Sommer designtrender

Sommer designtrender

Precis som din garderob är det viktigt att ditt hem speglar årstidernas växlingar. Men hem kan (tyvärr) inte förändras med årstiderna lika lätt som kläder. Om du letar efter sätt att lägga till en chic, somrig atmosfär till ditt hem utan att bryta banken, överväg sommarplagg som kan hålla längre än denna säsong. Våra expertdesigners har dessa tips för sommarens designtrender som fungerar året runt.

Överlagrade neutraler

Sommar design trender lager neutrala

Att klä sig i vitt efter Memorial Day är inte bara för kläder. Sommaren är den perfekta tiden att utrusta ditt hem med lugnande neutrala färger som blekt rouge, subtila blått och grått som gränsar till vitt. Och medan vita kläder är smuggelgods de andra nio månaderna av året, är neutrala kläder i hemmet inte bara en sommartrend.

Bild om samtida

Andningsbara tyger

Sommarens designtrender andas tyger

För alla dina tyger och textilier – speciellt kuddar, gardiner och sängkläder – bör du ha två set: en för de varmare månaderna och en för de kallare delarna av året. Och även om vi älskar tjocka draperier och tjocka filtar året runt, fungerar lätta, andningsbara tyger bra även på sommaren. Kolla in hur vi tog utsikten vid stranden på Upper East Side.

Senfgelb

Sommer Design Trends Senfgelb

Vitt, vi älskar grått, vitt och neutral färg är en viktig del av alla designscheman. Och en av våra favoritfärgstrender för i år är senapsgul. För att få utseendet, välj senapsgula som är närmare guld eller chartreuse.

Naturligt trämaterial

Sommarens designtrender naturliga trämaterial

2017 handlar om naturliga färger, texturer och former. Även om det inte är någon hemlighet att vi är fans av träaccenter, är sommaren en bra tid att bryta ut naturligt formade träbitar. Live edge-bord gör en stor comeback och vi älskar hur detta live edge-bord i trä ser ut i vardagsrummet i detta eleganta familjehem på Riverside Drive.

Tropiska accenter

Sommarens designtrender tropiska tryck

Om en tropisk sommarsemester inte är aktuell i år, fundera över sätt att införliva tropiska accenter i din design. Oavsett om det är lövväxter, kuddar med heltäckande tryck eller till och med tapeter, de perfekta sommardesigntrenderna som håller dig igång när vädret svalnar.

Bild via Architectural Digest

Juwelentöne

Sommar Design Trender Jewel Tone Kudde

Om du letar efter något lite lyxigare än senapsgult, välj sammetslena juveltoner. Rubiner, smaragder och oceaniska safirer är somriga designtrender som kommer att följa dig året runt. Kolla in hur vi såg ut i den här annonschefens lägenhet på Upper East Side.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *