Platsspartips för sovrummet

Platsspartips för sovrummet

liten sovrum tips spegel

Som en inredningsbyrå baserad i New York City står vi ständigt inför utmaningen att designa för små utrymmen. En brist på utrymme bör dock aldrig hindra dig från att designa dina drömmars sovrum. Om du funderar på att få plats med mer än bara en säng i ditt sovrum, överväg några fiffiga utrymmesbesparande knep. Våra expertdesigners har dessa sju utrymmesbesparande tips för ditt sovrum.

Flytande sängbord

små sovrum tips flytande sidobord

Om du försöker spara lite utrymme, försök hitta så många sätt som möjligt för att flytta möbler från golvet till väggen. Sängbord är ett bra ställe att börja. För att hålla det här SoHo-mastersovrummet från att kännas trångt placerade vi små flytande hyllor på vardera sidan av sängen.

Lucite möbler

små sovrum tips lucite konsoler

Och om du går för ett mer traditionellt sidobord, överväg ett genomskinligt material som Lucite. Vi placerade två Lucite-konsoler i sovrummet i denna lägenhet på Upper East Side för att erbjuda våra kunder maximal funktionalitet utan det tunga utseendet av ett mer ogenomskinligt material.

Inbyggd förvaring

små sovrum tips inbyggd förvaring

Den inbyggda tum för tum är exponentiellt mer praktisk än enskilda garderober och garderober. Även om det verkligen inte är ett DIY-projekt på helgen, är inbyggd förvaring en värdefull platsbesparande investering för ditt sovrum. Applicera en fönsterlös vägg på det inbyggda förvaringsutrymmet och släng alla byråer och fristående bokhyllor. Kolla in hur vi såg ut i denna chica lyxlägenhet.

vägglampor

små sovrum tips lampetter

Att spara utrymme betyder inte nödvändigtvis att bli av med möbler. För att få lite extra utrymme på dina sängbord, överväg att installera några lampetter på väggen. De är bra att läsa på natten och de ser bra ut också. Kolla in art déco-lampetter vi placerade i detta Upper East Side-radhus.

flytande hylla

liten sovrum tips hylla

Om du designar ett särskilt smalt sovrum bör du undvika sängbord helt och hållet. För att lägga till lite extra utrymme till det här sovrummet installerade vi en flytande hylla bakom sängen. Den fungerar som sängbord och bokhylla utan att ta upp onödigt utrymme på vardera sidan av sängen.

Spiegel

liten sovrum tips spegel

Speglar är ett bra sätt att få ett litet utrymme att kännas mer expansivt. Därför, om du försöker inreda ett litet sovrum, överväg att placera en spegel över sängen istället för konstverk. Och om du väljer en rektangulär spegel bör den vara ungefär bredden på din sängram. Vi köpte en kromspegel för att lägga till en lyxig finish till sovrummet i denna pied-à-terre.

plattform säng

litet sovrum tips platt säng

När man designar ett litet sovrum är proportionen av största vikt. En faktor som ofta förbises är höjden. Utan att glömma din planlösning, skaffa möbler som står lågt till marken. I denna lyxiga lägenhet vid vattnet var en platt sängram det perfekta alternativet för fri utsikt över Miamis hamn.

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *