Rensa ditt hem

Rensa ditt hem

Rensa ditt hem

Lyxiga möbler och ett professionellt designat utrymme kommer aldrig att se bra ut om ditt hem är fullt av stök. Oavsett om det är en bunt papper du tagit med dig hem från kontoret eller en soplåda fylld med batterier, kommer röran att stå i vägen för ett vackert hem. Och röran är inte bara ett öga. Det kan också påverka ditt psykiska välbefinnande och koncentrationsförmåga. Så om du letar efter snabba och enkla sätt att få ditt hem att se bättre ut, följ vår guide för att rensa ditt hem.

Koppla av rum för rum

inbyggda förvaringslösningar

Att städa ditt hem behöver inte göras på en gång. När du hanterar utrymmen varje dag, är du så mycket närmare att rensa ut ditt hem. När vi blev ombedda att förbereda detta Hoboken-radhus för en hemmaproduktion började vi i vardagsrummet. Genom att göra i ordning den stora inbyggda bokhyllan frigjorde vi mer utrymme för inredning och efter en dag var vi på väg att göra klart detta hus för visning.

tre regler

Dekorationsregler för tre declutterers

Ju mer utrymme du ger varje föremål i heminredningen, desto mer kommer det att sticka ut. Men när du städar kan det vara frestande att välja en helt kal, minimalistisk design. Att gruppera liknande föremål i grupper om tre skapar naturligt symmetri i ditt hem och hjälper dig att hitta den perfekta balansen. I foajén till detta familjehem i Westchester placerade vi en triplett av geometriska föremål på foajéns konsol för en smakfull design som är modern utan att kännas minimal.

korgar för filtar, plädar och kuddar

Declutter korgar för filtar

Du bor i ett hus, inte på ett museum. Ditt hem ska vara bekvämt utan att kännas kal eller kvavt. Om du letar efter sätt att fånga in filtar, kuddar eller andra föremål runt ditt hem, överväg att lägga till några flätade korgar runt huset. Placera dem vid fotändan av din säng och bredvid soffor runt om i hemmet för ett elegant sätt att organisera alla dina kuddar och filtar.

Dekorera dina förvaringslösningar

orange modulär minnesdämpare

Om trenden med öppen lagring har lärt oss något så gömmer sig inte lagring. Se dina förvaringslösningar som ytterligare ett ställe att inreda. I denna takvåning i Central Park West bad våra kunder oss att bygga en förvaringslösning för dem som matchar deras konstfulla hem. Så vi gjorde en modulär förvaringsenhet och la till en orange accentvägg för en ljus färgton.

Öppen och stängd förvaring

öppna förvaringslösningar

Öppen förvaring är ett bra sätt att stressa ner ditt hem. Däremot kommer du att ha svårt att hitta ett sätt att smakfullt visa upp en låda full med batterier eller annat nödvändigt krimskrams som bäst lämnas gömt. Så om du försöker rensa bort ditt hem, överväg en jämn blandning av öppna och stängda förvaringsalternativ. I den här lägenhetsrenoveringen av Upper East Side kantade vi den längsta väggen i vardagsrummet med en kombination av öppna och slutna förvaringslösningar för ett funktionellt och stilrent gemensamt område.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *