Smala badrumsidéer som håller sig snygga

Smala badrumsidéer som håller sig snygga

SMALTA BADRUMSIdéer – Du behöver inte oroa dig för att inreda ditt smala badrum. Tack vare dagens inredning finns växande möbler och badrumsbaser tillgängliga i både offline och onlinebutik.

Allt du behöver göra är att vässa dina smakkunskaper. Detta inkluderar att välja rätt färgkombination, typen av badrumstillbehör och vissa prydnadsföremål. Innan du gör det måste du rådgöra med en fackman om hållbarheten hos badrumsartiklarna.

Charmigt smalt badrum

Charmigt smalt badrum
Dessa: moneycrashers.com

Exemplet ger värdefulla tips för ett smalt badrum. Badrummet innehåller tre grunder: skåpet, handfatet och badkaret. De tre väsentliga elementen ser graciösa ut i vitt.

Det som lockar oss är badrumsgolvet som framstår som unikt med den pegboard-inspirerade designen. Dessutom tillämpar badrummet tre väggstilar. På badrumsväggen är träplankorna målade vita, de blå och de rektangulära plattorna.

Den sista punkten är multifunktionsspegeln, som också fungerar som förvaring. Inte bara charmigt, utan badrummet känns lätt och luftigt.

Unikt smalt badrum

Unikt smalt badrum
Dessa: hgtv.com

Om du äger ett vindsbadrum, öva på modellen. Badrummet ser unikt ut på grund av badrummets ovanliga storlek. Badrummet har två fönster så badrummet ser luftigt ut.

Badrummet innehåller det stora badkaret och garderoben. Det finns en liten hängare för handdukar och andra tyger. Badrummet ser muntert ut med den gula tapeten. Badrummet lägger på de sexkantiga plattorna som också ser bedårande ut.

Det finns inget förvaringsutrymme eller handfat i badrummet.

Mysigt smalt badrum

Mysigt smalt badrum
Dessa: stylebyemilyhenderson.com

Ett smalt badrum kan fortfarande kännas mysigt och kreativt. Exemplet bevisar det, badrummet får så mycket hjälp av det höga taket. Konceptet möjliggör hälsosam luftcirkulation. Detta blir den viktigaste faktorn för att trivas här.

Badrummet är vitmålat för att göra området ljust. Badrummet väljer det klassiska badkaret och skåpet. Badrummet ser kreativt ut med den snygga keramiken på golvet.

Den mysiga känslan kommer från den söta sittdelen som gör att du kan sträcka på benen samtidigt som du torkar håret.

Intressant smalt badrum

Intressant smalt badrum
Dessa: aimhouses.com

Ovanliga färgval och högkvalitativa möbler kompletterar det smala badrummet. Detta gör det lilla badrummet intressant. Vi ser inte ett badrum som väljer grönt som exemplet visar.

Dessutom tar färgen formen av de små plattorna som syns i duschutrymmet. Den andra nyansen av grönt kommer från väggområdet i badrummet som täcker diskbänken och skåpsegmenten.

För att maximera utrymmet väljer badrummet duschen. Förvaringsutrymmet, kappan och vägglamporna ser imponerande och smakfulla ut.

Formellt smalt badrum

Formellt smalt badrum
Dessa: improvenet.com

Formell men fridfull. Nyckeln till badrumsatmosfären ligger i den brunaktiga nyansen som framträder från badrumsväggen till gardinen. Att spendera tid i badrummet måste få dig att känna dig lugn och avslappnad.

Det smala badrummet innehåller badkaret, skåpet och handfatet. Det finns en stor spegel som fungerar som väggdekoration för badrummet. De levande blommorna fräschar upp badrummet så att området inte ser alltför vanligt ut.

Badrummet erbjuder enkel förvaring under handfatet med massor av handdukar, handtvål och näsdukar.

Snyggt smalt badrum

Snyggt smalt badrum
Dessa: hgtv.com

Återigen väljer badrummet en dusch över ett badkar. Detta hjälper till att optimera det smala området. Intressant nog ser duschrummet unikt ut med modelleringen.

Badrummet innehåller duschutrymmet, skåpet och handfatet. Exemplet visar oss att att använda samma och en neutral färg fortfarande kan se elegant ut. Den brunaktiga nyansen har formen av badrumsgolvet och mosaikgolvet.

Detta gör att badrummet känns avslappnat och informellt. Badrummet kompletteras med den abstrakta målningen.

Effektivt smalt badrum

Effektivt smalt badrum
Dessa: contemporist.com

Badrummet ser supersmalt ut. Badrummet kompletteras endast med skåpet och handfatet. Badrummet väljer även det svävande skåpet för att spara mer utrymme.

Diskbänksområdet har ett vitt stativ som ser minimalistiskt ut. Badrummet har en spegel så att du kan kolla ditt ansikte och klä dig bättre. Även om detta redan verkar effektivt sätter badrummet upp badrummets unika vägg ovanför skåpet.

Den keramiska stilen blir en ikonisk dekoration för badrummet.

Bedårande smalt badrum

Bedårande smalt badrum
Dessa: idealhome.co.uk

Förvandla ditt trånga badrumsutrymme till ett så förtrollande. Badrummet känns sött med de enkla tillbehören som genomsyrar badkaret. De är designade för att hålla små barn bekväma medan de lär sig om badrumsetikett.

Badrummet innehåller skåpet och badkaret med glasparti. Badrummet har inget handfat. När du placerar fönstret, var uppmärksam på bekvämligheten i badrummet.

Badrummet lägger den gula mattan för att lysa upp barnens humör.

Fräscht smalt badrum

Fräscht smalt badrum
Dessa: bhg.com.au.

Packat och fräscht. Badrummet upptar ett smalt utrymme som innehåller handfat och badkar. Vi ser inga skåp på bilden. Badrummet ser trångt ut men håller sig fräscht.

Badrummet kompletteras av levande växter, stege och flytande förvaring. Det finns bärbar förvaring för handdukar och andra tyger. Det flytande lagret däremot lagrar bland annat växterna och handtvål.

Bondgård smalt badrum

Bondgård smalt badrum
Dessa: xolivi.com

I synnerhet kan du välja en specifik badrumsmodell, trots att det finns lite utrymme. Badrummet innehåller garderob och handfat. Inget bad- eller duschområde visas på bilden.

Vi älskar hur badrummet utövar stil. Till exempel använder badrummet de inramade positiva orden som badrumsväggdekoration. I badrummet finns den bärgade stegen för visning av handdukar och annat material.

Vi älskar den söta vagnen som håller vävnaden bredvid garderoben. Den söta stolen gör badrummet mysigt och bedårande.

Vi hoppas att listan ska lära dig att det inte finns några ursäkter för att försköna ditt smala badrum. Du behöver bara avsätta tid för att leta efter fler exempel på smala badrumsmodeller. Njut av urvalet!

Check Also

Köksbord idéer

IDÉER FÖR KÖKSBORD – Ett köksbord skiljer sig från en köksbänk. Medan köksbänken rymmer all …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *