Shiplap badrumsidéer

Shiplap badrumsidéer

SHIPLAP BADRUMSIdéer – Shiplap-badrum blir allt mer populära nuförtiden. Idén låter dig förvandla badrumsväggen till något naturligt och klassiskt. Att öva på shiplap badrummet involverar olika färger.

Så här kan du bli kreativ med shiplap för ditt badrum. Var bara uppmärksam på det övergripande temat för badrummet. Eftersom idén oftast kräver ett proffs bör du lägga en extra budget på att anlita en proffs.

Vi har 10 shiplap badrumsmodeller som bevisar att idén är genomförbar för badrumsrenovering eller skapande.

Neutralt shiplap badrum

Neutralt shiplap badrum
Dessa: decorationlovely.com

En elegant badrumsmodell är född ur en enkel idé. Ett alternativ är att installera en fartygslucka i en av badrumsväggsektionerna. Badrummet väljer en vit skeppsvägg, vilket är vanligt med långa träskivor.

Även om badrumsväggen ser normal ut, motsvarar valet faktiskt den rektangulära keramik som täcker badrumsväggsektionerna för duschutrymmet. Vi älskar verkligen att badrumsvägglampan används för att dekorera fartygsområdet.

Användningen av trä går bra med den blå trästocken, som ser graciös och klassisk ut.

Mjukt shiplap badrum

Mjukt shiplap badrum
Dessa: stylebyemilyhenderson.com

För att inte få ett badrum att se för enkelt ut väljer badrummet shiplap-metoden. Intressant nog tillämpas strategin på badrumstaket. Shiplap-konsten ser likadan ut som det första konceptet.

Fartygsområdet använder de vitmålade träplankorna som ser långa ut. Det vita skeppet i det vita badrummet ser väldigt mjukt ut. Dessutom får badrummet den geometriska keramiken att se levande ut för golvet.

På det hela taget ser badrummet rikt ut på understilar utan att kännas för överväldigande.

Naturligt shiplap badrum

Naturligt shiplap badrum
Dessa: coachdecor.com

Valet av shiplap material måste passa det övergripande badrumstemat. För idén använder badrummet den nautiska badrumsmodellen som bär naturliga och fräscha smaker.

Därför väljer badrummet kategorin trä. Vi kallar träet naturligt eftersom fartygsdelen lämnar materialet som det är. Du behöver bara hålla träet rent och klart. Skeppslappsområdet ser brunt och beige ut.

Skeppets lucka fungerar som bakgrund för sänkområdet med träspegeln och tångkorg. Så perfekt matchning!

Vackert shiplap badrum

Vackert shiplap badrum
Dessa: curbly.com

Snyggt och prydligt. Exemplet väljer ut vad vi kallar en ”traditionell skeppsmodell” för badrumsväggen. Överraskande nog dras vi alltid till den vanliga shiplap-modellen. Detta trots att shiplap-modellen gör en enkel modifiering.

Variationen avser det relativt fria utrymmet som ligger mellan varje träplank. Exemplet visar att den klassiska skeppsluckan fungerar så bra med den vita keramik som täcker badrumsduschområdet.

Badrummet bevisar att gammaldags shiplap fortfarande kan vara närvarande i dagens kreativa badrumsdesign.

DIY Shiplap badrum

DIY Shiplap badrum
Dessa: idealhome.co.uk

Det vi älskar med shiplap-idén är att du kan återvinna och experimentera med den. Detta delar ett liknande koncept med fartygets lucka för den nautiska badrumsmodellen.

Den här gången ser fartygets lucka rå och billig ut. Detta får oss att tro att fartyget är öppet för ett gör-det-själv-projekt. Så skär, rengör och putsa träplankor som du redan har i ditt hus.

Spika brädorna för att täcka badrumsväggen och golvet som visas i exemplet. Naturligtvis kan du ändra shiplap-täckningen efter behov.

Omfattande shiplap badrum

Omfattande shiplap badrum
Dessa: missmandyphotography.com

Vi dras till exemplet eftersom shiplap kan stödja ett påkostat badrum. Badrummet väljer återigen det traditionella skeppsmaterialet. Träskivorna används för att täcka väggen och taket i badrummet.

Skeppsluckan ser därför rymlig ut med tanke på det stora badrummet. Badrummet ser kreativt ut med takformatet. Skeppsluckan gör att badrummet ser mer kreativt ut i vitt.

Tack vare färgen som gör att badrummet känns snyggt och klassiskt med ljusen, kranstilen och förvaringsmodellen.

Ljust shiplap badrum

Ljust shiplap badrum
Dessa: eponymity.club

Shiplap spelar en stor roll i detta badrum. Badrummet täcker hälften av ytan. Fartygsytan ser därför stor ut eftersom den täcker väggen och taket i badrummet.

Dessutom motsvarar shiplap-området badkaret, visat i fet blått. Shiplap-området mjukar upp den blå tonen när den borstas i den mjuka blå tonen.

Den mjuka kontrasten gör badrummet ljust och vackert. Som redan nämnt kan du måla träskivorna i de färger du vill efter badrummets temafärg.

Rustikt shiplap badrum

Rustikt shiplap badrum
Dessa: homebnc.com

Det är förmodligen vårt autentiska skeppsmaterial. Badrummet tar upp träkategorin som ser ultimat ut i rustik stil. Dessutom framstår träslaget som traditionellt med den starka brunaktiga nyansen som framträder ur den.

Att använda shiplap-materialet gör att badrummet ser elegant ut. Den kompletterar det gamla porträttet och lampetter som lägger till vintagesmaken. I det vita badrumskonceptet ger det rustika skeppsområdet en sådan variation.

Kombinationen av vitt och brunt är inte särskilt märkbar. Snarare ser badrummet gammaldags och modernt ut på samma gång.

Grått shiplap badrum

Grått shiplap badrum
Dessa: countryyliving.com

Efter blått, som tidigare nämnt, kan du måla shiplap-området med grått enligt följande. Exemplet använder shiplap-strategin på ett relativt litet utrymme. På något sätt ser resultatet supercoolt ut.

Det beror på att shiplap-området ger en sådan variation till badrummet att det faktiskt ser vitaktigt ut i allmänhet. Shiplap-området gör att badrummet känns lite elegant. Badrummet ser förresten kreativt ut med lamporna och det cirkulära flytande förvaringsutrymmet.

Varmt shiplap badrum

Varmt shiplap badrum
Dessa: miyaguikenbrasil.com

Återigen går en shiplap-strategi så bra med modern eller minimalistisk badrumsdesign. Exemplet upptar faktiskt ett modernt utrymme med tanke på designen. Badrummet tar också in minimalistiska möbler som förvaringsutrymme eller bänkskiva.

Intressant nog skickade badrummet väggen. Vi tycker att fartygsområdet verkligen värmer badrummet på grund av träkategorin. Vi beundrar verkligen hur träslaget skapar en sådan atmosfär för badrummet.

Så det här är våra 10 shiplap badrumsidéer som vi hoppas kommer motivera dig att göra om badrummet. Ha kul att testa det grabbar!

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *