Primitiva badrumsidéer

Primitiva badrumsidéer

PRIMITIVA BADRUMMSIDÉER – Viktorianska eller vintage badrumsstilar kan kännas för vanliga för vissa av er. Därför rekommenderar vi att du använder en primitiv badrumsmodell som verkligen tar dig tillbaka till den ursprungliga badrumsinredningen.

Badrumsmodellen präglas av gamla träslag, handgjorda tyger och neutrala färger. Vi erbjuder 10 primitiva badrumsstilar som betonar den speciella charmen hos den specifika designen. Du kommer att upptäcka att de förblir relevanta i dagens moderna badrumsdesign.

Fint primitivt badrum

Fint primitivt badrum
Dessa: decoratrend.com

Vi beundrar särskilt den primitiva badrumsdesignen eftersom den inbjuder oss att uppskatta naturen. Vår första rekommendation är till exempel att välja den träslag som ser rå och åldrad ut. Materialet framgår av garderoben och bordet.

Då fanns inte badkaret ännu. Så det primitiva badrummet väljer duschområdet, som stängs av de gröna gardinerna på bilden. När det kommer till dekorationer kan du förvänta dig att det primitiva badrummet fyller området med blommor och växter.

Toaletten och handfatet här kan användas som moderna badrumsbaser.

Underbart primitivt badrum

Underbart primitivt badrum
Dessa: croatianwine.org

Vårt andra exempel ser lite modernt ut jämfört med det första exemplet. Den här verkar ljusare med den bruna nyansen som används för badrumsväggen. För en ljusare ton av primitiv badrumsdesign, välj keramik.

Exemplet förändras faktiskt med modern smak. Badkaret och tvättstället står för moderna accenter. För att uppnå utseendet, återvinn några gamla möbler som stolen, förvaring bakom spegeln och handdukstork.

Fyll badrummet med gamla tyger från handdukarna.

Gammalt primitivt badrum

Gammalt primitivt badrum
Dessa: wolland.chrispommier.com

Detta ser väldigt gammalt ut på grund av de svarta trämöblerna. Skåpet och förvaringen verkar alla vara mycket gamla. Dessutom använder de träskivor som ser billiga ut. Detta sparar dig mycket pengar.

Allt du behöver göra är att ge extra tid för att hitta materialet. Badrummet väljer det gamla handfatet med tygerna. Stilen representerar den primitiva badrumsdesignen. Det smala badrummet ser mörkt ut men känns väldigt primitivt.

Inte att förglömma, badrummet har en gammal klocka och andra vintagetillbehör.

Bedårande primitivt badrum

Bedårande primitivt badrum
Dessa: viendoraglass.com

Primitiv badrumsdesign passar verkligen dig som älskar återvinning. Han eller hon väljer till exempel handfatet, som kan fungera som förvaringsutrymme och även som byrå. Föremålet tar upp diskbänken som naturligtvis ser modern ut.

Stolen och vågen ger badrummet den primitiva tonen. Vi kallar detta bedårande på grund av gardin- och tapetdesignen. De ser väldigt lika ut.

Du kan använda idén som den andra moderna smaken. Badrummet hänger den enkla träsnickaren på väggen för förvaring.

Rustikt primitivt badrum

Rustikt primitivt badrum
Dessa: missmandyphotography.com

Av artikelns titel kan du se att provet huvudsakligen använder trä. Det primitiva badrummet väljer material för olika element, från golv till handfat. Badrummet målar även väggen brun.

Detta gör att badrummet känns naturligt och varmt. Vi älskar speciellt förvaringen mellan diskbänkarna. Minnet ser väldigt gammalt ut med tanke på designen. Det finns fåfänga som består av de tre segmenten.

Till skillnad från de tidigare exemplen förblir badrummet enkelt utan små tillbehör.

Fint primitivt badrum

Fint primitivt badrum
Dessa: decoratrend.com

Du kan bara träna vintage badrumsdesign om du tycker att primitiva möbler är svåra eller för dyra att hitta. Exemplet innehåller några tips för att få vintagebadrummet att se primitivt ut.

Nyckeln sitter på gardinen som avdelare. Detta representerar badrumsdesignen. Som exemplet visar kan du ändra gardinen med designen. Detta får oss att kalla exemplet sött.

Designen syns även i badrumstapeter och små ornament.

Fint primitivt badrum

Fint primitivt badrum
Dessa: Architectureartdesigns.com

Här är ett annat alternativ för dig som inte kan hitta många exakta primitiva badrumsartiklar. Använd bara en eller två av badrumsmodellerna för att skilja designen från de vanliga gamla badrumsmodellerna.

Den här ser fin och primitiv ut med hela designen. Badrummet hämtar inspiration från den primitiva stilen igen, med gardinen som en mellanvägg. Ta mer tid att leta efter klassiska möbler som den flytande förvaringen.

Badrummet lyckas fortfarande dekorera området med ornamenten ovanför det flytande förvaringsutrymmet.

Snygga primitiva badrum

Snygga primitiva badrum
Dessa: eliteshomedecor.com

I exemplet hittar vi två saker som beskriver den primitiva badrumsdesignen. Den första avser gardinen som en skiljevägg för badrummet. Gardinen använder randiga tyger som var populära på den tiden.

Den andra är på den lilla bänken där kroppssåpan är. Badrummet ser elegant ut på grund av de söta föremålen som fyller badrumsväggen. Kolla in stjärnan och fågelleksakerna.

Modest primitivt badrum

Modest primitivt badrum
Dessa: neliadesigns.com

Modest och billigt. Badrummet väljer en ljus träkategori, som faktiskt inte ser primitiv ut. Men på grund av partitionen lägger vi exemplet till listan med 10 primitiva badrumsidéer.

Och ja, badrummet sätter upp träväggen. Detta gör att badrummet ser enkelt och naturligt ut. Ornament är ett måste här. Badrummet väljer söta taklampor och stjärntillbehör.

Modifierat primitivt badrum

Modifierat primitivt badrum
Dessa: laubstudios.com

Moderna och primitiva badrumsunderstilar fungerar bra i badrummet. Den moderna smaken kommer från toaletten. Vi beundrar den återställda dörren som förvarings- och utställningsutrymme.

En annan primitiv badrumston kommer fram från papperskorgen och fåfänga. För dekorationer kan du placera vintageartiklar som ljuskronabelysningen. Det finns ett förvaringsutrymme bakom toaletten där keramik förvaras.

Trots det trånga utrymmet är det primitiva badrummet fortfarande lockande.

Så det här är våra 10 primitiva badrumsidéer som du kan tillämpa med några justeringar beroende på din budget och tillgång på föremål. Vi hoppas speciellt att stilen kan bli ett coolt alternativ för alla gamla själar där ute. Försök!

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *