Orange vardagsrum idéer

Orange vardagsrum idéer

ORANGE VARDAGSRUM IDÉER – Vi klassar den orangea interiören som nästa nivå av gult. Både orange och gult är ljusa färger, men orange känns mer prålig. Ett orange koncept kräver noggrant färgval för möbler och rumsdekorationer.

Medan ljusgul kan leda till en neutral nyans, förblir orange ljus. Det räcker med att säga att de som föredrar orange vardagsrumsmodeller letar efter en livlig atmosfär i hela regionen.

Fair Orange vardagsrumsidéer

Fair Orange vardagsrumsidéer
Dessa: roundecor.com

En ljus nyans av orange är ett bra sätt att lägga till en medelmängd orange i ett planerat vardagsrum. Välj om möjligt mjuk orange som visas här så att du får en snygg helhetslook när den blandas med andra neutrala färger som blått, vitt och brunt.

Det här exemplet kommer också att inspirera dig att kreativt skapa nyanser av orange. Du kan välja orange fåtöljer och orange tyger som tydliga orange indikatorer. Skaffa även det vita och orangea bordet, randig orange stor matta och pastellfärgade ljusorange kuddar.

Och välj slutligen blått, mjukt brunt och vitt för möbler och rumsinredning.

Ljus orange vardagsrum

Ljus orange vardagsrum
Dessa: YouTube.com

Låt oss öva på en annan sida av apelsin. Lägg till ljusorange som grundelementet i ditt planerade vardagsrum. Applicera den graderade apelsinen på väggarna i området. Komplettera det bleka läget med den lurviga mattan som ses på bilden.

Har enkla orange och gula kuddar som sitter vackert i den grå soffan. Häng glödlamporna som ljuskälla. Med denna enkla idé är det ljusa orange vardagsrummet komplett.

Detta ser minimalistiskt och luftigt ut, med vertikala fönster som släpper in frisk luft och ljus i och ut ur området.

Delvis orange vardagsrumsstil

Delvis orange vardagsrumsstil
Dessa: cltis.com

Härledd från samma koncept som punkt 1, skiljer sig den tredje av våra orange vardagsrumsidéer i antalet ytterligare färger. Vi tar grått som den andra dominerande färgen efter orange.

Självklart kan du även välja andra, t.ex. BB blå, brun eller gul. På den här bilden visar sig orange vara en trevlig vän av grått. Efter att ha färgat en del av vardagsrumsväggen, applicera grått för nästa vägg. Välj även den orangea stolen och den mönstrade orangea mattan.

Det grå elementet syns i mattan och soffset.

Snyggt orange vardagsrum

Snyggt orange vardagsrum
Dessa: Coastalliving.com

Apelsin kan stimulera din fantasi. Det här sortimentet visar hur ett kreativt orange vardagsrum kan vara. I detta sammanhang kan du istället välja ett randigt orange undertema för leverantören av orange element.

Mattan, kuddarna och stolarna är exemplen. Ta med en ljus nyans av orange genom vasen och definitivt de små väggdekorationerna som fyller ut de vitmålade väggarna i rummet. Vad vackra de är!

Området visar att små dekorationer kan göra något så vackert. En annan god nyhet är att du kan köpa dekorationerna separat.

Magnifikt orange vardagsrum

Magnifikt orange vardagsrum
Dessa: diynetwork.com

Även här visar sig orange vara den bästa partnern för andra pastellfärger. Den här gången är vintagemöbler och rumsdekorationer nyckeln. Som du kan se här är vardagsrumsväggarna färgade i mjukt orange och vitt.

Den vackraste delen ligger i kombinationen av orange, rosa och brunt för den bekväma soffan med stoppning och kuddar. Orange och rosa återupptar partnerskapet för tankens gardiner. Täck huvudkontoret med den vackra mönstrade mattan.

Placera solmönstrade skrivbordslampor, färska blommor och djurutställningar för extra skönhet.

Modernt orange vardagsrum

Modernt orange vardagsrum
Dessa: decoratorist.com

Orange är en mångsidig färg. Applicera denna färg på ditt moderna vardagsrum som visas här. Satsa på en orange minimalistisk soffgrupp tillsammans med det rundade orange bordet. Komplettera setet med en orange liten kudde och en skrivbordslampa.

Måla även vardagsrummets väggar med orange. Fyll väggarna med abstrakta teckningar som innehåller inslaget av orange. Lägg smala trägolv för en ljus atmosfär. Detta motsvarar en nyans av orange, även om den är brun.

Sätt upp en unik modern dagbädd med ottoman tillsammans med metallskärmen. Den övergripande ytan verkar nu vara toppmodern.

Klassiskt orange vardagsrum

Klassiskt orange vardagsrum
Dessa: neo-decor.com

Ta en titt bakåt i tiden med ljusorange. Måla väggarna i ditt planerade vardagsrum med ljusorange som visas här. Var istället noga med att inte välja beige. Denna nyans av orange rekommenderas på grund av en klassisk nyans som är starkt knuten till den mjuka färgen.

Installera ugnen med den exponerade röda tegelstenen för en traditionell känsla. Välj klassiska möbler som den stoppade fåtöljen. Komplettera sittsetet med en stor ottoman med en bestämd vintagestil som denna.

Träbord och soffbord finns mest i antiken. Och slutligen, häng bilder på kungliga för den starkare atmosfären från det förflutna.

Konstnärligt orange vardagsrum

Konstnärligt orange vardagsrum
Dessa: blueridgeapartments.com

Ha modet att hitta rätt nyans av orange för att kanalisera din dolda konstnärliga talang. Du kan måla väggarna i ditt planerade orangea vardagsrum med den orange nyansen som visas på bilden.

Ha en extra nyans av orange genom kuddarna och randig orange ottoman. Kombinera vitt med soffgrupp och lampor för detta område. Visa upp din konstnärliga sida efter grundelementet.

Fyll utrymmet med statyer, konstutställningar och kreativa ornament. Den sista punkten skiljer rummet från de tidigare.

Free-feeling Orange Waterfront Area

Free-feeling Orange Waterfront Area
Dessa: cialisgbit.com

Har du ett hus på stranden? Gör ett spel som förändrar vardagsrumsdesignen genom att applicera orange istället för blått som de flesta av oss vet. Applicera orange på vardagsrummets enkla orange slängkudde.

Kombinera orange med vitt för gardinerna och mattan och med fler färger för kuddarna, som visas här. Omge rummet med en fönsterruta så att du kan känna havsbrisen.

Nästan alla orange vardagsrum

Nästan alla orange vardagsrum
Dessa: beeindruckiveinteriordesign.com

Vid den sista punkten sparar vi våra bästa orange vardagsrumsidéer. Om du verkligen gillar färg och vill ha en märkbar förändring, gå till en nästan helt orange stil till vardagsrummet. Applicera ljust orange på rummets väggar, tak och sektionssoffa.

Det orange läget finns även här i de vita kuddarna. Häng en stor tavla med ett orange inslag och täck sittsetet med en mönstrad orange matta. Mörkt träskåp och rundad brun spegel gör att området ser så glänsande ut.

Hela utrymmet kommer att ge dig elegans och en stilfull atmosfär.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *