Övergångsbadrumsidéer

Övergångsbadrumsidéer

ÖVERGÅNGSBADRUMSIdéer – I allmänhet innebär ett övergångsbadrum ett badrum som för samman gamla och nya element. Att skapa badrumsmodellen skapar en traditionell och modern känsla på samma gång.

Vi kan säga att badrumsdesign svarar på dig som inte vill känna helt gamla toner i ditt badrum. För mer information, kolla in våra 10 övergångsbadexempel för en smidig övergång mellan de två smakerna.

Graciöst övergångsbad

Graciöst övergångsbad
Dessa: sebringdesignbuild.com

De kan ge en känsla till ditt allmänna övergångsbad. Vår första rekommendation känns lätt och bekväm till en början. När det gäller temafärg är det ”säkert”. Vitt och grått skapar positiva atmosfärer.

För en gammal look väljer badrummet klofotsbadkaret. Överraskande nog framträder den andra klassiska tonen från fönsterdekorationen. Vi tror att hantverket representerar den gamla tidens stil.

Badrummet kontrasterar badkarstilen med den moderna duschdelen. Det modifierade stolen och glödlampan från mitten av århundradet. Guldfärger säkerställer en ädel färgton i badrummet.

Imponerande övergångsbad

Imponerande övergångsbad
Dessa: sebringdesignbuild.com

Utöver de klassiska badkaren kan du välja möbeldesign för gammaldags detaljer. Den här tonen får vi från fåfängas ben. Benmodellen ser vi ofta tidigare.

Liksom i föregående exempel ger badrummet lite gammaldags stil till fönsterdesignen. De två elementen fungerar tillsammans med moderna element, från duschutrymmet till spegelstilen.

Vi älskar hur olika former gör badrummet grått. Detta gör att badrummet känns levande, även om det mestadels bara är färgen som används.

Glad övergångsbad

Glad övergångsbad
Dessa: mybathroomideas.com

Badrummet gör ett coolt experiment. Den väljer gult, vilket är mycket karakteristiskt för ett övergångsbad. Vitt, gult och grått gör badrummet till ett kontrasterande och intressant område. De olika färgerna representerar vårt föränderliga humör.

Kombinerade vintage och moderna toner visas i grunderna i badrummet. Vi tycker att de är överraskande eftersom övergångsbadrum vanligtvis väljer gamla och nya element i separata objekt.

Men exemplet för in klassiskt hantverk till minimalistisk vintage. Klofoten är fäst på det gula badkaret. Ljuskronan ser också klassisk och modern ut. Lite konstigt men catchy att se.

Bekvämt övergångsbad

Bekvämt övergångsbad
Dessa: victoriaplum.com

Kombinationen av svart och vitt är ett säkert kort för alla planerade badrum som vill se bekväma ut. Subway keramik kombinerar rektangulära vita kakelplattor med svarta kanter. Exemplet här ändrar stilen på väggkeramik.

Klofotsbadkaret och handfatet ser alla daterat ut. Däremot har badrummet en handdukstork och en värmare som hjälper till att torka våta handdukar. En mängd olika föremål förvaras i flytande, öppen förvaring, från kroppstvålar till levande växter.

Exemplet visar en mild förändring med den fräscha atmosfären som kommer ut genom fönstret och de levande växterna.

Mjukt övergångsbad

Mjukt övergångsbad
Dessa: Apartmenttherapie.com

Ett typiskt övergångsbadrum väljer en neutral färg för att sömlöst övergå från gamla toner till moderna. Specifikt visar exemplet att märken ändras till gråskala. Med undantag för den svarta fåfänga blir den grå nyansen en unik aspekt av badrummet.

Badrummet väljer en färgstrategi för att skapa en lugn atmosfär. Det är värt att undersöka badkaret som ser vintage ut och sedan kontrasterar mot fåfänga. Att observera elementen leder till att vi kallar punkten för den mjuka övergångspunkten.

Familjeporträtten visar bestående kärlek som fyller badrummet.

Trevligt övergångsbad

Trevligt övergångsbad
Dessa: victorianplumbing.co.uk

Ett annat exempel på ett grått övergångsbad. Den här gången fungerar färgen med vitt. Samspelet skapar en trevlig atmosfär som gör området bekvämt tack vare det stora utrymmet.

Klassiska smaker utgår från clawfoot badkar och handfat. Vi dras till det stående badkaret som står över badet. Designen ser unik ut.

För en trendig nyans placerar badrummet rektangulära plattor placerade på detta sätt. Keramiken har en lugn effekt för att behålla den mjuka känslan i badrummet.

Invasivt övergångsbad

Invasivt övergångsbad
Dessa: farmfoodfamily.com

Du måste vara bekant med badrumsfönsterstilen. Artikeln ser enkel ut men är ganska betydelsefull som en klassisk ljudtillverkare av exemplet. Spegeln sitter ovanför diskbänken, vilket känns retro på den till synes benliknande modellen.

Resten är avancerade badrumsaspekter. Från sexkantig keramik till stolar, vi beundrar smarta badrumsval. De ser blygsamma och stilfulla ut på samma gång. Blommorna kompletterar badrumsstilen som ett tilltalande exempel att plocka upp och öva på.

Ovanliga övergångsbadrum

Ovanliga övergångsbadrum
Dessa: flooringamerica.com

Ett övergångsbadrum är verkligen bäst för ett modernt hem som detta. Exemplet ser chic ut med minimalistiska klassiska och moderna föremål för att passa det trånga utrymmet.

Till exempel ser diskbänken både klassisk och modern ut. Den skenbara vattenkanalen ser retro ut, men diskbänken verkar vara toppmodern. Allt som allt ser området minimalistiskt ut. Badkaret står för en effektiv och modern badkarsdesign.

Och vi kan inte säga att den labyrintiska partitionen är väldigt modern.

Söt övergångsbad

Söt övergångsbad
Dessa: homeluf.com

Ännu en retrospegelmodell att prova. Vi tycker att artikeln är en kostnadseffektiv vara för ditt planerade övergångsbadrum. Diskbänken ser ut någonstans mellan retro och modern. Elementen räcker för det lilla utseendet på badrumsövergången.

Badrummet drar in oss eftersom vissa keramiska mönster kan göra området sött. Duschdelen är av svart fyrkantigt kakel medan skåp och handfat är täckt med pegboard-keramik.

Dörren kompletteras med rektangulärt svart och vitt kakel. Badrummet ser chic ut med den jordgubbsliknande vasen med konstgjorda blommor.

Extravagant övergångsbad
Dessa: hgtv.com

Lyxigt och estetiskt. För att bevara smakerna är det en lysande idé att placera ett träskåp och ett sidobord med en klassisk design som denna. Ovanför föremålet är ljuskronans belysning, som ser vintage och vacker ut.

De två elementen räcker för att balansera badrummet, som huvudsakligen använder modern design. På det hela taget ser badrummet rymligt och bekvämt ut. Den innehåller en byrå och en handdukstork.

Badrummet har till och med möbler för rena handdukar och samlarföremål. Säkert är den sista av våra idéer för ett övergångsbadrum lämpliga för en kvalificerad stund hemma.

Check Also

Köksbord idéer

IDÉER FÖR KÖKSBORD – Ett köksbord skiljer sig från en köksbänk. Medan köksbänken rymmer all …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *