Röd Vit Blå Heminredning

Röd Vit Blå Heminredning

Röd vit blå sovrum

Rött, vitt och blått är en svår färgkombination för heminredning. Ungefär som orange och svart förknippas med Halloween, och rött och grönt är naturligt kopplade till julen, ibland är det omöjligt att implementera vissa färgkombinationer utan att slutresultatet ser ut som juldekor. På samma sätt kan rött, vitt och blått, hur ikoniskt det än är, se överdrivet och osmakligt ut. Det går dock att inreda med denna färgpalett på ett sätt som känns fräscht och oväntat. Låt dig inspireras av några av våra patriotiska favoritutrymmen.

Nautiskt inspirerat vardagsrum

röd vit blå kustnära vardagsrum

I varje rum finns det en fara att gå överbord med ett ämne. När det gäller detta kustnära vardagsrum, kunde det ha gjorts med de nautiska accenterna, röda, vita och blå färgscheman, eller samlingen av antika bordsfläktar. Lyckligtvis visade designern återhållsamhet, så resultatet är ett inbjudande, mångsidigt strandutrymme. Gör en anteckning från det här utrymmet och kombinera en mängd olika influenser istället för att fokusera på ett inflytande. Lägg till accentstycken som krabbakudden och bläckfiskväggkonst för att kommunicera det nautiska temat och hålla saker lekfulla och icke-klibbiga.

Om bättre hus och trädgårdar

stranden sovrum

röd vit blå kustnära sovrum

Blått och vitt är klassiska alternativ för ett strandhus sovrum (särskilt ett på Cape Cod), men tillägget av röda accenter ger en preppy, lekfull atmosfär. Hummermönstrade kuddar på sängen i kombination med krabba- och bläckfisk-väggkonst tillför precis tillräckligt med rött till rummet. Tillsammans med gallermönstergardiner och randiga kuddar och en bänk ser mönsterspelet i rummet inte överväldigande ut, delvis tack vare det faktum att sovrummet är en ljus vit bas har.

Om Thistlewood gårdar

Elegant entré

röd hängande lykta blå och vita kubstolar

Ett garanterat sätt att hålla rött, vitt och blått fräscht är att använda det på oväntade sätt. I detta kungliga vardagsrum är väggar och lister vitmålade men taket är ljusblått. En knallröd ljuskrona med lykta och matchande lampetter dyker upp i pastellfärgen. Fyrkantiga pallar med ljusblått och rött tryck knyter smakfullt ihop färgpaletten. Försök att para ihop bleka färger med ljusa, djärva nyanser för liknande fantastiska resultat.

Über Calling It Home

Traditionellt vardagsrum

röd vit blå inredning kustnära vardagsrum

Du behöver inte slå folk i huvudet med ett färgschema för att få fram din poäng. Med andra ord, alla Element behöver inte vara rött, vitt och blått. Detta strandiga vardagsrum gör det rätt med gardiner, kuddar och en tuftad ottoman i samma djärva blåvita tryck. Och även om det finns en ljusröd bambustol, balanserar beige- och korallaccenter utrymmet och håller utseendet kustnära.

Om Tuvalu

Randigt sovrum

blå sovrum röd vit randig sängkläder

En dramatisk säng med en skyhög sänggavel är klädd i ett randigt kostymtyg och avslutad med nagelhuvuden i detta skräddarsydda men ändå mångsidiga sovrum. De horisontellt randiga röda och vita sängarna står bredvid varandra, vilket gör att utrymmet känns avslappnat och avslappnat. Ytterligare röda accenter binder samman utrymmet.

Om min domän

Snyggt lekrum

Lekrum med blå matplats

Lekrummet på övervåningen i detta fritidshus, med sin stora blå sektionssoffa och en mysig randig fåtölj, verkar utformad för avkoppling. Fräcka klarröda, vita och blåa kuddar på möblerna och fönstersitsen ger extra komfort, för att inte tala om personlighet. En nödställd matset fortsätter temat ingenting är dyrbart. Rött, vitt och blått är bra för avslappnade utrymmen som den här, där du kan leka med ett kustnära eller patriotiskt tema utan att behöva oroa dig för formaliteten i rummet.

Om traditionella hem

Modern Take

röda metallstolar vitt bord modernt kök

Att välja ett rött, vitt och blått färgschema betyder inte att du inte kan vara snygg och modern. Detta nästan helt vita kök ger den perfekta bakgrunden för en ljus uppsättning matstolar i röd metall grupperade runt ett matbord i Saarinen-stil. Ett abstrakt stycke rött, vitt och blått väggkonst dyker upp i det galleriliknande utrymmet.

Om bättre hus och trädgårdar

Diskret vardagsrum

Marinblå väggar röda soffrandiga kuddar

Om du sätter likhetstecken mellan rött, vitt och blått med den amerikanska flaggan och den fjärde juli kan du slå vad om att det är en optimistisk, glad färgkombination (och du skulle inte ha fel). Men det här vardagsrummet visar upp djupare, rikare toner som ger ett mer slagkraftigt, mindre optimistiskt resultat. Den fylliga röda soffan kontrasterar vackert med de mörka marinblå väggarna, och de vita mattorna på väggkonsten och ränderna på kuddarna ser särskilt skarpa ut mot de fylliga färgerna.

Om rött

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *