Semesterpresentguide Liquid Courage

Semesterpresentguide Liquid Courage

valnötsstång

Med vintersemestern runt hörnet sammanställer vi noggrant presentlistor för varje person i ditt liv. Semestern är den perfekta tiden att koppla av och koppla av med ett glas vin, en specialitetscocktail eller en hantverksbryggning. Det kan dock vara svårt att ge alkohol i present, särskilt om din avsedda mottagare är noga med sina drinkar. Om du kämpar för att handla för barälskaren i ditt liv, kolla in vår guide till att ge flytande mod.

Whisky Ice Wedge

Whisky-Eiskeil

Att köpa whisky för en entusiast är nästan omöjligt. Så hoppa över hela prövningen med att plocka fel flaska i spritbutiken och ta en whisky-is istället. Det kommer att hålla de bruna sakerna kalla utan att späda ut dem, och det kommer att hålla din whiskyentusiast glad utan att tömma ditt bankkonto.

Whisky Wedge är tillgänglig från MoMAs onlinebutik och kostar $18.

Deco flasköppnare i mässing

Dekorativ flasköppnare i mässing

Om din presentmottagare vill övervinna en förkylning i slutet av dagen, överväg att ge dem denna Deco-mässingsflasköppnare. Tillverkad av massiv mässing och med art déco-design, skulle denna stiliga flasköppnare vara ett välkommet tillskott till alla barvagnar från mitten av århundradet.

Flasköppnaren Deco mässing finns att köpa i Leif Shop och kostar 45 $.

Walnuss Barwagen

Walnuss Barwagen TRNK Chris Earl

Handgjord av valnöt och borstad mässing, denna stiliga Chris Earl barvagn är en dekadent julklapp som kommer att sträcka sig över mitten av århundradet in i nästa århundrade. Denna barvagn har två hyllor i härdat glas och rymmer en hel hylla med sprit och glas.

Walnut Bar Cart kan köpas via TRNK och kostar $1650.

Handbagage Cocktail Kit

Fortsätt med cocktailkit

Den kompakta Carry-On Cocktail Kit är idealisk för frekventa resenärer eller för dem som gillar att ta med sina drinkar på språng. Det kommer inte med verklig alkohol, utan ger dig istället alla ingredienser för att göra två drinkar medan du är på 30 000 fot. Vi är ett fan av den gammaldags mixen, men de erbjuder även blandningar för att göra Moscow Mules, Bloody Marys och en mängd andra drycker.

Carry-On Cocktail Kit är tillgängligt via W&P Design och säljs för $24.

Denver och Liely whiskyglas

Denver och Liely whiskyglas

Oavsett om din speciella person gillar sin whiskyblandad, rak eller på klipporna, är Denver och Liely whiskyglaset den perfekta presenten till whiskydrickaren i ditt liv. Handblåst glas ger en personlig touch till detta vackra föremål, och den konturformade formen är perfekt för att öppna ett glas godhet.

Dessa whiskyglas kan köpas från Denver & Liely och säljas för $50.

vätskekolv

vätskekolv

När du behöver lite flytande tarmar, förvara den åtminstone i en smal flaska. Liquid Body Flask består av två rostfria stålplåtar som ger varje kolv en något unik form.

Liquid Body Flask är tillgänglig via AreaWare och säljs för $60.

PDT Cocktailbuch

pdt Cocktailbuch

Från en innovatör inom hantverkscocktailvärlden är denna receptbok av Jim Meehan, grundare av PDT, en favorit i New York City, en underbar present till hantverkscocktailälskaren i ditt liv. Med över trehundra recept kommer detta förhoppningsvis att hålla dig sysselsatt ett tag.

PDT Cocktail Guide finns på Amazon och kostar $16.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *