Små köksö-idéer

Små köksö-idéer

LITEN KÖKSÖ IDÉER – För er som inte fick det avser köksö ett extra bord som kan stå ensamt eller innehålla förvaring och sjunka ner från storköket. Oavsett om den är liten eller stor, spelar köksön många roller.

Vissa använder köksön som ett socialt utrymme, andra föredrar att ha mat och dryck innan de förs till matsalen. Det finns några köksöar här där diskbänken är placerad för familjemedlemmar att tvätta smutsig disk eller händer.

Modest liten köksö

Modest liten köksö
Dessa: Architectureartdesigns.com

Som en förrätt kan du öva på vad detta kök har att erbjuda. Detta kök har en liten ö som fungerar som ett handfat. Detta kök separerar diskbänken med spisen och andra köksredskap.

Du kan se på den här bilden att ön inte innehåller några stolar eller lådor. Köksön består av ett långbord med handfat. Här kan du diska smutsig disk och händer. Denna design av köksö hoppas kunna minimera själva köket.

Denna modell låter dig fokusera på matlagning och diskning av smutsig disk i separata sektioner.

High end liten köksö

High end liten köksö
Dessa: madebymood.com

Tvärtemot den första idén ser vår andra rekommendation lyxig ut trots den lilla storleken som används som köksö. Överlag passar köksön kökets övergripande utseende, som ser extravagant och antikt ut.

Denna köksö fungerar som en extra matlagningsplats och en liten matsal. Köksön använder dyra och stora bord och stolar. Köksön är ett bra ställe att underhålla vänner och familj över en lätt lunch.

Du kan laga mat mitt framför dem medan du pratar med dem. Denna köksö ger plats för en trevlig interaktion.

Rustik liten köksö

Rustik liten köksö
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Med trä som bord ser denna köksö rustik och traditionell ut. Denna köksö spelar minst två roller. Först kan du använda den här ön som en plats för matlagning. Du kan skära kryddor och frukter innan du tar dem till huvudköket för vidare bearbetning.

När maten är klar kan du lägga tillbaka dem på köksön innan du tar med dem till matsalen. Annars kan du servera maten till dina barn eller vänner som kommer på lunch.

En annan roll relaterar till det sociala rummet där du kan prata med barnen och vänner.

Minimalistisk liten köksö

Minimalistisk liten köksö
Vad: Pinterest

I likhet med den första idén ser vår fjärde rekommendation enkel och minimalistisk ut. Köksön fungerar som diskho och matlagning. Denna typ av liten köksö passar in i detta moderna och minimalistiska kök.

Det begränsade utrymmet kan vara en speciell anledning till att du fortfarande har plats för en promenad. Den här köksön vill förresten att du ska separera smutsad disk och händer från matlagningsområdet.

Detta är en bra idé för att förhindra att spill förstör bakstänket. Du kan skära frukt och kakor innan du serverar på denna ö.

Extraordinär liten köksö

Extraordinär liten köksö
Dessa: sebringdesignbuild.com

Tveka inte att förvandla en liten köksö till en som ser så anmärkningsvärd ut. Denna köksö har ett unikt och traditionellt utseende, vilket gör den till en attraktiv del av detta livfulla kök.

Först och främst använder köksön det ovala bordet som ser ovanligt ut. För det andra använder köksön en unik pelare som verkar vara trasig. Och den sista hänvisar till ”grottan” i bakgrunden, som fungerar som förvaring.

Den här köksön passar så bra till det övergripande köket som också ser traditionellt ut och är klätt i en levande ton. Använd den här ön för att placera din bricka, glas och dekorationer.

Enkel liten köksö

Enkel liten köksö
Dessa: kurdblogger.com

Vid det här laget sätter vi ytterligare en förrätt på den sjätte av våra 10 Small Kitchen Island-idéer. Du kan börja med vad den här bilden säger. Den lilla storleken på köksön, som är gjord av vit marmor som ett bord, bärs upp av ett träställ.

Töm köksön om du har ett relativt stort kök (se bild) som redan har en diskho. Det är upp till dig att använda den enkla lilla köksön. Du kan placera färdiga måltider innan du tar dem till matsalen.

Eller så kan du ta med färska grönsaker, frukt och kryddor från marknaden innan du lagar mat.

Kaffebarsliknande liten köksö

Kaffebarsliknande liten köksö
Dessa: albraqah.com

Oavsett om du är kaffeberoende eller inte är en köksö i kaffebaren oemotståndlig. Detta koncept är bland de växande designerna av köksöar i ett minimalistiskt kök som det här. Det här köket använder det långa, smala bordet för den här ön med accentbarstolarna.

Denna lilla köksö är elegant och avslappnad och rymmer många aktiviteter. Från att placera matingredienser innan matlagning till att servera cappuccino till vänner som kommer över.

Söt liten köksö

Söt liten köksö
Dessa: surripui.net

Insvept i runda, rustika material ser den här lilla köksön så vacker ut. Ön blir en utökad tillämpning av rustika material i detta stora kök. Inte konstigt alltså att ön också tar ved.

På denna lilla köksö kan du främst använda den för att tillaga matingredienser. Du kan skära frukt och kryddor medan du pratar med din make eller barn. Den här idén bevisar att du inte behöver skapa en stor köksö för att koppla av och chatta med nära och kära.

Smal, liten köksö

Smal, liten köksö
Bildtext: Pinterest

Till skillnad från tidigare idéer kombinerar detta kök sin köksö med hela köksdelen. Som ni kan se på den här bilden är köksön ansluten till köket. Ön använder natursten som ser lysande ut.

På den här ön verkar några små stolar omringa henne. Du kan öva på denna ö-idé om du har ett U-format kök som det här. Du kan använda köksön för ett superminimatset som samlar barnen för en snabb frukost innan de går till skolan.

Fantastisk liten köksö

Fantastisk liten köksö
Dessa: diynetwork.com

I likhet med den nionde idén avslutar vi vår lista med denna attraktiva lilla köksö. Denna ö ansluter till hela köksdelen och blir ett med en av kökets väggar.

Dessutom ser öns bord unikt ut. Kolla även in de genomskinliga stolarna som omger köksön. Trots det lilla utrymmet måste du hålla med oss ​​när vi säger att denna köksö är väldigt stilren.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *