Smala köksö-idéer

Smala köksö-idéer

SMALL KÖKSÖ IDÉER – Har du bara ett smalt eller litet utrymme för ditt kök och vill ändå ha en köksö? Kommer det att vara möjligt? Denna idé kommer säkert att vara vettig. Allt du behöver är extra tid för att undersöka lämpliga modeller av köksöar.

Den här artikeln är tillägnad dig som har begränsat med utrymme för ett kök som verkar vara väldigt vanligt i dagens hem. I takt med att fastighetspriserna ökar blir det svårare att hitta prisvärda och rättvisa köksutrymmen. Men oroa dig inte. Vi har följande lösningar.

Delikat smal köksö

Delikat smal köksö
Vad: Pinterest

Ett grundläggande tips innan vi pratar om den smala köksön är hur man skapar köket först. Det trånga utrymmet uppmuntrar dig genom att bara välja användbara köksredskap och prylar. Håll köket minimalistiskt.

Om du vill ha en delikat köksö, välj ljusgrå som temafärg. Denna färg kan skapa en snabb, elegant känsla i hela köket. Denna köksö väljer ett grått stativ för att stödja vit marmor som bord.

Köksön använder en bokhylla som förvaringstyp där du kan placera dekorationer. Som visas här, välj ett kvadratiskt bord som passar kökets lilla storlek.

Kaffebar som en smal köksö

Kaffebar som en smal köksö
Dessa: albraqah.com

Kopiera en av de växande köksö-stilarna för ditt kök. Om du verkligen gillar kaffe tror vi att vår rekommendation är det bästa sättet att kanalisera det. Denna kaffebarsliknande köksö är mycket lämplig för ett minimalistiskt och modernt kök, som ses här.

Den här köksön sträcker sig från längst till vänster till höger och ser ut som en bänk med lite mer plats än bordet. På det här bordet kan du ställa glas, tallrikar och så klart koppar kaffe. Underhåll dina vänner med ditt hemlagade kaffe.

Efter en lång dag av arbete på ditt kontor kan du njuta av eftermiddagens glädje med dina bästa kontorskompisar.

Enkel smal köksö

Enkel smal köksö
Dessa: Coastalliving.com

Det finns inget köksö-material som är mer lämpligt för detta naturliga kök än ett träbord. Välj ett enkelt bord med lämplig storlek som köksö för ditt smala kök. En tabell med nivåer rekommenderas starkt i den här bilden.

Ovanpå dessa lager kan du lägga ren servis, från tallrikar till koppar. Du kan också fylla flaskor och burkar med ketchup, korv, kryddor, kryddor och andra ingredienser. Bröd, frukt och kex kan ställas på bordet.

Detta blygsamma bord kan fungera som en enkel köksö för ett smalt utrymme som ses på den här bilden.

Bedårande smal köksö

Bedårande smal köksö
Vad: Pinterest

Den här bilden visar att ett supersmalt kök fortfarande kan se sött och trendigt ut. Allt du behöver göra är att placera ett flytande träbord tillsammans med en uppsättning söta trästolar som du ser här.

Det räcker för en enkel köksö. Du kan använda köksön för att placera mat och dryck innan du tar med allt till matsalen eller vardagsrummet. Eller så kan du äta dem alla här med dina små barn.

Den här lilla köksön kan fylla många roller om det behövs.

Trendig smal köksö

Trendig smal köksö
Dessa: diynetwork.com

Tänk på denna köksödesign om ditt kök har ett smalt och unikt utrymme som den här bilden visar. Vi kallar särskilt denna köksö för ett modeplagg. Köksön använder ett litet utrymme kopplat till köksväggen.

Mörk trämaterial som matchar kökets övergripande utseende används som stativ på denna köksö. Högst upp i montern ser du vit marmor som ett bord. Köksön ser liten men fantasifull ut. Du kan använda köksön som ett minimatset.

Denna köksö låter dig njuta av en snabb frukost som är tillgänglig på några minuter.

Ren, smal köksö

Ren, smal köksö
Dessa: idealhome.co.uk

I likhet med den andra idén inbjuder denna sjätte rekommendation dig att leka med en kaffebarsliknande köksö igen. Specifikt får vi dig att träna vitt som temafärg som härrör från den här bilden.

Denna köksö väljer medvetet vitt som dominerande färg för belysning, marmor och stativ, i linje med det övergripande köksutbudet. Precis som med de allmänna kaffebarsökoncepten, älskar vi alltid de snygga stolarna du hittar här.

Så den här lilla köksön ser snygg och ren ut överlag.

Kustnära smal köksö

Kustnära smal köksö
Dessa: Architecturaldigest.com

Det smala utrymmet för köksön ska inte hindra dig från att träna vissa ämnen. Om du älskar stranden eller kustnära livet, bör denna bild kopieras in i ditt kök. Och du behöver inte köpa olika exklusiva möbler.

Rekommendationen föreslår att du söker upp de kustnära trämaterialen tillsammans med X-dekorationen som bänkstativ. När du har hittat beståndet, måla skogen en vit eller mjuk blå.

Komplettera köksön med ljusa trästolar, som ses här.

Antik smal köksö

Antik smal köksö
Vad: Pinterest

Detta skafferi är fullt av högkvalitativa och dyra matlagningsapparater och inventarier. För att mjuka upp en modern och sofistikerad atmosfär, placera ett enda antikt skåp som senare kommer att fungera som en köksö.

Denna köksö kan ta emot frukt, grönsaker och andra ingredienser innan ytterligare tillagningssteg. Inga stolar och ett handfat. Håll köksön klassisk och fristående så att du kan gå fritt mellan kökets två sidor.

Bekväm smal köksö

Bekväm smal köksö
Dessa: Paristriptips.com

Vi ger dig ytterligare ett öppet förvaringskoncept som en smal köksö, liknande det tredje tipset. Denna köksö använder bara ett tvålagers träbord. Du kan använda lagren som en hylla att ställa servis på.

Det som skiljer sig från nionde till föregående ligger på stolarna. Stolarna tyder på att den smala köksön känns avslappnad och mysig. Detta är förmodligen en av de vanligaste i ett modernt kök, vilket den här bilden visar.

Exceptionellt smal köksö

Exceptionellt smal köksö
Dessa: edinacollaborative.com

Vi lämnar dig alla våra sista idéer på den här listan över smala köksö-idéer. Den här köksön ser extraordinär ut. Denna köksö använder bara ett träbord som liknar ett pianostativ.

Dessutom avrundas bordet med en supersöt trästol, som förmodligen passar ett litet barn. Sammantaget ser den smala köksön väldigt klassisk och knäpp ut och passar perfekt in i detta avslappnade kök.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *