Rustik sofistikerad hemdesign

Rustik sofistikerad hemdesign

roliga inredningsidéer eldstad

Våra kunder, två webbutvecklare som pendlar från New Jersey till New York, gav först Decor Aid i uppdrag att göra en omstrukturering av bakgården. Tillsammans med sin hund, Francis, ville de ha en bakgård där de kunde koppla av efter jobbet, odla grönsaker och hålla helgträffar.

Framför

roliga inredningsidéer bakgård

Efter

roliga inredningsidéer eldstad

Träväggar och golv dominerade utomhusområdet, så vi köpte en eldgrop av metall och dukpresenning. Vissa utemöbler med lågt underhåll och metalliska accenter avrundade utrymmet och förvandlade det till New Jerseys bästa bakgård.

Före, efteråt

roliga inredningsidéer entré

Våra kunder hade anlitat en annan inredningsfirma för att renovera interiören, men när de såg vad vi gjorde med bakgården bad Ryan och Michael oss att renovera hela deras lägenhet. Att renovera kök och badrum stod högt på listan, men de bad oss ​​även göra en träpanelsbar till foajén förutom att designa sovrum och vardagsrum.

Före, efteråt

roliga inredningsidéer badrum

Genom att skapa ett utrymme som smälter in sömlöst med hennes stadsdel, skapade vi ett utrymme med trädetaljer och rustika möbler balanserade av ett neutralt schema med hög kontrast. För att skapa en kontinuum i hela utrymmet gav vi badrummet ett ljusare trägolv.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *