Rustikt industriellt vardagsrum

Rustikt industriellt vardagsrum

rustika industriella vardagsrumsidéer

Det är ingen överraskning att den höga och låga charmen hos rustika industriella vardagsrum har tagit inredningen med storm. Från strukturella element och exponerade ytor till industriinspirerade möbler och belysning, det råder ingen tvekan om att rustik industriell inredning definitivt är här för att stanna. Att återskapa ett urgammalt designkoncept som fokuserar på mekanisk uppfinningsrikedom och tillverkning samtidigt som man integrerar ofärdiga interiörer och synliga balkar är bland de bästa sätten att uppnå ett mål rustik industriellt vardagsrum till att börja med.

Om du har beundrat det rustika utseendet och vill följa samma koncept för ditt vardagsrum, har våra ledande designers på Décor Aid delat med dig av 8 sätt att uppnå en rustik industriell stämning i vardagsrummet.

Låt dig inspireras av byggnader med ett historiskt förflutet

modernt rustikt industriellt vardagsrum

För att veta vilken typ av industridetaljer du vill ha till ditt rustika industriella vardagsrum rekommenderar våra inredare att besöka dessa gamla byggnader med historiskt förflutna och inspireras av dem. Dessa byggnader kan avslöja dig några kreativa idéer som kan hjälpa dig att komma igång med din rustika industriella inredning. Takstolar av trä, exponerade tegelväggar och stålpelare är några av de vanligaste elementen som finns i gamla byggnader som du kan använda för ditt eget hem. Ta dig tid att utforska ditt centrum och se om det finns några gamla byggnader som du kan använda som inspiration.

Välj industriinspirerade möbler med minimala detaljer

rustika industriella vardagsrumsmöbler

Tack vare de rustika industrihusens popularitet finns det nu ett stort antal möbeltillverkare som har anammat det rustika industrikonceptet och har producerat vardagsrumsmöbler som har en rustik attraktionskraft. De flesta av dessa möbler är gjorda av enkla material med minimala detaljer. Smidesstolar kan göras vackrare genom att pryda dem med snygga kuddar och kuddar. Att kombinera belysningsarmaturer med liknande design och att implementera monokromatiska färger är några av de bästa sätten att föra in den rustika industriella inredningen i ditt vardagsrum. Om du försöker skapa ett grått industriellt vardagsrum kan du investera i möbler med ett monokromatiskt grått tema.

Lägg till dina rustika favoritmetaller

Rustik industriell vardagsrumsinredning

I tider när tillverkning av järn och stål har blivit mycket populärt i USA och några andra platser i världen, har användningen av rustika metaller i belysning och VVS blivit framträdande. Rustika metaller användes också i en byggnads hårdvara och komponenter. Ett sätt att uppnå en rustik atmosfär är att använda smidesjärn och andra rustika metaller i din industriella vardagsrumsinredning. Dessa metaller skulle också se bra ut i ett modernt och modernt industriellt vardagsrum. Förutom smide, andra rustika metaller att överväga inkluderar gjutjärn, borstad nickel och koppar. Återigen, nyckeln till ett elegant rustikt industriellt vardagsrum ligger i blandningen av oväntade material.

Upptäck de mekaniska detaljerna i ditt vardagsrum

modern rustik industriell inredning

En av de mest kända idéerna och designerna för vardagsrum i rustik industristil är mekaniska detaljer. Du kan till exempel få ditt lilla industrivardagsrum att sticka ut genom att hänga upp saxdragspelslampetter och remskivainspirerad belysning på väggarna. De mekaniska detaljerna hos dessa lampor är helt exponerade och lämnar inget övrigt att önska. Att exponera de mekaniska funktionerna hos dessa lampor är ett sätt att lägga till en rustik atmosfär till ditt vardagsrum. Kärnan i den rustika industriella vardagsrumsinredningen är den råa, orena överklagandet av att hålla saker naturliga.

Kombinera moderna detaljer med gamla inslag

modernt rustikt industrihus

Det fina med ett modernt industriellt vardagsrum är möjligheten att kombinera modern design med äldre inspirerade dekorativa element. Du kan till exempel hänga upp moderna enheter som plattskärms-TV i din murade vardagsrumsvägg. Du kan också visa din moderna TV på en öppen hylla gjord av smidesjärn och trä. Pendellampor som använder glödtrådsbelysning med glödlampor i Edison-stil med rustika metaller kan också bidra till att lägga till en rustik atmosfär till ditt moderna industriella vardagsrum.

Visa din konstnärliga stil genom uttrycksfulla konstverk

modern industriell rustik design

Ett annat sätt att föra in industriella vardagsrumsidéer i ditt hem är att dekorera dem med konstverk som uttrycker din kreativa stil. Väggmålningar, djärv grafik, såväl som att måla djärva symboler i en exponerad tegelvägg är ett utmärkt sätt att lägga till en omedelbar accent till din vardagsrumsvägg. Du kan utveckla ditt eget konstverk utifrån de idéer du kan hitta runt omkring dig, som: B. Litterära siffror och bokstäver, symboler, väggmålningar med mera. Även abstrakt målning kan hjälpa till att förvandla din tråkiga vardagsrumsvägg till ett fantastiskt konstverk. I linje med den rustika industriella vardagsrumskonsten, se till att det finns ett modernt element – ​​som en ultratunn modern ram att börja med.

Lägg till DIY-element för att skapa illusioner

hur man inreder modern rustik industri

För husägare som inte har turen att ha betonggolv och exponerade tegelväggar, kan du lita på dina DIY-kunskaper för att skapa ett rustikt industriellt vardagsrum. Faktum är att fler och fler hemförbättringsentusiaster besöker sina lokala hemförbättringscenter för att få inspiration till industriella vardagsrumsidéer som de kan tillämpa i sina egna hem. Kolla in några faux finish-tekniker och om du är bekant med elverktyg, överväg att bygga din egen industriella vardagsrumsinredning. Du kan också skapa dina egna belysningsarmaturer och lite annat hantverk som är bra för rustika industrihem.

Överväg att återanvända och återanvända material

rustik industriell inredning

Du behöver egentligen inte spendera mycket pengar för att komma på en rustik industriell inredning. Det finns många sätt att återanvända, återvinna och återanvända material i ditt hem för att skapa den rustika atmosfären i ditt vardagsrum. Om du till exempel funderar på att renovera ditt hem rekommenderar våra inredare att använda återvunnet trä och metall för renoveringen. Du kan också använda komponenter som återvinns från gamla lager, lador och äldre byggnader som nyligen har rivits.

Det finns nu trägårdar som är specialiserade på återvunnet trä och andra arkitektoniska element. Du kanske vill besöka dem för lite sakkunnigt utvald rustik industriell vardagsrumsinredning. Leta efter material som du fortfarande kan återvinna för att göra om ditt vardagsrum, till exempel: B. Järnvägsslipers som du kan fästa i ditt tak. Att använda återvunnet material för dina industriella vardagsrumsidéer är också ett bra sätt att spara pengar. Därför är det perfekt om du ska renovera på en budget.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *