Skapa en lugn plats i ditt hem

Skapa en lugn plats i ditt hem

tyst utrymme bohemisk plats

Ditt hem ska vara ett avbrott från vardagens liv och rörelse. Men realistiskt sett händer det inte alltid. Oavsett om du har barn, make eller rumskamrater kan det vara svårt att hitta tid och plats för lite vila. Att sova lugnt. Våra expertdesigners har dessa tips för att skapa ett lugnt utrymme i ditt hem.

Oanvända rum

tyst utrymme oanvänt utrymme

Om du försöker skapa ett lugnt utrymme i huset, överväg att förvandla oanvända utrymmen till en mental semesterdestination. I denna lyxiga lägenhet i San Francisco förvandlade vi en underutnyttjad hall till ett elegant hemmakontor. Mörkt trä ger ett lugnande utrymme för fokus, och placeringen av kontoret garanterar lugn och ro.

bord för en

tyst rum en stol

När du skapar ett lugnt utrymme vill du låta resten av ditt hushåll veta att detta är din ensamma tid. Och det finns inget bättre sätt än att avstå från extra stolar. I detta Sag Harbor loft placerade vi en enda stol på uteplatsen. Med ett tak av klart glas är det perfekt för stjärnskådning, solo.

Välj en okonventionell plats

tyst utrymme bohemisk plats

När du etablerar en lugn zon i ditt hem, välj en okonventionell plats där resten av ditt hushåll inte vet var de ska hitta dig. I detta familjehem i Westchester placerade vi en liten Katy Skelton-bänk högst upp på trappan. Det har utsikt över en grönsaksträdgård och är avskilt från resten av huset, vilket gör det till en perfekt lugn plats.

Utanför turistspåret

lugnt utrymme utanför turistleden

Mindre gångtrafik betyder mer tyst. Så när du skapar ett lugnt utrymme i huset, välj ett område som ligger utanför allfartsvägarna. I denna egendom i Greenwich, Connecticut, fotograferade vi en fönsterlös garderob i ett vackert hembibliotek. Med plysch sammetsstolar och ett pressat guldtak är den perfekt för att koppla av i slutet av dagen.

rum med utsikt

tyst rumsfönster

Ett fönster är optimalt för att skapa en lugn och avkopplande miljö. Denna takvåning i Central Park West ligger ovanför stadens brus och erbjuder utsikt över staden, perfekt för avkoppling. Se bara till att ditt fönster är ljudisolerat.

måla väggar

lugnt rums väggfärg

Om du försöker skapa ett lugnt utrymme i huset, välj mörka eller neutrala färger. Det kommer att skapa en lugnande miljö för dig att koppla av med dina egna tankar. För denna Upper West Side man-grotta målade vi väggarna i en lugnande och sensuell kungsblå.

Ett lugnt utrymme undangömt i vanlig syn

tyst utrymme undangömt i vanlig syn

Man kan inte alltid gömma sig på vinden. Så om du försöker skapa ett lugnt utrymme, välj något kontraintuitivt. Överväg foajén för en liten mental semester. Foajén i denna Connecticut koloniala stil är det perfekta stället att komma bort från resten av familjen. Den blå soffan skadar inte heller.

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *