Sten kök backsplash idéer

Sten kök backsplash idéer

STONE KÖK BACKSPLASH IDEEN – I ett modernt kök är en stenbacksplash en växande trend. Naturligt och vackert backsplash från stenköket kan bli en accentdel av hela köket. Köket kan se glamoröst ut.

Det fantastiska utseendet i köket kan komma från att man tar stora ansträngningar att installera och sedan installera stenbacksplash själv. Förhandskonsultation krävs så att du kan bestämma rätt typ och mängd sten. Du måste också fördjupa dig i underhåll av stenbacksplash.

Se vår lista nedan för mer information.

Kakelliknande stenbacksplash kök

Kakelliknande stenbacksplash kök
Vad: Pinterest

Låt oss börja våra stenköksbacksplash-idéer med en kakelliknande mockup som visas i den här bilden. Stenkökets backsplash är välorganiserat i liknande former och ser ut som kakel på golvet. Den här gången ser kaklet dock mycket tunnare ut.

Anlita en professionell för att installera denna stenköksbacksplash. Vi tror att denna stenbacksplash är ganska lätt att hitta på dagens marknad. Med det i åtanke hoppas vi att stenbacksplashen är billig och enkel att installera.

Vi hoppas att du inte tycker att det är svårt att städa upp utspillt material. Rengör stenbacksplashen regelbundet.

Creative Stone Kitchen Backsplash

Creative Stone Kitchen Backsplash
Dessa: kitchendecorpad.com

Vi kallar den andra idén för en kreativ eftersom oregelbundna stenformer fyller köksbänken inklusive diskbänken. Som du kan se på den här bilden är stenarna bearbetade, polerade och sedan välorganiserade.

Intressant nog att notera att bra organisation inkluderar många former av själva stenarna. Vissa stenar skärs i små bitar medan andra är inlagda som stora och medelstora stenar. De går alla samman för att göra en överlag bra mix.

Den kreativa idén bakom denna stenbacksplash gör köket varmt och bekvämt.

Tegel i tegel form kök backsplash

Tegel i tegel form kök backsplash
Dessa: scarve.net

Tegelformad stenbacksplash i detta kök gör att området känns traditionellt och mysigt. I synnerhet ser stenarna brunaktiga ut. Var och en av tegelenheterna ser likadana ut i form. Tillsammans bildar de en snygg organisation.

Om du tittar på hela stenens backsplash finns det vitaktiga lager som vi tror fungerar som ett ”lim” som limmar ihop alla stenar. ”Limet” blir en liten, cool del av sig själv.

Vi tror att med en polerad look på stenen, kommer det inte att vara lätt att städa upp spill som fastnat på kökets backsplash.

Färgglad sten kök backsplash

Färgglad sten kök backsplash
Dessa: thespruce.com

Låt oss laga mat i livligt läge! Du kan föra den positiva atmosfären genom det färgglada stenkökets backsplash som den här bilden visar. Stenbacksplashen känns fin och söt överlag.

Stenarna skärs i små rutor. De ser blå, gula, beige och gråa ut. Detta gör att baksidan av stenen känns mjuk och levande. Förhoppningsvis kan backsplash-idén uppmuntra glada känslor under matlagning.

Fantastisk råsten kök backsplash

Fantastisk baksida av staplade stenkök
Dessa: decor.net

Gå in i backsplash-läge i naturstenskök. Vi är väldigt exalterade över råa tegelstenar som staplas och sedan fyller köket på den här bilden. Många stenar, små som stora, tas ut råa och opolerade och ordnas sedan i köket.

Stenbacksplashen är helt autentisk och gör att köket känns rent och fräscht helt av sig självt. Med trätaket och träskivan anpassar sig hela köket till naturens sanna värden. Var uppmärksam på underhåll.

Om du har producerat något utspillt material, rensa upp det omedelbart. Se till att smutsen inte fastnar på backsplashen för länge.

Tumbled Stone Kitchen Backsplash

Tumbled Stone Kitchen Backsplash
Dessa: budout.org

Ett sådant stenmönster ser graciöst ut. Denna köksbacksplash är väl sammankopplad och ser elegant och välorganiserad ut. Naturligtvis bearbetas grova stenar för att uppnå en liknande stenstorlek.

De kommer senare att ordnas som om de skulle falla. När den sätts ihop verkar hela organisationen kreativ. Denna typ av stennedslag gör rengöringen lättare. Om du spiller något, torka bara bort det från stenens baksida.

Kökets övergripande utseende är varmt och mysigt med bänkskivor i granit.

Köksbacksplash i natursten

Köksbacksplash i natursten
Dessa: amberyin.com

På den här bilden kan du se den obearbetade delen av stentråget. Detta trots stenhålet som får en liknande form. Stenbacksplashen staplas ihop för att bilda hela ”trim”-organisationen.

Stenbacksplashen ser också opolerad och lite grov ut. Det är dessa egenskaper som gör att stendesignen ser naturlig ut. Den grå tonen på backsplash ger en neutral och bekväm känsla. Var försiktig om något spills.

Detta gäller särskilt för rester som innehåller tjocka färger. Vänta inte för länge med att utplåna dem.

Pebble Kitchen Backsplash

Pebble Kitchen Backsplash
Dessa: aftertheluge.com

Du kan välja småsten som köksstänk. Som föreslagits i det här köket kan du lägga småsten som delvis täcker kökets väggar. Baksidan av stenköket ser söt ut. Specialarrangemanget ser kreativt ut.

När du väljer det åttonde tricket, överväg hur du förutsäger när spill kommer att inträffa. Detta gäller särskilt för rester, sås eller ketchup. Rengör dem alla direkt så att smutsen eller spill inte kommer in i de små hålen mellan stenarna.

Själva småstenen passar bra till köksbänken i svart granit. Helhetsintrycket skapar en fräsch stämning.

Travertin kök backsplash

Travertin kök backsplash
Dessa: hgtv.com

Travertin är en vit eller ljus kalksten som härrör från mineralkällorna som senare ockuperade byggnaden. Du kan använda travertin som en köksstänk för att skapa en slät och naturlig look som den här bilden visar.

Kökets backsplash känns varm och beige, bekväm och naturlig. Travertinstenarna skärs i rutor. Denna köksfördjupning gör det enkelt för dig att rensa upp spill eller annat skräp.

Mosaik kök backsplash idé

Mosaik kök backsplash idé
Dessa: princegeorges.org

Våra sista backsplash-idéer i stenkök skapar en mosaik. Denna design hänvisar till bitar av sten med olika former. Råa och obearbetade, stenarna skärs i olika storlekar och sätts sedan ihop som ett backsplash.

Man kan senare se att några av stenarna framstår som mer framträdande än de andra. De oregelbundna formerna blir det speciella elementet som skiljer denna backsplash-idé från de andra tipsen.

Det här är våra 10 stenköksidéer som inte bara skyddar väggar från spill utan också ser vackra och stilfulla ut. Har du någon favorit till ditt kök?

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *