Naturliga element för din stadsbostad

Naturliga element för din stadsbostad

Ta in naturen i ditt hem

Att vara i naturen har förmågan att lugna sinnet och fräscha upp kroppen. Men om du bor i ett storstadsområde kan du förmodligen inte spendera tillräckligt med tid i skogen eller på stranden. För att leva i ett naturligt landskapsbrist, följ vår guide för att lägga till naturliga element till din urbana bostad.

Bild via Anne Li West.

inomhusväxter

Inomhusväxter suckulenter natur

Ett av de enklaste sätten att få in naturen i ditt hem är att köpa krukväxter. Stora, gröna och lummiga växter är fantastiska accentbitar för alla utrymmen, och mindre växter som suckulenter är fantastiska bordsskivor.

Men kom ihåg, vintern kommer. Om du vill ha användbara tips för att hålla dina gröna vänner vid liv under de kallare månaderna, kolla in vår guide för att hålla växter vid liv hela vintern.

Bild via Lifehack.

trämöbler

Återvunnen massiv teak

För ett strukturerat men modernt utrymme är trämöbler ett extremt effektivt tillskott. Massiv teak och bitar av gammalt trä passar särskilt bra i vardagsrummet och köket.

Och att lägga till träprodukter betyder inte att man avverkar all regnskog. Om du letar efter hållbara sätt att införliva trämöbler, kolla in vår hållbara designerguide.

Bild om naturliga barns värld.

Konstverk som involverar naturen

Häst naturlig fotografi svart vit

Välkurerad konst är avgörande för alla moderna hem. Om du vill införliva några naturliga element i hemmet, överväg att hoppa över de vanliga abstrakt-expressionistiska bitarna och införliva några naturliga bilder. Monokroma djurfoton är ett utmärkt sätt att förmedla en elegant men ändå naturlig estetik.

Kolla in det svartvita hästfotot som vi placerade i sovrummet i denna SoHo-duplexrenovering.

soffbordsdekorationer

Soffbord naturliga föremål

Soffbord förbises ofta som utrymmen för att visa upp din personliga stil. Spara tillräckligt med utrymme för några drinkar och en charkuteribräda, men var inte rädd för att lägga till några dukning eftersom det här är en idealisk plats i hemmet för att införliva naturliga element.

Kolla in soffbordet vi designade i den här lägenheten på San Franciscos Market Street.

Naturligt solljus

gardiner naturligt solljus

Ett sätt att lägga till en naturlig förfriskning till ditt moderna hem är att inkludera mer solljus. Om dina draperier eller gardiner är mörka i färgen eller ett tyngre material, kan de blockera värdefullt solljus. För rum som behöver lite mer sol, använd vita gardiner, som ger ditt utrymme en modern finish samtidigt som du låter solen skina igenom.

Kolla in de skira gardinerna vi använde i vardagsrummet i denna ljusa lägenhetsrenovering.

Marmor

Bänkskivor i marmor badkar

Marmor är ett av våra favoritmaterial att dekorera med eftersom det ger ett modernt men ändå naturligt utseende till alla utrymmen. Att lägga till bänkskivor i marmor i köket eller bänkskivor av marmor i badrummet är ett utmärkt sätt att lägga till en elegant men ändå naturlig finish till nästan alla rum i ditt hem.

För lite renoveringsinspiration, kolla in marmorbadrummet från Manhattan brownstone vi renoverade.

Dekorera med grenar

Grenar höst vinter dekorationer

Om du glömmer att vattna dina krukväxter men ändå vill ha med några naturliga element, överväg att dekorera med stora grenar. De är särskilt lämpliga för höst, höst och vinter.

Kolla in grenarna vi har införlivat i Sag Harbor under denna helgresa.

Geoden

Geode bokstöd

Om du vill inkludera några geologiska element utan större ombyggnad av marmor, lägg till några geoder. De kan placeras som dekorativa bitar på ett soffbord i vardagsrummet, eller användas som mer funktionella föremål som bokstöd på en hylla eller pappersvikter på ett skrivbord.

Bild via Pottery Barn.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *