Öppna hyllor köksidéer

Öppna hyllor köksidéer

ÖPPNA HYLLA KÖKSIDÉER – Har du blivit arg på dig själv för att du har glömt var du placerat köksredskap? Faktum är att bland så många köksredskap är det få som är vanligt förekommande.

Öppna hyllor förhindrar att du hamnar i ett meningslöst sökande. Öppna hyllor tjänar två syften. Vi kommer att prata om var och en av dem i listan nedan. Så läs till sista punkten.

Dekorativa öppna hyllor

Dekorativa öppna hyllor
Dessa: idealhome.co.uk

Den första rollen för öppna hyllor är att visa dekorationer. Vårt första exempel utför uppgiften i det coola lagringstemat. Detta motsvarar köksdelen som visar stor kärlek till livet vid havet eller stranden.

Den öppna hyllan tar dock plats i denna enkla garderob. Du kan se många strandsamlarföremål. Alla är snyggt arrangerade. Det finns snäckskal i burken ovanpå skåpet.

Du kan öva på den här idén om du vill boka en plats i ditt kök för att skryta i kökets anda.

Beundransvärda öppna hyllor

Beundransvärda öppna hyllor
Dessa: madebymood.com

Den öppna, flytande hyllan verkar vid första anblicken inte vara något speciellt. Två långa öppna hyllor kompletterar det rymliga köksbordet. Precis som den första idén är vårt andra förslag mer en dekorativ öppen förvaring.

En djup sak som slår oss är hur köket lägger undan det superstora utrymmet och bakgrunden för de öppna hyllorna. Dessutom finns de öppna hyllorna i köksbordet, som är skilt från huvudköket.

Med tanke på den redan speciella sidan är det inte konstigt att den öppna hyllan innehåller de söta och konstnärliga samlarföremålen, från cyklar till gröna muggar.

Dubbla öppna hyllor

Dubbla öppna hyllor
Dessa: decoist.com

Valet av en lämplig öppen hylla beror på kökets storlek. Vårt tredje förslag väljer två eller två typer av öppna hyllor, eftersom två väggar ligger bredvid varandra. Därför blir ett sådant dubbelt flytande minne användbart.

Det flytande förrådet använder starkt trä bearbetat till tre och fyra öppna hyllor. En öppen hylla nedanför innehåller dekorationerna. Denna öppna hylla upptar en kopparbakgrund. Medan den andra får rött tegel som bakgrund.

Den nedre öppna hyllan ger plats för fat och koppar som enkelt kan plockas upp och placeras direkt efter tvätt.

Kompletta öppna hyllor

Kompletta öppna hyllor
Dessa: adoreyourplace.com

Lång och mysig. Detta är förmodligen ett av de mest utbredda köken idag. De flesta hemmafruar väljer en flytande stockförvaring som denna. Den öppna hyllan sträcker sig från höger till vänster längs köksväggen.

Det verkar som att köket innehåller många bitar av serviser, där alla rätter visas på den öppna hyllan. Den öppna hyllan består av tre våningar och visar tallrikar, muggar, koppar, glas och annat. Du är så bra koordinerad.

Inte bara komplett, utan den öppna hyllan ser också färgglad ut på grund av porslin.

Underbara öppna hyllor

Underbara öppna hyllor
Dessa: codecor.com

I det här köket används öppna hyllor inte bara för förvaring. Den kombinerar det med dekorativa syften. Det slutar inte där. Den här öppna hyllan väljer medvetet den här typen av öppna skåp fästa på köksväggen.

Den öppna hyllan består av öppna tallrikar, glas, matingredienser och böcker. Den öppna hyllan sitter ovanför diskbänken omgiven av blommor och växter.

Köket uppmärksammar inte de öppna hyllorna, utan hela området. Ser inte hela området så underbart ut?

Fantastisk öppen hylla

Fantastisk öppen hylla
Dessa: about-ruth.com

Billigt men bra. Vissa av er kanske föredrar att inte lägga till flytande hyllor på köksväggen. Tänk bara på att köpa en öppen garderob som denna. I det här exemplet verkar den öppna garderoben vara gjord av metall, vilket gör att det ser ut som ett slags industrilager.

Den öppna hyllan är uppdelad i några klasser, som var och en innehåller specifika föremål. Här hittar du tallrikar, skålar, glas och juicemaskiner. Det finns till och med orden ”ÄTA” för en enkel humörhöjare.

Definitivt att placera allt på ett ställe som detta är ett bra sätt att sortera och söka efter vissa objekt.

Fin öppen hylla

Fin öppen hylla
Dessa: fireclaytile.com

Detta exempel använder en mycket realistisk metod för att öppna hyllor. De öppna hyllorna ser billiga och söta ut tack vare det flytande miniförvaringsutrymmet som fläckar köksväggen. Den öppna hyllan är uppdelad i fyra segment.

Vart och ett av segmenten består av små träskivor. Den innehåller söta och färgglada muggar, muggar och annat. Köket hänger den öppna hyllan nära diskbänken för att göra det enkelt att sätta in och ur disken.

De små dekorationerna ovanför den öppna hyllan tillför söthet till förvaringen.

Trendiga öppna hyllor

Trendiga öppna hyllor
Dessa: gardenhouz.com

Gå ur de vanliga färgerna och materialen på de öppna hyllorna. Vårt nästa förslag bevisar att mörka öppna hyllor gjorda av just detta material ser väldigt trendiga och graciösa ut. Den öppna hyllan är inspirerad av kökets övergripande utseende.

På bilden innehåller den öppna hyllan skiktat, kort material. Intressant nog att notera att den öppna hyllan har dekorationer från böckerna till löven. Den är placerad bredvid gasspis och fläktkåpa.

Det här är en så osannolik placering på öppna hyllor men ser fortfarande kreativ ut.

Delad öppen hylla

Delad öppen hylla
Dessa: hgtv.com

En perfekt öppen hylla målar denna bild. Ett stort fönster vetter mot ett handfat med två öppna hyllor. Vi kallar denna öppna hylla för en allmän eftersom den öppna hyllan blir en enhet med det stängda skåpet.

Det är åtminstone vad vi ser från den öppna hyllan till höger (bredvid huven). Den öppna hyllan innehåller två segment. Den första hänvisar till platsen där panelerna är utan glasskydd.

Den andra pekar på platsen med glasskyddet.

Hjälpsamma öppna hyllor

Hjälpsamma öppna hyllor
Dessa: instrukte.com

Vissa av er kanske inte har turen att ha ett kök av rimlig storlek. Du måste utmana dig själv för att använda utrymmet för att förvara köksartiklar. Vårt sista förslag hjälper dig i situationen.

Den öppna hyllan ser enkel och billig ut. Den öppna hyllan består av två flytande träförråd. Den innehåller små burkar med kryddor som kan hjälpa dig att laga mat. Butiken ställer även ut skålar och andra smårätter.

Det finns till och med en speciell plats för att visa knivar. Den öppna hyllan gynnas faktiskt av matlagning, skärning och andra aktiviteter.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *