Snygga inredningstips för bakgård

Snygga inredningstips för bakgård

Tips för stylinggården

Med sommaren precis runt hörnet vet vi att du letar efter praktiska, snygga tips för trädgårdsinredning för att få ut det mesta av dina utomhusutrymmen samtidigt som du återspeglar alla tuffa men framgångsrika inredningsförbättringar som du redan har tagit itu med. Vi har sammanställt en snabbguide för att lyfta dina utomhusutrymmen och föra ut din personliga stil med lätthet.

För att hjälpa dig att komma igång med att designa en tillflyktsort som speglar din personliga och dekorativa stil samtidigt som du förbättrar dina utomhusutrymmen, här är 10 snygga tips för att dekorera trädgården för att hjälpa dig att bli utomhusdekoratör.

Spela men se upp för färg

Färgschema för utomhusdekoration

Välj färger, mönster och teman som refererar till och kompletterar hemmets livsrum. Definiera hela historien bakom din heminredning genom att implementera några nyckelfärger och välj matchande nyanser för dina utemöbler, växter och dekorativa detaljer. eller lampor.

Även om du inte ska förväxla ögat med för mycket djärv färg, kommer några läckra nyanser säkert att hjälpa dig att skapa iögonfallande överraskningar i din trädgård. Genom att hålla fast vid ditt hems inredningsteman och ta ett kreativt och unikt tillvägagångssätt för att dekorera din trädgård, kan du maximera utrymmet med liten ansträngning.

Bli kreativ med golv

kreativt uteplatsgolv

Medan inspirationen ovan har klassisk, om än icke-standard, kontrasterande geometri, lägg märke till hur golvet omedelbart höjer uteplatsen med en känsla av dramatik och elegans. Närma dig grunden för din trädgård med en liknande atmosfär genom att överväga golvalternativ utanför trä eller sten.

Konstruera en blandning av element

råd om eklektisk inredning i trädgården

När du skapar ett sammanhängande utomhusutrymme, använd komponenter som smälter in sömlöst från insidan av ditt hem till omvärlden. Glädjen med att inreda din trädgård eller uteplats bör vara att skapa en varierad blandning av möbler, epoker och uppfinningar precis som du skulle göra inuti. Även om inspirationen ovan är lite för frisinnad för vår smak, finns det något att säga för hur visuellt kompatibla alla de olika elementen är tillsammans.

Allt behöver inte begränsas till insidan/utsidan

utomhusvaser

Tänk utanför boxen och inred din uteplats med element som vanligtvis är reserverade för inomhusbruk. Moderna utemöbler kan vara lite för minimala och tråkiga. Vi älskar tanken på att ta med det här konsolbordet i smidesjärn utomhus eftersom det tål olika element och temperaturer och är fullt av charm.

innefatta konst

moderna uteplatskonstidéer

Oväntade utomhus, inramade konstverk och tryck ramar in intressanta fokuspunkter, är lätta att få tag på och tar med aspekter av din personlighet till din trädgård.

Skapa bordsvinjetter

Råd för inredning av bakgården

Som inomhus kan du skapa intressanta bordsvinjetter med dekorativa föremål som vaser, oväntade figurer och planteringskärl, eftersom det är ett enkelt sätt att lägga till charm och personlighet utomhus samtidigt som du speglar din smak.

Källa Sculptural Elements

moderna bakgårdsskulpturer

Framhäv din trädgård eller uteplats med stora, toppmoderna konversationsstartare som är minimala men ändå meningsfulla. Även om inspirationen ovan visar en skulptur som i princip bara är en stor sten, lägg märke till hur den lyfter utomhus utan att ta över samtidigt som den tillför subtil dramatik.

Överväg en eldstad

Idéer för eldstaden på bakgården

Eftersom det inte finns något mer fascinerande än att samla en grupp vänner och nära och kära runt den klassiska lägerelden, rekommenderar vi att du köper en modern version av eldstäder, eftersom uppdaterade versioner är lättare att underhålla och finns i en mängd olika budgetar.

Skapa konversationsområden

snygga bakgårdsdekorationstips

Eftersom människor ofta glömmer bort att deras uteplatser kan utökas, skapa en atmosfär på bakgården som tjänar ett syfte och som dessutom är estetiskt tilltalande. Gruppsittplatser i grupper som gör att gästerna kan möta varandra bekvämt och bekvämt.

För mer stilfulla tips om trädgårdsinredning rekommenderar vi att du kollar in Décor Mag eftersom det finns dussintals guider för planering av utomhusutrymmen som ger dig bästa praxis direkt från våra inredningsdesigners.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *