Shabby Chic sovrumsidéer

Shabby Chic sovrumsidéer

SHABBY CHIC SOVRUMSIdéer –Shabby chic har blivit allt populärare i dagens inredning. Vad är shabby chic egentligen? I allmänhet blandar shabby chic vintagemöbler och dekorationer, vilket resulterar i ett vackert utseende.

Shabby Chic Bedroom har olika återvunna möbler och tillbehör som får sovrummet att se sött ut. Ta reda på mer om just denna stil, som även innehåller användbara tips för att förverkliga modellen.

Sweet shabby chic sovrum

Sweet shabby chic sovrum
Dessa: deliasphotos.com

Har du sett den här sängen förut? Denna sängram har ett traditionellt utseende. Sängstommen är klädd i mjuka linne i neutrala toner. Sängen ser väldigt bekväm och bekväm ut. Örngotten är en söt syn från det här sovrummet.

Andra söta aspekter kommer från blommorna som hänger på sovrumsväggen. Det finns till och med ”Var vår gäst”, vilket betyder artighet av sovrummet. Skrivborden har ett klassiskt utseende, även om vi inte är säkra på om skrivborden använder återvunnet trä.

Den vitaktiga nyansen dominerar sovrummet vilket gör det så bekvämt och snyggt.

Mysigt shabby chic sovrum

Mysigt shabby chic sovrum
Dessa: fafifu.id

Vi tror att du kan upptäcka shabby eller vintage smaker i det här sovrummet. Det kan du få från träplankorna målade vita som ett tak. Ljuskronabelysningen består av en vitlackerad metallhållare.

Och skrivborden använder faktiskt återvunnen kartong. De vackra sakerna kommer från det övergripande sängkonceptet. Örngottsstilen representerar den ikoniska vintagemodellen. Julgranen ser bra ut också. Den flytande hyllan skapar en trendig ton.

Med den vita lurviga mattan under sängen är sovrummet avslappnat för att sova och plugga.

Strålande shabby chic sovrum

Strålande shabby chic sovrum
Dessa: homebnc.com

Den rosa nyansen omsluter de flesta aspekter av det här sovrummet. Kompositionen med två täcken i sovrummet kopierar den legendariska vintagetäckenstilen. Denna strategi gör att sängen känns väldigt bekväm och bekväm.

Det återvunna skrivbordet ligger bredvid sängen. Vi är imponerade av återanvändningen av dörrarna som bakgrund samt dekorationen av sängsetet. Det mest unika är ljusstilen som lockas av skira tyger i detta vackra arrangemang.

Vi kan föreställa oss att sovrummet kommer att se fantastiskt ut bara med glödlamporna på.

Gammaldags shabby chic sovrum

Gammaldags shabby chic sovrum
Dessa: myshabbychichomeinteriors.com

Ett shabby chic sovrum är himmelriket för dig som älskar antikviteter och begagnade föremål. Och du kan använda föremålen för att spara pengar. Titta till exempel på dörrarna, som redan är korroderade och ser gamla ut.

Istället ser dörrarna trendiga ut som dekoration. På så sätt ser ljuskronabelysningen också antik ut. Sovrummet skapar en balans mellan den starka vintagekänslan med de vita blommorna och det ikoniska överkastmaterialet.

Sovrummet känns överlag väldigt lugnt och rent. Blandningen av element ger en fräsch ton.

Princess Shabby Chic sovrum

Princess Shabby Chic sovrum
Dessa: furni.hazelwoodchildren.com

Återigen får den rosa nyansen den bästa foten för att skapa ett shabby chic sovrum. Den här gången blir sovrummet vårt idealiska exempel eftersom det ser vackert och romantiskt ut. Detta är lämpligt för tjejer eller kvinnliga ägare.

Sängsetet använder den ikoniska vintage bäddsetet med det mjuka tyget och örngott. Sovrummet ser komplett ut med öppen spis och spegel för att ägarna ska kunna klä sig bättre.

Ramarna som används, tavlan och skrivbordet bidrar med starka shabby inslag. Detta är vad en prinsessa behöver för att se vacker och frisk ut.

Vackert shabby chic sovrum

Vackert shabby chic sovrum
Dessa: lila.com

Ett annat idealiskt shabby chic sovrum. Massor av gamla möbler som skrivbordet och träplankorna bakom kuddarna fyller sovrummet. Den flytande hyllan och den stora tavlan är alla daterade.

Måla dem alla vita för att hålla dem fräscha. Detta är nyckeln till ett shabby chic sovrum. Vi vill återigen fokusera på sängens övergripande utseende. Bäddsetet har det ikoniska vita påslakanstyget och arrangemanget.

Det finns rosa blommor som skryter med den vackra ton som redan framgår av överkastsmodellen.

Romantiskt shabby chic sovrum

Romantiskt shabby chic sovrum
Dessa: goodnewsarchitecture.com

Det blommiga örngott, överkastet med rosa kuddar och rosa sängkläder ger starka romantiska smaker till detta sovrum. Den romantiska tonen kommer återigen från de färska blommorna som placerats på skrivborden.

Den lilla ljuskronabelysningen och den svarta blommiga mattan framhäver den romantiska sidan av sovrummet. Shabby toner kommer från det återvunna metallskrivbordet och trätaket. Med fönstren på andra sidan sängen kommer det säkert att kännas bekvämt och fräscht att sova här.

Coolt shabby chic sovrum

Coolt shabby chic sovrum
Dessa: instrumenta.org

Ett shabby chic sovrum kan se moderiktigt och fräscht ut. I detta begränsade utrymme väljer sovrummet den traditionella sängramen med en graciös design. Häng bara upp en rejäl träskiva för att visa dekorationerna.

Spegeln ser stilig ut även om den ser lite korroderad ut. Sovrummet fyller inte utrymmet med en massa möbler. Ändå ser sovrummet med klädstället så coolt ut. Hela sängen verkar vacker.

Och det vita elementet skapar klara och rena toner.

Varmt shabby chic sovrum

Varmt shabby chic sovrum
Dessa: michaelelliottactor.com

Det här exemplet skiljer sig något från de tidigare sovrummen och blir starkare i brunt och grått, inte vitt. För att inte tala om att sovrummet är fyllt med återvunna och korroderade föremål som konstnärliga väggdekorationer och ljusstaken.

Med valet känns sovrummet varmt och avslappnat. En annan sak som skiljer den från resten är dekorationen som inte ser blommor eller växter. Den vackra tonen kommer från de konstnärliga föremålen som skrivbordslampan och lyktan.

Vackert shabby chic sovrum

Vackert shabby chic sovrum
Dessa: barrainformativa.com

Du kan modifiera ett shabby chic sovrum med ljusa och mjuka nyanser av blått istället för rosa. Dessa sovrumsshower ser bra ut med färgvalen och vitt också. Sovrummet ser enkelt ut utan en massa möbler och dekorationer.

Sovrummet erbjuder dig ett coolt experiment på ett billigt sätt. Fäst bara den restaurerade dörren som väggdekoration. Komplettera sovrummet med det moderna enkla skrivbordet bredvid sängen.

I denna anspråkslösa design kan du njuta av god sömn och lugna eftermiddagar genom att ligga på madrassen.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *