Redesign av hemmet i kolonialstil

Redesign av hemmet i kolonialstil

New England kolonial matsal

Våra kunder kom till oss med en vacker New England Colonial-stil – i House Beautiful – i en vacker del av Greenwich, Connecticut. Samhället är charmigt lantligt – kunderna älskade närheten till hästgårdar och den enkla pendlingen till New York, där de arbetar. Men huset från 70-talet fick moderniseras.

Detaljerna i taket var inspirerade av ett parisiskt hotell där familjen en gång semestrade. Det är ett mycket subtilt sätt att introducera en ganska djärv visuell textur till utrymmet – det är iögonfallande, men precis utanför synfältet så att det inte överväldigas. Design handlar om balans. Efter att ha gjort något så djärvt åt oss, höll vi uttalandet enkelt med den molnfärgade sidenmattan.

New England kolonialt återvunnet trätak

Det stod klart från början att vi har fem kunder – inte bara mamma och pappa, utan även deras tre barn. Funktion var nyckeln, när det gällde gott om öppna ytor och hållbara tyger och möbler, men formen var också nyckeln: föräldrarna föredrog ljusa färger, snygga strukturer och en ram för sin konstsamling.

New England Colonial Vardagsrum

Paletten varierar ganska mycket; Köket och matplatserna i öppen planlösning är mer neutrala, vardagsrummet är ganska vitt, arbetsrummet en balans mellan grått och rött. Det ska vara harmoni i varje rum, med möbler, konst och accessoarer som dyker upp med färg. Men även i ett öppet hus kan du behandla varje rum som en separat enhet.

New England Colonial O&G Studio

New England koloniala bokhyllor

Vårt team hittade matbordet med live edge-plånbok på Etsy. Den är gjord av en tillverkare i Quebec – en liten lokal återförsäljare som är mycket lättare att arbeta med nuförtiden tack vare internet.

New England Colonial Guldfilt

New England Colonial Live Edge träbord

Vi är stolta över hela projektet men mest imponerade av hur formgivarna kunde anpassa sin vision till kundernas. Sidostolarna i vardagsrummet var något som maken hade ägt och älskat i flera år och de smälter sömlöst in i resten av rummet. Det gör hela konstsamlingen också – det är mest verk som paret har samlat på sig i flera år, och varje verk verkar verkligen hör hemma.

New England Colonial Familjerum

New England Kolonialkamin

New England koloniala pulver rum

Vi tycker att det visar en gång för alla att ett hem kan vara chict och sofistikerat samtidigt som det är välkomnande och familjevänligt.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *