Sittidéer för köksöar

Sittidéer för köksöar

IDÉER FÖR SITTA MED KÖKSÖ – Många husägare skapar en köksö som matplats. Detta syftar på att använda en köksö som en minimatsalsset som kan föra samman hela familjemedlemmar för härliga eftermiddagar över en kopp varmt te.

Vi ger dig därför en lista med 10 sittplatser för köksöar för stora till små köksöar. I listan hittar du snygga och funktionella sittmöjligheter för köksöar.

Coastal Cottage Kitchen Island sittplatser

Coastal Cottage Kitchen Island sittplatser
Dessa: thechocolatemoosemt.com

Köksön vid havet eller vid stranden innehåller vissa delar av köksön som skapar en avslappnad och fridfull atmosfär. Detta inkluderar en sätesdesign som fokuserar på enkelt hantverk med neutrala färger. Den här bilden visar bäst sittstilen.

Sittsetet på denna köksö består av tre vita trästolar. Vi ser ofta designen av stolsrepliker på den kustnära stugans köksö. Denna sittgrupp betonar den strandiga atmosfären som håller på att bli ett vanligt tema i detta kök.

Sittsetet rymmer tre runt bänkskivan fylld med läckra brödbitar och sött varmt te.

Elegant sittset för köksöar

Elegant sittset för köksöar
Dessa: royhomedesign.com

Tre stolar kompletterar den kaffebarsinspirerade lantliga köksön i denna bild. Var och en av stolarna har en elegant och klassisk design med en mjuk dyna. Var och en av stolarna ser ut att vara stora och matchar bänkskivan, som också ser ut att vara stor.

Stolarna är alla vända mot bänkskivan, liknande vad vi upplever när vi spenderar tid i kaffebarer. Detta sittarrangemang möjliggör intima informella samtal för alla familjemedlemmar. Detta får hjälp av köksön, som inte tar mycket plats.

Komplettera ögonblicket med varm choklad och kakor medan medlemmarna chattar.

Vacker köksö sits modell

Vacker köksö sits modell
Dessa: idealhome.co.uk

Kaffebarsinspirerade köksöar producerar alltid en attraktiv stolmodell som finns i olika storlekar och modeller. Den här gången förser vi dig med två söta stolar med långa träben.

Denna sittmodell passar i denna vita medelstora köksö som påminner om en kaffebar. På den här bilden kan du se att ikoniska stolar i kaffebaren sätter en vacker ton trots det lilla eller gott om utrymmet för köksön.

Stolarna står precis bredvid bänkskivan. Med denna modell kan husägaren fortfarande prata med vänner som sitter i stolarna medan de förbereder sig för varmt svart kaffe.

Kreativ sittdesign för köksöar

Kreativ sittdesign för köksöar
Dessa: diynetwork.com

Återigen, ett litet eller begränsat utrymme för köksön bör inte hindra dig från att dekorera den med stil. I synnerhet visar den här bilden att du kan skapa en trendig köksö med den stolsmodell du har valt.

Denna lilla köksö väljer en transparent stolsmodell. Bara två genomskinliga stolar sitter bredvid varandra på bänkskivan. Detta stolset rymmer två vuxna eller två små barn.

Det lilla utrymmet mellan stolarna kan istället uppmuntra till intima samtal samtidigt som du njuter av snabba frukostar som bröd, sylt och mjölk.

Trendigt sittset för köksöar

Trendigt sittset för köksöar
Dessa: sebringdesignbuild.com

Vid första anblicken verkar denna köksö inte vara något speciellt. Vit marmor blir bänkskivan till denna köksö utan dekoration. Bara ett handfat som möter den här köksön.

Denna köksö är designad mer som en matplats och erbjuder trendiga sittplatser som vi ofta ser på kaffebarer eller restauranger. Stolarna ser fräscha och moderna ut, perfekt sällskap för denna minimalistiska köksö.

Du kan välja röda stolar som denna för att få en snabb positiv stämning så fort du kommer in i köket. Det horisontella sittarrangemanget gör att matögonblicket känns informellt.

Traditionell sittplatsidé för köksöar

Traditionell sittplatsidé för köksöar
Dessa: donpedrobrooklyn.com

För en övergripande kopia av en traditionell köksö, vilken bättre idé än detta sittmaterial och arrangemang. Denna köksö använder trästolar som vanligtvis finns på bondgårdar eller lantköksöar.

Klassiskt och konventionellt, du kan luta dig tillbaka i stolen för en avslappnad känsla när du äter middag med din make eller barn. Köp stolar i bänkstorlek. Du ser tre stolar till den här köksön.

Ytterligare stolar kan höjas om du vill tjäna en stor grupp vänner eller släktingar.

Förförisk sittdesign för köksöar

Förförisk sittdesign för köksöar
Dessa: ramadanewsss.info

Kaffebarinspirerade stolar har en specifik design. Stolarna innehåller oftast höga och enkla ben. Den här gången använder stolarna solida metallben som ser minimalistiska och graciösa ut.

Det står fyra stolar mot köksön. Det lilla utrymmet för köksön rymmer så många stolar. Som husägare, bjud in dina vänner att titta förbi.

När de chattar, delta i deras konversationer medan de diskar smutsad disk eller brygger citronte.

Royal-liknande Kitchen Island sittplatser

Royal-liknande Kitchen Island sittplatser
Dessa: traditionalhome.com

Denna shabby chic köksö väljer en bedårande sittgrupp som kopierar stolar i antika kungariken. Antika trämaterial och graciös design förvandlar stolarna till premium vintage sittplatser.

Sittsetet består av tre söta stolar som rymmer tre personer. Det lilla utrymmet för denna köksö leder till de små stolarna. Det skulle vara överväldigande om du istället valde stora stolar.

Stolarna bildar en horisontell sekvens för det tillfälliga chattögonblicket.

Moderna klassiska köksö-sittplatser

Moderna klassiska köksö-sittplatser
Vad: Pinterest

Den nionde av våra köksö-sittidéer erbjuder en enkel introduktion till klassisk möbeldesign. Det kan man se på stolarnas distresserade ben utan ryggstöd.

Den moderna subtonen kommer från små, mjuka kuddar. På grund av den lilla köksön består sittsetet av endast två stolar. Ändå kan stolarna föra samman familjemedlemmar för en privat pratstund medan de väntar på middagsmenyn.

Formell sittplatsidé för köksöar

Formell sittplatsidé för köksöar
Dessa: blankslatesd.com

Vi tror att du kommer att se stolsmodellen på den här bilden ofta. Inslagna i ett mörkt läderset ser stolarna formella och konventionella ut. De tittar alla direkt på bänkskivan på köksön.

Ha ett avslappnat samtal med tanke på det lilla utrymmet mellan stolarna. Alla familjemedlemmar kan tillbringa sin lediga tid i en avslappnad chatt. Flytta bort enheter och bärbara datorer så att hela familjen verkligen kan njuta av uttryck under tiden.

Trots de formella stolarna förblir denna köksö avslappnad och avslappnad, med mestadels trämaterial.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *