Office badrum idéer

Office badrum idéer

KONTORS BADRUMSIdéer – Ett bekvämt kontorsbadrum kan hjälpa till att lindra stress. Både manliga och kvinnliga anställda vill tillbringa några minuter i badrummet och ta pauser medan de hanterar högar av arbetsblad.

Moderna kontor skapar vanligtvis minimalistiska kontorsbadrumsstilar. Neutrala färger i kombination med enkla badrumstillbehör används främst för badrumsdesign. Vi har 10 kontorsbadrumslooker som hjälper till att lyfta arbetarhumöret.

Varmt kontorsbadrum

Varmt kontorsbadrum
Dessa: michel.frittolibarbara.com

Ha ett tyst kontorsbadrum för att minska medarbetarnas stress. I det första exemplet väljs brunt som den temafärg som de flesta kommer att jämföra. Färgen hjälper till att värma hjärtan.

För att förstärka värmeeffekten använder badrummet inbyggda lampor som skapar svaga strålar. När man träffar de bruna plattorna känns badrummet lugnt. Badrummet väljer det svävande handfatet som bland annat används för att förvara vävnader och handdukar.

Kontorsbadrummet är mer lämpligt för kvinnliga anställda. Du kan röra ditt smink med det stora fönstret. Att placera blommorna räcker för att söta badrummet.

Skimrande kontorsbadrum

Skimrande kontorsbadrum
Dessa: immobiliaresanmartino.com

Självlysande. Kontorsbadrummet ser maskulint och stilrent ut. Svart är allt annat än trist eller dramatiskt i badrummet. Att leka med belysningen gör att badrummet ser så skimrande ut.

Badrummet delar upp området i tre segment. Den slutna har träskivorna som lock. Nästa är platsen för manliga arbetare. Badrummet sätter upp den svarta skiljeväggen för att separera de två områdena från handfatet.

Alla grunderna i badrummet har ett minimalistiskt utseende. Detta skapar gångvägen som ser varm ut med trägolvet.

Smalt kontorsbadrum

Smalt kontorsbadrum
Dessa: bestofficeideas.com

Badrummet väljer grått vilket skapar en ljus och formell atmosfär. Glasväggen ger känslan av att badrummet är rymligt trots det begränsade utrymmet. Skiljeväggen ser unik ut med den grå betongen.

Betongen har hålet för att visa ornament som lämnas fritt i badrummet. Segmentet blir en variant för badrummet som separerar skåpet och diskbänken.

Efter att ha undersökt aspekterna av badrummet drar vi slutsatsen att de alla har snygga funktioner. Diskbänksområdet har det fåfänga som ser enkelt ut med lådan.

Charmigt kontorsbadrum

Charmigt kontorsbadrum
Dessa: jhmrad.com

Arbetarna måste vara så exalterade över denna kontorsbadrumsstil. Badrummet modifierar den minimalistiska stilen med enkla dekorationer som fräschar upp atmosfären. Först och främst värmer den brunaktiga nyansen arbetarnas hjärtan.

Badkaret är mitt i badrummet. Fönstret visar träden för personalen. Badrummet väljer det enkla handfatet och fåfänga som i de tidigare exemplen.

På något sätt placerar badrummet blommorna och de trendiga lampstilarna. Den förvandlar badrumsväggen med väggdelen bredvid spegeln.

Energiskt kontorsbadrum

Energiskt kontorsbadrum
Dessa: michel.frittolibarbara.com

Färgexperiment kan göra så mycket. Exemplet erbjuder ett enkelt knep för att förbättra de anställdas moral. En av badrumsväggarna har lila keramik. Kakelplattorna ser ljusa och fräscha ut.

Den lila smaken passar bra till svartvit keramik och bruna trädörrar. Detta gör badrummet lite färgglatt. Strategin räcker för att hålla medarbetarna energiska när som helst på dygnet.

Kontorshjulet har en välbekant stil med toalettområdet indelat i tre undersegment. Du står framför diskbänken som är fylld med handtvål.

Futuristiskt kontorsbadrum

Futuristiskt kontorsbadrum
Dessa: sswevents.com

Grå med en cool modifikation. Kontorsbadrummet böjer färgen för att skapa en futuristisk atmosfär. Ljudet kommer från den grå, glasliknande skiljeväggen som separerar diskbänksområdet och nästa punkt.

Den futuristiska tonen bekräftas av takmodelleringen, som innehåller de transparenta plattorna som skapar strålar. Bakgrundsväggen har det mönstrade motivet men också de grå accenterna.

Arbetare kommer att känna sig utvilade när de går på toaletten eftersom stilen representerar dagens arbetskraft som kräver ett gott humör.

Trendigt Bürobad

Trendigt Bürobad
Dessa: sswevents.com

Exemplet visar att det inte finns några gränser för kreativiteten i de minsta utrymmen. Små kontorsarbetare måste underhållas med badrumsinredning. Till exempel den cirkulära prydnaden som färgar den vertikala spegeln.

Var och en av diskbänkarna ser speciella ut med det svarta handfatet och papperskorgen. Badrummet leker också med belysningen. Taket innehåller stora, cirkulära lampor. För garderobssegmentet väljer badrummet trädörren för att göra den privat.

Neutralt kontorsbadrum

Neutralt kontorsbadrum
Dessa: australianwild.org

Ett annat sätt att ändra en grå nyans. Den här gången ger badrummet färgatmosfären i olika material. Till exempel sätter badrummet upp de mosaikinspirerade plattorna med grått och vitt kakel.

Badrumsgolvet är anlagt för den avslappnade grå keramiken. Dessutom väljer badrummet den belysning som gör badrummet lite dramatiskt. Badrummet består av små garderobsdelar som ser avslappnade ut för de flesta av oss.

Bekant kontor badrum

Bekant kontor badrum
De: bullshit.ist

Badrummet ser lite annorlunda ut än de tidigare exemplen med den mjuka nyansen av blått. Färgvalen blir lite ljusare för arbetarna. Vi dras till stilen på den flytande dörren för att indikera om någon använder garderoben eller inte.

Badrummet sätter den avslappnade keramiken i svart och vit ton. Badrumsväggen lyser starkt med det blåaktiga kakelplattan. Medarbetarna känner sig bekväma och avslappnade i kontorsläge.

Avslappnat kontorsbadrum

Avslappnat kontorsbadrum
Dessa: shouldcatalog.com

Medarbetarna känner sig bekväma med att komma in på kontoret. I exemplet väljs dörrar målade bruna, vilket skapar en varm nyans. Badrummet ser kreativt ut med golvstilen.

Golvet består av svart och vitt kakel arrangerat på detta sätt. Det finns även svartvitt kakel på badrumsväggen som har ett liknande koncept. Medan diskbänksområdet ser enkelt ut med en spegel för varje handfat.

Badrummets avslappnade utseende får medarbetarna att känna sig lite avslappnade.

Om du är en medarbetare kan du förmodligen föreslå din chef att skapa en av de 10 kontorsbadrumsidéerna i artikeln. Ha ett bra försök killar!

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *