Rustika köksskåpidéer

Rustika köksskåpidéer

Många människor där ute tycker att köksrenovering är överväldigande. Utrymmet där du börjar dagen med god mat och en god känsla kräver särskild uppmärksamhet, så du njuter av att spendera tid varje morgon.

Skåpet är den största delen och det mest synliga elementet i ett kök och gör långt i att skapa känslan. Därför är det viktigt att välja rätt skåp. Prova rustika idéer för köksskåp för att ge ditt matlagningsutrymme en varm, vänlig och mysig atmosfär.

17 ..th Århundrade inspirerat köksskåp

Inspirerat 1600-tals köksskåp
Dessa: hellolovelystudio.com

Detta är ett köksskåp som tar dig tillbaka till 17th Århundrade. Distressed trä med en tvättad vit färgskala kommer att ge ett mervärde till ditt kök. Skåpen och lådorna har samma design, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla kök.

Samtidigt ser den svarta köksön kontrasterande ut eftersom den har ett svart färgschema. Bänkskivor i marmor gör det dock harmoniskt med bänkskivor.

Infällda lampor är valda för att lysa upp utrymmet, kombinerat med hängande ljus av samma nyans. Fokus ligger på den klassiska pendellampan ovanför ön.

Oavslutat köksskåp med båghylla

Oavslutat köksskåp med båghylla
Dessa: washingtonpost.com

Ett antikt skåp är ett bra komplement till köket. Detta skåp har ett unikt utseende eftersom det kombinerar den klassiska nyansen av obehandlat trä med en bänkskiva i blank marmor

Unik är båghyllan som förbinder köksskåpet och ger en konstnärlig touch till matlagningsutrymmet. Själva skåpet ser enkelt ut med tre hyllplan och en glasdörr.

Trä dominerar detta kökskoncept, vilket ger en mer rustik känsla för att skapa en varm och mysig atmosfär. Infälld belysning ger också en trevlig atmosfär, vilket gör det till en vänlig och välkomnande plats.

Rustik garderob med bakstycke i tegel

Rustik garderob med bakstycke i tegel
Dessa: bcnhomes.com

Om du bestämmer dig för att gå med ett rustikt tema måste du vara beredd på dess sensation. Till skillnad från det andra konceptet som handlar om rena linjer och sömlös design, förmedlar Rustic en ren känsla genom att servera klassiska nyanser.

Rustik shabby garderob ser stilig ut när den kombineras med tegelbacksplash. Lådorna och skåpet ser harmoniska ut i samma färgschema. Under tiden går backsplashen bra med glänsande bruna bänkskivor.

För små kök är detta skåp med rustik design ett bra val. Den unika hänglampan fungerar som en samlingspunkt och ger extra belysning i rummet.

Modern Rustic gör ett bra jobb

Modern Rustic gör ett bra jobb
Dessa: bcnhomes.com

Vem sa att rustikt alltid betyder klassiskt? Rustik modernitet är i luften nu, vilket skapar en ny atmosfär som kommer att få dig att tillbringa det mesta av din tid i detta matlagningsområde.

Köksskåpet i trä är rustikt men ändå modernt på grund av sin glansiga finish. Den rena linjen frammanas också av den mörka marmorskivan som lugnar dina ögon. För att inte tala om den vita väggen och det målade glasfönstret som för det franska nationella temat till rummet.

De rustika idéerna för köksskåp passar för både stora och trånga utrymmen eftersom skåpet, lådorna och kökstillbehören kan arrangeras flexibelt.

Ladugård rustikt köksskåp

Ladugård rustikt köksskåp
Dessa: onekindesign.com

Rustik ligger nära ladugårdstemat så att du alltid kan använda konceptet för att förbättra ditt rustika kök. Svartlackerat köksskåp skapar ett kontrasterande utseende med tunnelbaneplattor och avgasrör. Moderna köksredskap ger ladugårdsköket ett modernt utseende.

Men ingenting kan jämföras med den spännande ladugårdsdörren som gör någon nyfiken på vad som finns bakom den. Tyngdpunkten är köksön med marmorskiva och metallpallar. Den jordfärgade marmorn smälter in perfekt med andra trämöbler i området.

Rena linjer från det modernt målade rustika köksskåpet

Rena linjer från det modernt målade rustika köksskåpet
Dessa: spenceronthego.com

Att hantera det rustika kan uttryckas på många sätt. Vissa kanske går den svåra vägen, medan andra föredrar en milt rustik med rena linjer. Om du tillhör den andra gruppen kommer detta rustika skåp att passa dina behov.

Oavslutat träskåp harmoniserar med lådor, bänkskivor och oavslutade trägolv. För att inte tala om mosaikplattor i liknande färgschema som kommer att lugna dina ögon. Detta blir ännu bättre med en köksvägg som är modernt målad i jordfärger.

Och glöm inte att industriella hängande lampor kommer att lysa upp ditt utrymme.

Skåp går i tak för Master Kitchen

Skåp går i tak för Master Kitchen
Dessa: hellolovelystudio.com

Ditt matkök förtjänar den bästa inredningen. När det kommer till rustika köksskåp är denna idé ett utmärkt val.

Ett stort hemkök behöver en stor garderob för att balansera utrymmet. Följande garderob når upp till taket samtidigt som den erbjuder storlek och funktion. Det rustika skåpet har ett modernt utseende med en blank finish kombinerat med bänkskivor och lådor i jordnära marmor.

Närvaron av ett svart handfat skapar en fin kontrast som fräschar upp din syn. Dessutom gör marmorgolv ett statement för ditt hemkök.

Fullstort köksskåp med skåp

Fullstort köksskåp med skåp
Dessa: realsimple.com

Här är en annan bra idé för ditt hemkök! Den fullstora garderoben är ett bra komplement till rummet. Istället för att montera skåpet på väggen ger det enkel åtkomst för golvinstallation.

Konceptet passar ditt stora kök bäst. Förutom skåpet tjänar även ett köksskåp med liknande rustik finish sitt syfte. Fokus ligger på lampor med klassisk design över ön.

Blanda modernt och rustikt

Blanda modernt och rustikt
Dessa: stepinit.com

Det finns alltid en möjlighet att kombinera några teman i ditt utrymme, inklusive köket. Följande idé kombinerar moderna och rustika nyanser och skapar ett sofistikerat kökskoncept med värme och mysighet.

Det rustika skåpet erbjuder en välkomnande och vänlig atmosfär, medan keramiska plattor och köksutrustning ger komfort. Kombinationen ger ett rent utseende utan att ge upp traditionellismen hos rustika möbler.

Nödställda träskåp med marmorskiva

Nödställda träskåp med marmorskiva
Dessa: metrodecoration.com

Detta DIY köksskåp sitter fint på golvet. Det slitna trämaterialet representerar sjaskigheten av rustika nyanser. Ännu bättre blir det med en stenvägg och laminatgolv.

En dubbel pendellampa med klassiskt tema används också i köket.

Vad tycker du om dessa rustika köksskåpsidéer? Ditt kök förtjänar den bästa inredningen och 10 val är ett bra alternativ. Antingen ditt kök är litet eller stort, gör det rustika temat ett bra jobb med att tillföra värde. Framkalla vänlighet och mysighet med dessa fantastiska rustika köksskåp!

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *