda diskbänken för att ta bort nödvändigheter eller torka saker över den. Genom att blanda ett lerrum i ditt kök kan du få ut det mesta av ditt köksutrymme utan att behöva reservera ett område som behövs för lerrumsidéer till ditt hem.

Det bästa sättet att få det att fungera är att separera dina lerrumsartiklar från dina köksmaterial för att hålla allt organiserat och rent. Tänk på det så här: ett lerrum är i grunden en plats där du kan ta av dig blöta skor och kläder, kanske med en elegant bänk för att göra det med lätthet. Och eftersom detta i grunden är ett lerrum, finns det ingen anledning till att du inte kan införliva lerrumsidéer i ditt kök.

skåp och smutsfällor

Closet Mudroom Idéer

Om du fortfarande har problem med att använda Mudroom Ideen billigt För att skapa ett funktionellt område i ditt hem, överväg att förvandla en hall eller entré till ett modernt och mycket funktionellt smutsutrymme. Allt du behöver är några krokar och korgar för att hålla allt till hands med stil, och ditt mini lerrum kommer att kännas komplett på nolltid.

Det finns flera sätt du kan använda några DIY-hack för att skapa ett fantastiskt lerrum som fungerar var som helst i ditt hem. Ta bort dina lerrumsdörrar och ersätt dem med en inbyggd bänk eller bekväm förvaringsenhet eftersom möjligheterna är oändliga när utrymmet väl har öppnats.

krokar och ställ

modern Mudroom-idé

Även om detta är en funktionell aspekt när det kommer till praktiskt och modernt Mudroom IdeenKrokar och ställ bör inte förlitas hårt på eftersom de inte är de enda elementen i ett typiskt lerrum. När du lägger till krokar och ställ, håll det enkelt och okomplicerat. Du bör inte belamra hela ditt lerrum med dem, eftersom ditt lerrum kommer att kännas trångt och visuellt förvirrande.

En rad med fyra eller fem krokar och några ställ är idealiskt. Även om flera rader med krokar kan hjälpa dig att maximera ditt väggutrymme, kan de också få ditt smutsrum att se rörigt ut, vilket inte är ditt mål. Enkelhet är därför nyckeln till att skapa ett modernt lerrum.

Täck dina mudroomväggar med intressanta tapeter

små mudroom idéer

Ge dina lerrumsväggar en dramatisk men ändå charmig look med mönstrade tapeter som gör rummet livligt och energiskt varje gång du går förbi medan du försöker hänga en våt kappa i rummet. Detta kan vara ett plus om ditt smutsrum är synligt för gästerna.

Modern tapet säkerställer att ditt lerrum har ett lugnande och klassiskt utseende, samtidigt som det ger en anpassad känsla som är full av själ och visuellt spel, vilket ger djup till ett litet utrymme.

Märkning av svarta tavlans färger

blue mudroom idéer

Fyll i din Idéer för att dekorera mudroom Med kreativa, praktiska element som populära svartmålade etiketter kan du styla dina Mudroom-väggar och förvaringsenheter samtidigt som du vet var allt är och vart det är på väg. Tillsammans med ett svart och vitt färgschema, inkludera färgglada tillbehör i ditt smutsrum som matchar din känsla för stil och inredning.

Svarta tavlafärg ger dig lyxen att leka med designidéer för att hitta den perfekta balansen i ditt lerrum – wDetta är ett perfekt sätt att släppa loss din kreativitet samtidigt som du skapar ett mycket funktionellt smutsrum i ditt hem. Bortsett från det faktum att du enkelt kan rengöra svarta tavlans etiketter, går svarta tavlans etiketter aldrig ur stil och är lätta och billiga att köpa.

Förvandla en hall till ett lerrum

Hallway Mudroom Idéer

Om du inte har tillräckligt med utrymme för att skapa ett funktionellt smutsrum i ditt hem, ta en titt på dina korridorer (om du har dem) eftersom det kan fungera till din fördel Mudroom-idéer med ett litet utrymme som en hall är ofta döda utrymmen ändå. Och eftersom de flesta husägare lämnar sina hallar oanvända året runt, kan du använda utrymmet till något rent praktiskt och användbart för alla i ditt hus.

Du behöver inte budgetera för mycket pengar eller bryta pengarna för att förvandla ditt hallutrymme till ett elegant lerrum som fångar ögat. Allt du behöver är ett par garderober eller en garderob, en uppsättning snygga krokar, en matta och ett par vävda korgar för att förvandla utrymmet till ett praktiskt förvaringsutrymme och ett mesrum för din kappa, väska och kläder Skor kan förvaras på ett ställe efter en hård dag.

håll det enkelt

enkla mudroom-idéer

När du designar ett mudroom finns det en tendens att släppa loss din kreativitet så mycket att resultatet bara kan bli visuellt förvirrande och inte stiligt. Även om du vill vara kreativ bör enkelhet och tydlig redigering komma i första hand. Det finns mycket mer effektiva sätt att förvandla ett rum till ett perfekt lerrum.

Med enkla tillbehör som en bänk, krokar och en hylla kan du maximera ditt utrymme och skapa ett litet lerrum från grunden. Det betyder att ge det liv med inramade konsttryck och en viktig spegel för extra djup och personlighet.

Betygsätt ditt utrymme

Detta borde vara det sista du tänker på när du överväger de bästa mudroom-idéerna för ditt hem. Faktum är att oavsett dina designval eller enkelheten i din stil, kommer ditt utrymme att diktera vilken typ av utseende du vill uppnå och formen ditt lerrum kommer att ta. vad är din plats Är det begränsat till en tvättstuga, hall, ditt kök eller vardagsrum? Tänk på att ju mindre utrymme du har att arbeta med, desto mer kreativ behöver du vara med dina designanvisningar och alternativ.

När det kommer till mudrooms har många privata hem plats för ett mudroom i antingen en källare, allrum, kök, hall eller tvättstuga. Dessa områden är fokus för denna guide till modernitet Mudroom Ideen. Vi har också utforskat de grundläggande föremålen du behöver för att ge din inredningsstil ett minnesvärt lyft. Dessa idéer bör få dig igång när du förbereder dig för att upptäcka något meningsfullt i ett utrymme i ditt hem. När man letar efter Mudroom IdeenVi hoppas att du tycker att dessa tips är inspirerande och användbara.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *