Organisera snyggt skrivbord

Organisera snyggt skrivbord

Hem-Kontor-Design

Oavsett om du designar ett hemmakontor eller uppgraderar din befintliga arbetsyta, är ett städat skrivbord en viktig del av att få saker organiserade och få saker gjorda. Men vem som helst kan slänga några herrelösa papper och slänga sina pennor i en plastmugg. Det krävs ett snyggt öga för att skapa en arbetsyta som speglar din personlighet och arbetsmoral. Följ vår guide för att organisera och designa ett skrivbord som gör alla dina medarbetare avundsjuka.

Bild via Decor Aids portfolio.

Städa upp rummet

minimal skrivbordsorganisation

Det första steget i att uppgradera ditt kontor är att ta bort allt från ditt skrivbord. Att börja med ett tomt blad är ett produktivt och elegant sätt att omorganisera och omorganisera ditt skrivbord.

Bild via design mjölk.

bli vertikal

väggarrangörer Normann Köpenhamn

Oavsett var du arbetar är skrivbordsutrymmet nästan alltid i högsta grad. För att maximera det omgivande utrymmet, installera bokhyllor, anteckningstavlor och hängande väggarrangörer. Detta kommer att hålla dig organiserad och, när den görs rätt, kommer den att se lika bra ut som vilken väggdekor som helst.

Bild via Catherine och Grace.

Från webben

trådlös skrivbordsmus för tangentbord

Kablar och kablar rör inte bara ditt skrivbord, utan de kan också trassla ihop sig med kontorsmaterial eller en kopp kaffe. Så släpp ditt gamla tangentbord och din mus för trådlösa versioner och du är på väg till det rymdtidskontor du alltid har velat ha.

Bild via Cult of Mac.

laddnings station

Laddstationsbord

I likhet med en trådlös mus och tangentbord kan en laddningsdocka för din smartphone bli av med nödvändiga men påträngande kablar.

Bild via Etsy.

Pärm

Binder Desk Organisation Russell Hasel

Även om framtiden kan vara papperslös, är ditt nuvarande kontor förmodligen inte det. Tills du är 100 % digital måste du organisera dina papper där de är utom synhåll men lätta att nå. Mappar är ett utmärkt sätt att organisera lösa papperslappar och förhindra att viktiga dokument hamnar ur form.

Och om du letar efter några pärmar som avviker från standarden svart och blå, kolla in Decor Aids guide till pärmar som gör ett uttalande.

Bild via Russell + Hazel.

bli personlig

andrea krueger personligt skrivbord

Gå inte överbord med personliga minnen, men att lägga till en och annan bild eller små krimskrams kan ge en personlig touch till ditt kontor. Om du vill att ditt skrivbord ska ha ett foto, fäst det inte på skrivbordet eller väggen. Placera den i en snygg ram så att den inte avviker för mycket från den övergripande stämningen du skapar. Och om du har det där eftertraktade hörnkontoret, våga och häng upp ett favoritkonstverk för lite kreativ inspiration vid lunchtid.

Bild via dominobrickor.

drick tillräckligt

vattenkaraff

Hoppa över resor till kontorets vattenkylare och håll dig hydrerad hela dagen med en vattenkaraff. Men nöj dig inte med en gammal kanna. Din vattenkaraff bör komplettera resten av ditt stilfulla skrivbord och komplettera de befintliga delarna av din arbetsyta.

Bild via Pinterest.

Uppdatera dina kontorsmaterial

Betong Magnus Pettersen Areaware

Släpp den där tråkiga gamla häftmaskinen och tråkiga pennfacket för lite trendigare utgrävningar. Och det finns ingen brist på designers som skapar snygga kontorsmaterial som också är praktiska. Om du behöver tips om designers, kolla in Decor Aids guide till pappersvaror.

Bild via Drive New York.

Och kom ihåg, det praktiska framför allt annat

Organisationsskrivbord danskt hemmakontor

Hur stiligt ditt skrivbord än är, måste det fortfarande vara funktionellt. Se till att alla pappersdokument som du hänvisar till ofta eller tillbehör du behöver regelbundet finns nära till hands. Ett ergonomiskt placerat tangentbord är också viktigt.

Bild via 79 idéer.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *