sommardekorationer

sommardekorationer

Sommarmatta för heminredning

Vädret blir äntligen varmare, vilket betyder att sommaren är precis runt hörnet. Glöm inte bara att gå till gymmet och uppdatera din garderob, utan också att lägga till lite sommarkärlek till ditt hem. Våra expertdesigners har dessa tips för att göra ditt hem redo för sommaren.

sommartillbehör

Sommar heminredningstillbehör

Att göra ditt hem redo för sommaren betyder inte att du måste designa om ditt utrymme helt. Men tänk på några tillbehör som kommer att lysa upp de gemensamma utrymmena i ditt hem. I detta familjehem i Westchester har vi köpt ett färgstarkt urval av kuddar och dekorativa serviser. De kompletterar inte bara de färgglada konstverken i vardagsrummet, utan de ger också en varm och somrig atmosfär till utrymmet.

trädgårdsmöbler

Sommar heminredning trädgårdsmöbler

Om du har turen att ha ett utomhusutrymme, se till att du utnyttjar det i sommar. Damma av utemöblerna och ta bort några sittdynor utomhus.

Proffstips: Om du inte är säker på vad du ska göra med ditt utomhusutrymme, överväg en liten eldstad. Ordna det runt dina utemöbler som ett soffbord i ditt vardagsrum. För att balansera de kantiga elementen på denna takterrass valde vi en rund eldgrop i sten.

Byt ut dina gardiner

Sommargardiner för heminredning

Om du inte redan har bytt gardiner under våren bör du göra det nu när sommaren närmar sig med stormsteg. Vi rekommenderar vita fönsterbehandlingar: de är ett elegant alternativ som skyddar dig från solen utan att ditt rum känns fuktigt. Kolla in hur ren fönsterbehandling gör att denna lyxiga lägenhet i Upper East Side känns lätt och luftig.

Byt dina sängkläder

Sommarsängkläder för heminredning

Det där duntäcket du har burit som en kappa de senaste sex månaderna har ingen plats på sommaren. Så byt ut dina tunga lakan mot något lättare. För ett luftigt, hållbart alternativ, välj ett lätt bomullsset, som vi gjorde på denna helgresa till Sag Harbor.

Byt ut din matta

Sommarmatta för heminredning

Ta bort sommarens mjuka, raggiga mattor och välj ett lågprofilerat alternativ, särskilt i en ljus, somrig färg. I denna lyxiga lägenhet i Miami Beach placerade vi turkosa mattor i hela lägenheten för ett elegant alternativ som återspeglar havets färger.

Uppdatera din hemkonst

Sommar heminredningskonst

Sommaren är den perfekta säsongen för att upptäcka ny levnadskonst. Om du vill lägga till en strandkänsla till ditt hem, överväg ett tryck av fotografen Gray Malin. Det här tryckets sandiga taupes och turkosa vatten sätter tonen för färgpaletten på denna resa till Upper East Side.

Gör ditt hem underhållande

Sommar heminredning underhållande

Om du har vilat hela vintern – och ingen skulle klandra dig om du hade – kanske du vill umgås lite efter att vädret blir varmt. Håll alla borta från TV:n i alla underhållande rum. Kolla in samtalshörnan vi skapade i detta Montauk strandhem utan TV.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *