Prisvärd inredning för alla

Prisvärd inredning för alla

Mål marmorlampa

Ditt hem är mer än bara en plats att vila på. Det är en chans att visa upp din personlighet och smak. Det kan verka som en skrämmande och dyr ansträngning, men du behöver inte riva väggar och ändra planlösningar för att göra en förbättring. Oavsett din budget finns det många inredningsalternativ tillgängliga. Oavsett om du anlitar en inredningsdesigner som Decor Aid eller väljer gör-det-själv-vägen, här är några enkla, prisvärda inredningstips att tänka på:

1) Färg kan göra skillnad Färg används som ett avgörande element i varje rum. Det är ett pålitligt och prisvärt sätt att lägga till stil och närvaro till ditt utrymme. Därför är det viktigt att välja rätt färgschema. Lyckligtvis är möjligheterna oändliga. Till exempel är ett nytt lager färg på väggarna i en ny färg ett av de enklaste och billigaste sätten att förnya din inredning.

Här är några andra tips att tänka på när du väljer och lägger till färg till ditt utrymme: En ljus färgskala kommer att få ett litet rum att kännas större, medan mörkare färger gör att ett större utrymme känns mysigare och mer intimt. Färg kan användas för att ändra tonen i ett rum. ”Varma” färger som gult eller rött kommer att göra ett kök pop, medan ”coola” färger som blått och lavendel kommer att ge en avkopplande miljö för ditt arbetsrum eller kontor. En ljus matta eller några slängkuddar i intressanta färger och tyger kommer omedelbart att lysa upp ett rum.

2) Allt handlar om det stora fyndet Accessorizing är ett annat snabbt och enkelt sätt att lägga till intresse och dynamik till ett rum. Ett roligt och prisvärt sätt att göra detta på är att besöka loppmarknader, gårdsförsäljningar och secondhandbutiker. Ställen som denna erbjuder ofta unika föremål som du inte hittar någon annanstans – till ett förvånansvärt lågt pris. Du kanske hittar den perfekta lampan, vintageramen eller antika byrån som kan ta ett rum från vanligt till spännande.

Här är några tips som hjälper dig att hitta fynd: Sök i dina onlineannonser eller tidningar efter gårdsförsäljning nära dig och skapa en resplan med intressanta platser. Fastighetsförsäljning är också ett bra alternativ, särskilt om du letar efter antikviteter och unika föremål. Se till att du dyker upp tidigt för att få det första inventeringsvalet.

3) Mixa och matcha Var inte rädd för att tänka utanför ramarna och bli kreativ. Kombinera aquablå stolar med en soffa med zebratryck för att få ditt vardagsrum att piffa. Det finns inga regler ?? Du begränsas bara av din fantasi. Om du inte är säker på hur du ska komma igång, börja med ett tryck eller ett mönster du älskar och gör det till rummets fokuspunkt, oavsett om det är tapeter, klädsel eller en tavla. Lek sedan med mönstren genom att lägga till en bit eller två i samma färgschema men olika texturer. Att blanda och matcha är särskilt användbart när du vill hålla din inredningsdesign överkomlig, eftersom du kan blanda nya element med befintliga element för att skapa en rik, texturell och visuell upplevelse.

4) Lägg till konstverk Ett annat enkelt och billigt alternativ för heminredning är att lägga till inramade konstverk på dina väggar eller bordsskivor. Ett billigt sätt att göra detta är att beställa billiga utskrifter av dina favoritbilder eller mönster och rama in dem själv. Du kan också besöka ditt lokala konstmuseums butik för kvalitetstryck och inramade kopior av kända konstverk. Du kan också lägga till en personlig touch genom att gruppera flera små, inramade personliga foton tillsammans för att skapa ett fotocollage. Det här är bara några sätt att utöka din inredningsbudget. För fler idéer, kontakta Decor Aid för att prata med en av våra kunniga designteammedlemmar som kan hjälpa dig att få mest valuta för pengarna.

Om Decor Aid

Décor Aid använder en egenutvecklad teknologiplattform och inredningsarkitekter i världsklass för att erbjuda en lösning på det moderna designdilemmat genom att göra det enkelt och prisvärt för alla att bo i ett väldesignat hem. Décor Aid erbjuder sofistikerade, högkvalitativa och prisvärda inredningstjänster med fullständig transparens och garanterad kundnöjdhet. Medgrundarna Sean och Markus har mer än 20 års erfarenhet av finansiella tjänster och teknologi. Décor Aid-teamet består av seniora designers från toppdesign- och arkitektbyråer världen över, samt specialister inom konst, arkitektur, konstruktion och landskap. Besök Decoraid.com för mer information.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *