Smala köksidéer

Smala köksidéer

SMALTA KÖKSIDÉER – Alla människor är inte välsignade med att ha ett bra kök. Detta är särskilt utmanande för dig som bor i storstäder med stigande fastighetspriser. Ibland har man bara ett litet eller trångt utrymme för ett kök.

Det finns vissa aspekter av att äga ett trångt kök. Balanseringsfunktionen är utan tvekan det bästa valet för att planera ett smalt kök. Det kanske inte får några av oss att tänka på hur man inreder eller skapar en cool.

Vi hoppas att den här listan hjälper dig att undvika det. Läs nedan.

Beundransvärt smalt kök

Beundransvärt smalt kök
Dessa: Architecturaldigest.com

Låt oss säga att ditt smala kök ser ut så här. Ett pentry eller ett hallkök utmanar oss. Kopiera denna idé. Dela först ditt skafferi i två segment. Kökets vänstra sida fungerar som spis.

Längst bort finns ett stort svart kylskåp som används för att förvara drycker på flaska eller på burk. Du kan lita på att kylskåpet lagrar grönsaker, frukter eller kryddor innan du bearbetar dem alla.

Medan den högra sidan innehåller ett skåp, skåp och lådor. Välj ett lätt material för att lindra fläcken.

Mysigt smalt kök

Mysigt smalt kök
Dessa: streetthemovie.net

En del av er har säkert ett smalt kök som ser så fyrkantigt ut. I det här exemplet har du ganska tur eftersom du fortfarande har plats för en köksö. Köksön kan hjälpa dig att placera rätter eller måltider.

I det här exemplet väljs en tvåfärgad modell, vit och grå. Köket föredrar ett modernt lantskåp med den svarta naturstenen som bänkskiva. Precis som med den första idén kräver det andra tipset att selektiva köksapparater placeras i närheten.

Det stora kylskåpet, gasspisen och diskbänken räcker till det mysiga och bekväma köket.

Underbart smalt kök

Underbart smalt kök
Dessa: idealhome.co.uk

Om möjligt, placera ditt smala kök runt fönstret. För alla smala kök erbjuder denna layout många fördelar som du kanske aldrig hade förväntat dig. Ta detta tredje exempel som en bra idé.

Du kan använda fönstren för att släppa in frisk luft och naturligt ljus. I det lilla utrymmet mellan fönstret och bänkskivan kan böcker, frukter, växter och många andra visas.

Vitt och ljust material är att föredra eftersom det kan skapa rymliga och härliga känslor.

Trendigt smalt kök

Trendigt smalt kök
Dessa: mobalpa.co.uk

Ett smalt kök ska inte hindra dig från att välja enkelt material med enkel design. Vår fjärde idé bevisar att noggrann design kan göra det begränsade köket till ett modernt och bekvämt.

Detta kök väljer vitt och ljusblått som temafärger. Köksmaskinen ser elegant och slimmad ut. Med valet av köksmaskiner sparar köket så mycket utrymme. Diskbänken är mittemot köksdelen.

Coola saker med köket kommer från taklampan och belysningen på köksväggen som framhäver dekorationerna under. Supertrevlig!

Bekvämt smalt kök

Bekvämt smalt kök
Dessa: home-designing.com

Vitt blir återigen färgvalet för detta kök. Den här färgen skapar faktiskt en snygg och rymlig känsla som blir nödvändig för ett litet kök. Placera köket tillräckligt nära fönstret för att släppa in och ut frisk luft och ljus.

Det vita ljusa träet blir huvudmaterialet för skåpet. Vit natursten blir huvudgolvsmaterialet. Dela upp kok- och diskutrymmena på olika ställen. Komplettera diskbänken med den långa bänkskivan där frukterna och annat visas.

Som en liten dekoration, häng de vita lamporna med en söt stil som denna. Väldigt mysigt!

Mörkt smalt kök

Mörkt smalt kök
Dessa: laceainarie.com

Du behöver inte måla ditt kök svart för att skapa ett mörkt tema för ditt smala kök. Vi kallar detta mörkt på grund av det speciella trä som används som material för skåpet.

Garderoben ser enkel och mörk ut. Det ljusa träet hjälper till att hålla köket lite rymligare. Ändå sätter köket in köksön. I motsats till den mörka känslan väljer köket den mjuka bruna bänkskivan.

En liknande målning används också för köksväggen. Sätt tillbaka kokkärlet.

Effektivt smalt kök

Effektivt smalt kök
Dessa: hgtv.com

Ett typiskt kök i en modern lägenhet, eller hur? Inget argument för att det här köket verkar så begränsat. Välj i det här fallet lätt material och neutral färg. Det här köket väljer grått, brunt och vitt.

Föreställ dig en högteknologisk köksapparat som sparar mycket utrymme. Med den kan du fortfarande laga mat, värma och laga mat och dryck för hela familjemedlemmar. Använd ett liknande koncept för möbler.

Den enkla utformningen av skåpen bidrar också till att göra köket mer effektivt.

Imponerande smalt kök

Imponerande smalt kök
Dessa: hgtv.com

Vissa små kök kan se ut så här. Köket upptar en lång yta och ligger i en hall i detta moderna hem. Detta exempel imponerar på oss med det moderna countrykonceptet.

Självklart väljer köket billiga och moderna sätt att få köket att se lantligt ut, men med moderna inslag. Till exempel väljer köket det ljusgrå träet som skåpmaterial.

Vi beundrar backsplash-området och väljer en dekorativ stil som står i kontrast till kökets enkla utseende.

Upplyst smalt kök

Upplyst smalt kök
Dessa: baneproject.com

En djupgående lärdom från detta exempel ligger i den fullständiga och noggranna inredningen av huset. Inkludera i din plan din köksdesign som med största sannolikhet kommer att uppta ett litet eller trångt utrymme. Välj köksposition nära fönster eller fönsterrutor som visas på bilden.

Trots att matsalen ligger nära fönsterrutan kan friskt ljus och luft ändå komma in i köket. Ändå ser det smala köket lättat ut. Grått håller på att bli temafärgen för köket.

Dela matlagningsområdet med diskhon. Välj en flytande förvaringsplats för porslin och vacker keramik (se bild).

Enkelt smalt kök

Enkelt smalt kök
Dessa: homedit.com

Vita skåp, trägolv och bakstycke i konsttegel ger minimalistiska och lättade toner i det här köket. Köket föredrar enkla skåp utan synliga knoppar.

Den flytande tanken är placerad ovanför diskbänken. Gasspisen står mittemot diskbänken. Det lilla kylskåpet verkar vara placerat ovanför diskbänksdelens bänkskiva. Detta enkla kök räcker för komplex matlagning till ett överkomligt pris.

Vi hoppas att listan kan inspirera din nästa snäva köksplan. Ha kul att prova!

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *