Pool hus planer

Pool hus planer

poolhus planer

Om du har turen att ha en pool och plats för ett poolhus är du redan världens avundsjuka – så varför inte gå för guldet och bygga ett fantastiskt poolhus? Ett vackert designat poolhus kommer säkerligen att framkalla elegans och är ett utmärkt sätt att komplettera ditt hem och skapa en avundsvärd trädgård.

Till skillnad från ditt huvudhem kan ett poolhus vara så stort eller litet som du tycker är lämpligt, vilket leder till många inspirerade designriktningar. Du kan använda dina poolhusplaner för att placera en annorlunda designad struktur i mixen samtidigt som du säkerställer att den kompletterar din pool vackert. Och om du har turen att ha tillräckligt med utrymme, kanske du bara kan inkludera viktiga element som du tror att din huvudsakliga livsstruktur saknas.

För att designa ditt drömpoolhus måste du veta vart du vill att dina poolhusplaner ska gå. Därför föreslår designers av Décor Aid att du behöver veta exakt vad du ska använda den till. Eftersom du inte bara designar ett poolhus för att koppla av vid poolen. Behöver du ett omklädningsrum? Behöver du ett sovrum? Ett badrum? Ett roligt område? Kanske till och med en bar? Poolhus används ofta som pensionat också, så noggrant utvalda och placerade möbler och dekorationer är avgörande för att skapa en avkopplande och beboelig plats. För att inspirera din poolhusdesign här, kommer 15 fascinerande poolhus att få dina kreativa juicer att flöda.

Glashuset

Planer för poolhus i glas

Ta upp växthuset – designa ditt poolhus för att släppa in så mycket naturligt ljus som möjligt, speciellt om du gillar att fånga solen. Fyll ditt poolhus med växter och du kommer snart att känna att du slappar vid poolen i tropikerna.

Om du vill ha inredningsidéer för tropiska poolhus, tillbehör det med bekväma rottingmöbler så att du verkligen sätter utsidan i spel. En stor soffa är också perfekt för att titta på stjärnorna genom glastaket, och lyktor ger den perfekta glöden till detta utrymme.

Rustik

rustika poolhusplaner

Om din idé om det perfekta poolhuset är lite mindre fancy och lite livligare, vad sägs om poolhusplaner med en mer rustik stil? Tänk trä, en bekväm miljö och ett utrymme där du kan koppla av med familj och vänner.

Ett stort bord där du kan koppla av och äta middag med utsikt över poolen skulle vara perfekt, och stora breda dörrar för din familj att ta hand om poolhuset. Du kan också överväga planer på ett poolhus med loft så att hela familjen kan koppla av tillsammans efter en lång dag vid poolen.

Lyxresort

moderna minimala poolhusplaner

Gör din eftermiddag vid poolen till en semester med poolhusplaner som passar för en minilyxresort. Tänk på böljande vita draperier, vita väggar och minimala möbler så kommer du att känna att du bor i en 5-stjärnig villa vid poolen. Poolhusplaner med bar är ett måste här.

Och en cocktailstation skulle inte se malplacerad ut så att du kan njuta av cocktails på ditt soldäck vid poolen. Allt som saknas är din personliga servitör och några kanapéer.

Klassisk

inspirerande klassiska poolhusplaner

Tänk dramatiska pelare och symmetri, franska dörrar till poolen och fönster från golv till tak. Om du har plats för ett poolhus i klassisk stil kan du erbjuda dina gäster ett stort, luftigt utrymme att underhålla dina gäster i. Lyxiga poolhusinredningsidéer är ett måste här – du vill att insidan ska matcha utsidan. Tänk på Versailles för inspiration och låt dig skämmas bort av ett vackert poolhus i klassisk stil.

Upp den romantiska faktorn med lyktor utanför för att bada din pool i ett varmt sken. Dekorera entréerna med grönska och överväg att investera i en dramatisk fontän för att göra ett ännu större uttalande.

Medelhavet-

planer för medelhavspoolhus

Ett medelhavspoolhus är perfekt för att underhålla gäster i en avslappnad atmosfär. Tänk på vackra öppet planerade poolhusplaner med ett stort kök så att du kan servera läckra snacks för en kväll vid poolen. Fyll ditt poolhus med avslappnad, eklektisk medelhavsinredning, färgsprakande färger och massor av neutrala färger för att få det att kännas som en lugnande oas.

Och om du har utrymme, överväg planer på ett sovrum med poolhus för att servera gäster efter en dag vid poolen. Dessutom är detta ett bra komplement till ditt hem om du vill att gäster ska stanna över eftersom ditt poolhus kan fungera som ett elegant pensionat.

Gå boho

bohemiska poolhus planer

Avslappnade boho-vibbar är perfekta för ett poolhus; oavsett om du behöver små poolhusidéer, poolhusplaner med vardagsrum eller poolhusplaner med badrum. Lyckligtvis är en boho-vibe flexibel när det kommer till vad du gör av ditt poolhus.

För idéer som dekorerar boho poolhus, tveka inte att slänga in massor av färg, textur och multikulturella sammanställningar, samt gott om utrymme för att koppla av och varva ner.

Traditionellt hus på landet

Lanthus poolhus planer

En pittoresk liten stuga i slutet av din trädgård bredvid din pool är en av de mysigaste poolhusplanerna när komfort är nyckeln. Detta är en bra idé när man tänker på poolhusplaner med gästrum. Få det att kännas som ett hem hemifrån för gästerna genom att införliva varma, lugnande färgscheman i ditt sovrums poolhusplaner.

Och tänk bara på hur pittoreska rabatter med trädgårdsväxter som omger ditt pool- och poolhus kommer att skapa en typisk brittisk stugkänsla.

Öppen för element

planer för öppet poolhus

Ett poolhus som är öppet för väder och vind är bra om du har plats för små poolhusidéer eller om du är fokuserad på att ha mer plats för underhållning. Att hålla sidorna öppna ger dig en utmärkt utsikt över poolen och gott om plats för kvällsdrinkar.

Även om en öppen planlösning inte fungerar när du funderar på poolhusplaner med badrum, är den perfekt om du har en budget. Du kan också skapa en snygg trästruktur med klättermurgröna som smälter in sömlöst i din trädgård och ger den perfekta miljön inomhus eller utomhus.

Liten men finformad

små poolhus planer

Oroa dig inte om dina poolhusplaner är små. Det finns mycket du kan göra med en liten mängd utrymme samtidigt som du får ett fantastiskt, funktionellt poolhem. Poolhusplaner med bostadsytor fungerar inte om du bara har en liten arbetsyta, men det finns ingen anledning att du inte kan skapa ett utrymme med badrum och omklädningsrum, samt sittplatser och förvaring.

Glasdörrar öppnar upp ett litet utrymme, likaså ljusa färger och genomtänkta möbler. Du kanske till och med kan arbeta med små poolhusplaner med en bar – om än en mikrobar.

Eckpoolhaus

samtida poolhusplaner

Poolhusplaner som ligger runt hörnet av din pool snarare än bara ena sidan är bra om du gillar underhållning. Beläget på hörnet har ditt poolhus fantastisk utsikt över poolen och utrymmet lämpar sig för poolhusplaner med en bar.

Du kan centrera din bar i mitten av rummet och ha områden för att slappa, äta och slappa. Poolhusplaner med badrum på baksidan kommer att fungera bra även här, eftersom ditt omklädningsrum ligger precis runt gångvägen. Om du älskar att grilla, varför inte överväga poolhusplaner med ett utekök?

Ett multifunktionellt nav

Multi Hub Pool House Planer 2019

När det kommer till dynamiska och genomgående moderna poolhusplaner är himlen gränsen, men i verkligheten är de bästa miljöerna för poolhusliv de med de mest utvecklade designkoncepten som säkerligen kommer att gynna det dagliga livet.

Även om belysningen av poolhuset som visas ovan kanske är lite för hårdhänt, fann våra inredningsarkitekter att det förmodligen har det bästa konceptet av dem alla, på grund av dess flervingskänsla som tillåter specifika aktiviteter i en vackert realiserad zon . Det finns gott om ytor för att laga mat och äta, underhålla och slappa och leka. Och med en öppen planlösning flyter det hela ihop vackert. När det kommer till dina egna smarta poolhusidéer, följ efter och skölj ur områden som stilfullt kommer att rymma alla utomhusaktiviteter du vill introducera.

Källan till vattenspelen

Water feature pool house planer 2019

Förbättra värdet av din investering genom att lägga till några exceptionella vattenfunktioner som kommer att fascinera gästerna med sin hisnande skönhet. För att behålla utseendet, studera historiska landmärken för vattendrag för inspiration och undersök vilka funktioner som kommer att gynna din vardag utan att kräva för mycket underhåll eller totala kostnader.

Oavsett om du vill lägga till poolhus eller något liknande som ett enkelt lusthus eller pergola, kommer en vattenfunktion som en fontän, pip eller dramatiskt vattenfall att göra din bakgård och poolhus mer minnesvärd.

En återanvänd fraktcontainer

Planer för transport av containerpoolhus

Om du letar efter prisvärda poolhusplaner som säkerligen kommer att vara unika för ditt hem, överväg att använda en fraktcontainer för ett toppmodernt alternativ som har mindre miljöpåverkan under installationen.

Återanvända idéer för poolhus för fraktcontainrar ger ett fantastiskt framåttänkande designtillägg till även de mest traditionella hem, är billigare att skapa och konstruera, är snabbare att arbeta på än vanliga byggarbeten och bäst av allt, har oftast en enorm mängd extra utrymme för att rymma ditt hem Att göra poolhusplaner tillräckligt stora för att kunna skryta med gästrum samtidigt som de fungerar som ett pensionat.

Ett litet poolhus

små poolhus planer 2019

Även om vårt team av inredningsdesigners inte förtjänar att ständigt prata om små hem som tar sig an traditionella hem, när de arbetar med mindre gårdar, skapar de exceptionella poolhusdesigner. Observera att den som visas ovan har precis rätt storlek för storleken på poolen den omger samtidigt som den ger tillräckligt med utrymme för att fungera som en täckt sittgrupp och gästsvit.

Ta en kö och utforska smarta sätt att säkerställa att alla stilar av poolhus fungerar för din bakgård och hem. Vi uppmuntrar dig också att notera hur exteriören av poolhuset speglar resten av huvudbyggnaden samt gångvägen som omger poolen för ett enhetligt utseende som överlag får allt att se mycket större ut än det är samtidigt som det fortfarande är sofistikerat vid start.

Flankerad av pergolor

två pergola poolhus planer

Om du letar efter snygga poolhusplaner som har en touch av romantisk vardaglig gammaldags elegans, kommer att lägga till en pergola eller två göra hela den visuella skillnaden.

Genom att lägga till två pergolor till dina små poolhusdesigner lägger du omedelbart till den symmetri som behövs samtidigt som du skapar det perfekta området för att ta in vinstockar för en riktig nick till Medelhavets glamour.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *