San Francisco heminredningsbutiker

San Francisco heminredningsbutiker

hektiskt liv

San Francisco har en seriös designcred, och när det kommer till hemvarubutiker blir det en shoppingdestination. Oavsett om din stil är lyxig och traditionell, elegant och modern, eller vintage och eklektisk, har vi samlat de butiker du måste besöka. Även om du bara letar efter designinspiration och vägledning så vågar vi dig att återvända från staden vid viken utan kreativ energi eller motivation. Även om du lämnar ditt hjärta i San Francisco kan du åtminstone ta hem några fantastiska designfynd.

Big Daddy’s Antiques, Inc.

Om du är sugen på något du inte hittar någon annanstans, gå till Big Daddy’s. Oavsett om du letar efter en antik fåtölj eller om du beställer en skräddarsydd detalj, kommer denna pärla att inspirera och glädja dig gång på gång.

1550 17th Street, 415-621-6800

Heidekeramik

Heath Ceramics, som grundades i närliggande Sausalito 1948, öppnade en ny kakelfabrik och ett showroom i Mission District 2012. Du kan ta en rundtur i fabriken (eller bara smutta på en blå flaska kaffe från observationsdäcket) och sedan handla hemvaror i butikens utställningslokal.

2900 18th Street, 415-361-5552

Alla har haft den där obesvärade coola vännen som på något sätt tycks känna varje obskyr designer, blivande konstnär och häftig möbelmakare. The Future Perfect är den där återförsäljarvän. Från dramatiska sängar över Luca Nichetto För elegant belysning från Bec Brittain känns varje del som ett unikt designuttalande.

3085 Sacramento Street, 415-932-6508

Som namnet antyder erbjuder Super Simple hemsaker, men kalla det inte tråkigt. Det är skärbrädorna som ger en illusion av att de är 3D och flasköppnaren i järn som ser ut som en skiftnyckel. Det finns också det vackert böjda böjda vinstället som skulle kunna fungera som ett konstverk. Med andra ord, det är i princip det perfekta stället att köpa en inflyttningspresent (för dig också).

2200 15th Street, 415-658-7685

hektiskt liv

Handgjorda hemartiklar, spännande smycken och lokalt tillverkade parfymer och hudvårdsprodukter fyller hyllorna på Industrious Life, där du utan tvekan kommer att få en autentisk shoppingupplevelse i San Francisco.

1095 Tennessee Street, 415-349-3479

Det är inte förvånande att Hudson Grace grundades av två bästa vänner, med tanke på den vänliga, välkomnande atmosfär som butiken utstrålar. Och en av dessa vänner råkar också ha stor erfarenhet av att designa hem- och bordsprodukter, så butiken erbjuder ett noggrant utvalt urval av prydnadsföremål och finesser.

3350 Sacramento Street, 415-440-7400

”Elegant” och ”tidlös” är bland de gynnsamma adjektiven du kan använda för att beskriva Plantation, vars möbler definitivt anses vara eviga bitar. Och om du inte kan hitta föremål som inte riktigt matchar bilden i ditt sinne, kan du arbeta med designteamet för att skapa de skräddarsydda möblerna i dina drömmar.

336 Hayes Street, 415-565-0888

Ge dig själv gott om tid att utforska Stuffs enorma, två våningar, 17 000 kvadratmeter stora lagerutrymme. Du kan bläddra bland varor från mer än 60 återförsäljare och hitta allt från vintage Eames Lounge Chairs och Saarinen Womb Chairs till nyckfull väggkonst och föremål.

150 Valencia Street, 415-864-2900

Varje välutrustat kök skulle kunna använda ett fåtal (eller många) föremål från mars, allt från enkelt, genomtänkt designat porslin till en specialuppsättning av tre ostknivar gjorda av knivmästare i en liten italiensk fabrik.

3075 Sacramento Street, 415-931-7433

Hymn

Om din design smakar lyxigare bör Anthem ha dig täckt från sovrummet till badrummet till matsalen. Förutom ett stort utbud av högkvalitativa möbler hittar du även kuddar, ramar och föremål som får ditt rum att kännas individuellt och hemtrevligt.

3274 Sacramento Street, 415-440-6500

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *