Powder Room Ideen

Powder Room Ideen

Idéer för puderrum – Pulverrum har funnits sedan viktoriansk tid. Rummet har alltid använts för kvinnor att kolla sminket, fixa sminket och pudra näsan.

En gästtoalett kan användas som toalett. Vanligtvis består rummet endast av ett handfat och en toalett. Vi samlar 10 duschrumsmodeller som kan inspirera dig att designa eller göra om ditt badrum. Några exempel imponerar verkligen på oss.

Charmigt toalettrum

Charmigt toalettrum
Dessa: elledecor.com

Innehållsmässigt ser vårt första exempel enkelt ut. Bara ett handfat, en spegel och en toalett. Det finns bland annat en del kranar och handtvål som hjälper dig att tvätta händerna. Det finns en lila handduk för att torka händerna.

Det som förvånar oss är tapeten i puderrummet. Blommotivet appliceras på tapeten vilket gör att puderrummet ser vackert ut.

Exemplet visar oss att det finns ett sätt att försköna utrymmet, hur litet det än är. Säkert kan puderom förbättra ditt sinne för att hålla ansiktet rött och intressant.

Snygg toalett

Snygg toalett
Dessa: elledecor.com

Rymlig, snygg och komplett. Vi kan inte förneka att ett stort toalettrum gynnar oss på många sätt. Detta pulverrum framstår till exempel som rymligt och underlättas av de stora fönstren. Senare väljs ett klassiskt bord för att tillföra lite vintage till rummet.

Det bästa ligger i tapeten i rummet. Tapetens motiv ser chica och underbara ut. Detta gör rummet till en attraktion i sig. Rummet innehåller den stora spegeln och lådorna under bordet.

Du kan använda lådorna för att placera väsentliga sminksaker, handtvål och annat.

Snygg gästtoalett

Snygg gästtoalett
Dessa: homedit.com

Smal men ädel. Detta exempel visar oss än en gång att tapeter är det enklaste sättet att dekorera. Dessutom bär gästtoaletten tapetens mönstrade motiv.

Tapeten matchar förvaring, spegel och belysning som alla ser vackra och vintage ut. Gästtoaletten saknar toalett. Så det fungerar bara som ett sminkområde i badrummet.

Det som gör puderrummet tar upp det lilla utrymmet. Förvaring kan hålla dina smink- och kroppsbehandlingssaker.

Attraktiv gästtoalett

Attraktiv gästtoalett
Dessa: bhg.com

Rika och attraktiva. Pulverrummet kan kallas toalett. Det finns de små flytande hyllorna som används för att förvara handdukar, handtvål och näsdukar. Gästtoaletten erbjuder det rummet behöver.

Du kan placera färska blommor bredvid tapeter för att klä upp ditt toalettrum. Vi älskar de levande blommorna och växterna som livar upp puderrummet. För damer som beundrar blommor är dessa oskiljaktiga. Den enkla inredningen ger balans i rummet genom att välja neutrala färger.

Lätt gästtoalett

Lätt gästtoalett
Dessa: livingmarch.com

Ett annat sätt att skapa ett attraktivt toalettrum i ett litet utrymme. Exemplet visar ett rustikt toalettrum som känns ljust och naturligt. Gästtoaletten väljer vitmålade träskivor som vägg.

Bordet är gjort av så tjocka träskivor. Det finns två träkorgar för avfall eller papper. Pulverrummet tar in de färska blommorna för att söta utrymmet.

Den vackra spegeln och snygga lamporna blir också ytterligare dekorationer. Klä upp dig i toaletten för att njuta av den avslappnade atmosfären.

Snygg toalett

Snygg toalett
Dessa: homedit.com

Detta bevisar mångsidigheten hos modern inredning. Gästtoaletten är gjord av ljust trä. Materialet används för golvet och skåpet i pulvret. Den enkla designidén går genom gästtoaletten.

Du kan till exempel undersöka de två spegelstilarna som visas här. Skåpet är målat svart, inte brunt, för att matcha träet. Pendellampan och valet av kakel ser verkligen väldigt moderiktigt ut.

Pulverrummet kan inspirera dig att skapa extraordinära sminkstilar.

Modern gästtoalett

Modern gästtoalett
Dessa: sebringdesignbuild.com

Modernt och enkelt. Exemplet finns sannolikt i dagens hus eller lägenheter. Gästtoaletten fungerar även som toalett. Blommotivet blir en variant för puderrummet.

Detta innebär att utrymmet inte känns för enkelt. Pulverrummet får dig lätt att känna dig rymlig när du lagar eller lagar din festklänning. Bordet ser unikt ut och det finns färska blommor att söta.

Attraktiv gästtoalett

Attraktiv gästtoalett
Dessa: farmfoodfamily.com

Om du verkligen märker, förlitar sig alla exemplen i listan på puderrummets vägg för den tunga variationen. Detta inkluderar exemplet som delar väggen i två delar. En av dem använder de mönstrade plattorna med en neutral nyans.

Pulverrummet väljer ut några klassiska möbler som kan ses på bordet. Spegelkanterna ser också snygga och klassiska ut. Pendellampan ser bedårande ut med de små glödlamporna som sätts in i glasen.

Pulverrummet väljer växterna att söta istället för blommor. Rummet talar till oss alla.

Mysig gästtoalett

Mysig gästtoalett
Dessa: trendir.com

Det ser unikt och personligt ut. Pulverrummet fyller väggen med familjeporträtt. Detta kan fungera som ett alternativ om du inte vill sätta upp tapeter eller mönstrade temaplattor.

Det andra som lockar oss är den vita bänken som blommorna placeras på. Den lilla aspekten möjliggör placering av väskor, sminksaker, kroppsbehandlingslotioner och mer. Gästtoaletten fungerar även som toalett.

Fönstret ger naturligt ljus och luft in i toalettrummet, så du behöver inte förlita dig på artificiellt ljus hela tiden.

Minimalistisk toalett

Minimalistisk toalett
Dessa: saabfordelegate.com

Varken tapeter eller mönstrade motivkakel. I vårt sista exempel är naturstenar satta upp som puderrummets vägg. Detta gör att pulvret känns fräscht och naturligt. Det minimalistiska toalettrummet ger en balans mellan grått och vitt.

Den vita nyansen syns på toaletten och på bordet. Diskbänken ser kreativ ut. För att inte tala om, det finns blommor för att dekorera puderrummet. Detta rum bevisar att ett minimalistiskt och modernt toalettrum är allt annat än tråkigt.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *