Små inredningsförändringar som gör störst genomslag

Små inredningsförändringar som gör störst genomslag

Decor Aid kuddaccenter som gör stor inverkan

Oavsett om din stil är boho-chic eller en blandning av industriellt och viktorianskt, kommer att sitta med en stil för länge driva vem som helst till väggen. När det är dags för dig att renovera några rum i ditt hem, finns det ingen anledning att bryta pengarna. Inredningsdesigners på Decor Aid säger att det inte finns någon anledning att oroa sig över dyra designavgifter eftersom en uppfräschning av hemmet kan vara ett mycket prisvärt inredningsprojekt. Efter att ha tittat på tidigare projekt och aktuella trender frågade vi våra ledande inredare: vad lite inredning Gör förändringar störst inverkan? Här är de fyra bästa rekommendationerna som kommer att föryngra ditt hem på ett fantastiskt sätt.

Lägg till belysning

Lägg till belysning när små inredningsförändringar gör störst inverkan

Liten, stor, gammal eller ny, en sak varje rum i varje hem behöver är bra belysning. Att byta belysning kan vara ett litet designprojekt som ger stora resultat. Vanligtvis har varje hem en blandning av naturlig belysning, arbetsbelysning, accentbelysning och omgivande belysning. Dessa är de fyra vanligaste typerna av belysning. De bästa designerna för vardagsrummet är resultatet av en kombination av dessa typer av belysning. Så om du funderar på att styla om, notera vilken av dessa fyra typer av belysning som saknas i ditt utrymme och lägg sedan till dem i den befintliga belysningen. Att byta ut lampskärmar eller fönsterbehandlingar är små förändringar som skapar en känsla av nyhet. Om du känner dig smart kan dessa bli ditt nästa DIY-inredningsprojekt. Att lägga till en dimmer eller ändra glödlampans färger är två prisvärda inredningsidéer som drastiskt kommer att förändra atmosfären i alla rum.

Ta med din stil kranar

Användningen av kranar är en liten inredningsförändring som gör störst genomslag

Från formella middagsfester till intima familjesammankomster, vem du än är värd, kommer de med största sannolikhet komma in i ditt kök och badrum någon gång under evenemanget. Dessa två rum ser förmodligen flest ansikten i något hem; Oavsett vad du väljer att göra om bör dessa vara de första fälten att revidera. Du behöver inte sätta i nya bänkskivor, även om det inte skulle skada för att göra stor skillnad. Våra experter på inredningsdesigner rekommenderar att du helt enkelt överväger nya kranalternativ. Guld, krom eller till och med bronsytor förskönar inte bara diskbänken, utan hela rummet. Detta tips används av Decor Aids inredningsarkitekter på både låg- och högbudgetprojekt. Å ena sidan kan du handla antika skatter på din lokala skrot, å andra sidan kan du hitta billiga butiker som Kohler och Home Depot.

leka med accenter

Att använda accentkuddar som de små inredningsförändringarna som gör störst inverkan

Ett vanligt misstag människor gör när de tänker på prisvärda heminredningsidéer är att sammanhållning innebär att allt i varje rum ska passa ihop. I motsats till denna tro verkar rum med kontrasterande färger ofta vara de mest sammanhållna. Så om du letar efter en förändring utan att riva ut allt som redan finns, lägg bara till accentfärger. Från väggar till kuddar, accenter hjälper till att fräscha upp alla rum i ditt hem och introducerar nya färger som kan komplettera flödet av inredning. Om du arbetar med en accentvägg, var inte rädd för att prova djärva färger. När du har bestämt dig för en färg för din accentvägg, plocka även upp tillbehör i den färgen för att komplettera den nya väggen. Accentkuddar kan vara enklare och billigare än att måla en accentvägg, med nästan alla samma fördelar. Att välja accentkuddar i metalliska eller texturerade mönster kan få vardagsrum och sovrum att se mer moderna och lyxiga ut.

Återanvänd delar du redan har

Återanvänd faktiska delar när små inredningsförändringar gör störst inverkan

Om du verkligen gillar de föremål som redan finns i ditt hem och fortfarande känner att en förändring fortfarande behövs, har du tur. Inredningsarkitekter på Decor Aid säger att de billigaste inredningsidéerna kan börja med föremål du redan har. Lägg undan dina bilnycklar och shoppa hemma. Även om denna idé är billig, kan resultatet få rummen i ditt hem att se väldigt lyxiga ut. Titta på allt som redan finns i rummet du gör om och arrangera om dessa föremål. Denna inredningsidé om att återanvända föremål i ditt hem är ett annat bra sätt att anpassa ditt utrymme. Gör utrymmet till ditt, visa upp de saker du älskar samtidigt som du gör om och gör om ytor som soffbord, bokhyllor och bänkskivor. Oavsett föremål kommer att få arrangemanget att se avsiktligt ut att vara meningsfullt för bitarna och utrymmet som helhet.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *