Shabby Chic badrumsidéer

Shabby Chic badrumsidéer

SHABBY CHIC BADRUMSIdéer – Har du gamla möbler eller ett badkar? slösa inte bort det Återanvänd materialen som delar av ett planerat shabby chic badrum. Badrumsstilen växer i popularitet på grund av dess ikoniska skönhet.

Gammal men graciös. Det sammanfattar den shabby chic badrumsmodellen. Vi beundrar särskilt badrumsdesignen eftersom modellen kombinerar en begagnad produkt med neutrala färger. Att blanda och matcha blir nyckeln till ett shabby chic badrum. Läs nedan:

Fascinerande shabby chic badrum

Fascinerande shabby chic badrum
Dessa: homebnc.com

En trästege är vanlig i alla hem. Badrummet använder stegen utan att skära av någon del av den. Således ser stegen hög ut och fungerar som en hängare. Ingen målning krävs på stegen.

Badrummet väljer träfönstret som ser gammaldags ut. Rengör fönstret och måla det vitt. Badrummet tar på sig träplankorna som ser naturliga ut. Badkaret ser vintage ut med klofoten.

För den omedelbara försköningen hänger badrummet ljuskronan som ser vacker ut.

Vackert shabby chic badrum

Vackert shabby chic badrum
Dessa: homebnc.com

De flesta shabby chic badrummen är vita. Den neutrala färgen säkerställer lugn och komfort, vilket badrummet visar. Badkaret ser faktiskt modernt ut, men med klofoten.

Medan de shabby chica dragen dyker upp från byrån. I segmentet ingår ett vintagebord och en stol. Badrummet använder den återvunna luckan som förvaringsutrymme. En annan dörr fungerar som dekoration.

Måla möblerna vita. Häng sedan upp ljuskronans belysning och färgglada glas för förfriskning. Badrummet har en mycket trevlig känsla trots att det tar på sig den vita vibben.

Vackert shabby chic badrum

Vackert shabby chic badrum
Dessa: decoist.com

Den här ser bra ut. Från badkaret till tvättstället används resterna av befintliga badrumsmöbler och baser i badrummet. Det shabby chic badrummet är vitmålat från dörrväggen.

Objektet känns naturligt. Badrummet väljer de rutor som blir kvar som de är. Ingen ommålning som vi ser av dekorationen. Badrummet använder mellanväggen för att dela upp badrummet.

Diskbänken fungerar som byrå. Segmentet väljer ut gamla små vackra föremål som ljuskronan och cymbaltillbehören.

Kreativt shabby chic badrum

Kreativt shabby chic badrum
Dessa: decoratorist.com

Vi beundrar den shabby chic badrumsmodellen eftersom designen bibehåller den rymliga känslan. Badkaret och kranen visar att badrummet kombinerar gamla och nya badrumsaspekter.

Även om det redan ser kreativt ut, lägger badrummet till tygernas funktion. Badrummet leker med tygmönster. De blå, enkla tygerna kombineras med de blå och vita kläderna.

Dörrväggen skapar en stark klassisk ton. Vi rekommenderar provet för dig som har en budget och letar efter vintageprylar. Dessutom verkar badrummet vara lämpligt för dig som inte vill lägga en massa små tillbehör.

Vackert shabby chic badrum

Vackert shabby chic badrum
De: baleia.me

Vackert och påkostat. Du måste anslå en stor budget för att leta efter föremål i badrummet om du inte redan har dem. Först och främst väljer badrummet ett modernt och stort utrymme.

Senare kompletterar badrummet området med de gamla föremålen, från garderoben till ljuskronabelysningen. Medan badkaret ser modernt ut istället. Badrummet innehåller omklädningsområdet som ser vintage och vackert ut.

Exemplet passar verkligen kvinnliga ägare eftersom det har den vackra designen som kommer från möbler och dekoration.

Shiny shabby chic badrum

Shiny shabby chic badrum
Dessa: enlightica.com

Faktum är att ett shabby chic badrum brukar välja neutrala färger som vitt. Men självklart kan du applicera din egen favorit för att uppnå en specifik shabby chic badrumssmak. Exemplet väljer den mjuka gula tonen.

Valet av färger får badrummet att glänsa, men drar inte till sig uppmärksamhet. Badrummet rymmer det återvunna badkaret. Fåfänga verkar också secondhand. Objektet ser heltäckande ut med lådorna och skåpet.

Badrummet känns bekvämt då det ligger bredvid fönstret och omges av levande blommor.

Anmärkningsvärt shabby chic badrum
Dessa: decordev.com

Vi tar upp det shabby chic badrummet som ytterligare ett toppexempel trots det trånga utrymmet. Det smala området är fyllt med gamla, återvunna föremål som visar hur väl omhändertagna de är.

Vi syftar på det rostiga bordet med de rosa blommorna. Den använda keramik är för att förvara föremålen i hörnet. Ljuskronabelysningen ser också vintage ut. Medan stegen inte är så gammal.

Badrummet presenterar det klassiska badkaret som kärnan i exemplet. Om du målar badkaret med den bruna nyansen blir området varmt.

Intressant shabby chic badrum

Intressant shabby chic badrum
Dessa: cdbos.rickyhil.com

Om du inte hittar eller inte har en budget för paneler, håll ditt badrum modernt med keramik. Detta exempel fortsätter att sätta upp plattorna som faktiskt skapar en modern smak. Samma atmosfär råder på badrumsgolvet.

Det shabby chic-elementet kommer från dörren och reflekterar föremålen. Dessutom rymmer badrummet garderoben som också ser lite vintage ut. Badrummet kan vara ytterligare ett alternativ för dig som gillar att kombinera moderna och vintagetoner.

Girly shabby chic badrum

Girly shabby chic badrum
Dessa: maisondecor8.blogspot.com

Listan över shabby chic badrumsidéer kommer att vara ofullständig utan dessa. Det tjejigt shabby chic badrummet kommer säkerligen att locka kvinnliga badrumsägare. Kombinationen av vackra saker och klassiska föremål är det som gör badrummet så attraktivt.

Badrummet ger plats för handfatet, som ser klassiskt ut med de små lådorna. Fåfänga är målad rosa. Badkaret ser vintage ut även med klofoten.

Badrummet ser väldigt chict ut med det rosa golvet, rosa blommor och tyger under lådorna. Vanity Modeling talar så mycket om vintagedesign.

Sweet shabby chic badrum

Sweet shabby chic badrum
Dessa: yaplanchoyo.com

Rosa och mjölkbruna nyanser utgör det sista exemplet. Det shabby chic badrummet letar egentligen inte efter många gamla föremål. Badkaret och stolen räcker för att skapa det vintage badrummet.

Senare sätter badrummet upp parkettgolvet för att lägga till den gammaldags tonen. Den målar badrumsväggen med brunt och kombinerar den sedan med träpanelen. Träpanelen kommer från den klassiska interiören.

De rosa blommorna kompletterar badrumsmodellen med en så söt touch.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *