Stor köksö idéer

Stor köksö idéer

STORA KÖKSÖ IDÉER – Att bygga en stor köksö kan vara en utmanande uppgift. Du kanske kan skapa en stor köksö som verkar vara för mycket och toppar huvudköket.

Vår lista nedan rekommenderar 10 typer av stora köksöar som stödjer roller från huvudköket och ser trendiga ut. Den stora köksön öppnar upp för större möjligheter för en intim chattstund med hela familjemedlemmar och vänner som tittar förbi.

Kaffebarsliknande stor köksö

Kaffebarsliknande stor köksö
Dessa: ramadanewsss.info

Minimalistisk och fashionabel, kaffebarens stora köksö passar verkligen ditt moderna kök. Du kan se att detta passar bra med detta minimalistiska kök. Köksdelen är uppdelad i två delar.

Huvudköket rymmer köksredskap och förvaringsutrymme. Köksön fungerar som ett handfat med utsikt över ett långt marmorbord. Tack vare snygga stolar bakom bordet kan du ställa mat, dryck, snacks och frukt på bordet för att äta tillsammans.

Tvätta smutsiga koppar och glas i diskhon direkt efter att ha ätit. Färska blommor blir vackra dekorationer för ön.

Imponerande, stor köksö

Imponerande, stor köksö
Dessa: sebringdesignbuild.com

Här kommer ytterligare ett sätt att skapa en stor ö för ditt moderna kök. Denna köksö använder ett stort naturstensbord med ett träställ. Var uppmärksam på bordets form.

Detta bord verkar ganska unikt eftersom det går längre än stativet. Du kan se att bordet innehåller några lådor för förvaring. Från att inrymma ett handfat till en minimatplats, denna köksö spelar många roller.

Intressant nog att notera att köksön inte verkar alltför skrymmande. Detta är möjligt på grund av bordsvalet som fungerar som förvaring.

Lyxig stor köksö

Lyxig stor köksö
Dessa: Decoist.com

Vi hoppas att du kan känna ett stort utrymme den här köksön befinner sig i, även om bilden är ofullständig. Natursten av hög kvalitet blir bordet för denna köksö. Den här ön använder ett vitt stativ som stöder köksön.

Köksön kompletteras med antika stolar som vi ofta ser i äldre tider. Så ön ser lyxig ut. Den här ön är ett bra ställe att bjuda in vänner på för avslappnade stunder. Eller prata med dina små barn medan du lagar mat.

Observera att den här ön inte är fylld med många dekorationer utan innehåller frukter.

Naturlig stor köksö

Naturlig stor köksö
Dessa: westpapua.co

Utekök behöver ibland en köksö. Den här bilden visar ett utekök med ett traditionellt utomhuskoncept. Detta kök använder en stor enkel köksö som i första hand fungerar som diskho.

Tvätta smutsig disk innan du använder dem för att äta. Rengör färska grönsaker, frukter och kryddor innan vidare bearbetning. Ordna tallrikar, koppar och glas innan du tar med dem alla till matsalen. Du kan också laga färdiga måltider på denna stora köksö.

Den här ön innehåller inga stolar eller dekorationer. Således ser ön naturlig ut, vilket överensstämmer med utseendet på hela köket.

Minimalistisk, stor köksö

Minimalistisk, stor köksö
Dessa: sebringdesignbuild.com

Minimalistiska begrepp gäller för denna bild. I både storköket och köksön kan du känna att de sätter minimalism i praktiken för en uppfriskande och modern känsla. Denna köksö använder vit marmor som bord.

Du kommer att se ett handfat och några söta stolar på den här köksön. Detta visar att köksön fungerar som handfat och minimatplats. Du kan diska smutsig disk eller städa disk som inte har använts på länge innan du använder dem igen.

Lägg sedan fram rätterna på bordet medan måltider och drycker står klara för familjemedlemmarna.

Nobel, stor köksö

Nobel, stor köksö
Dessa: perilersofrasi.com

Vår sjätte idé är för dig som har ett stort kök som visas på den här bilden. Denna köksö använder natursten som ett bord som ser unikt ut, varken kvadratiskt eller rektangulärt som vi ofta ser.

På den här ön ser du ett litet handfat som du kan använda för att tvätta smutsig disk eller händer. Dessutom utnyttjar köksön det antika, lyxiga trästället som kan användas som förvaringsutrymme. Placera ön med små stolar för att göra ön till ett socialt utrymme.

Som med de tidigare designerna innehåller denna idé inte många dekorationer för att hålla ön enkel.

Ren, stor köksö

Ren, stor köksö
Vad: Pinterest

Även om det är delvis uppdelat, hoppas vi att du håller med om att det här köket har en stor ö. Denna stora köksö är inredd i neutrala toner och ser ren och blygsam ut. Denna köksö rymmer ett handfat och tvål.

Efter att ha tvättat händerna eller smutsig disk, använd tvålen för att ta bort bakterier. Intressant nog att notera att köksön har en design som gör att de små stolarna kan placeras i öområdet. Så du kan hålla ön enkel.

Färska, vita blommor räcker för dekoration.

Mysig, stor köksö

Mysig, stor köksö
Dessa: anfirock.com

Vår åttonde idé rekommenderar dig återigen att inte placera många dekorationer och föremål på en stor köksö. Den här bilden föredrar att hålla köksön enkel och enkel för en hemtrevlig känsla.

Köksön fungerar mer som ett minimatset med de små stolarna runt bordet. Naturligtvis kan du också använda ön som en plats för att tillaga matingredienser innan vidare bearbetning.

Stor köksö inspirerad av Beach Cottage

Stor köksö inspirerad av Beach Cottage
Dessa: thechocolatemoosemt.com

Få totalt att tillämpa specifika teman i ditt kök. Du kan kopiera den här bilden med hjälp av strandhuskökskonceptet. Ett träbord används speciellt på denna ö, som framstår som unikt.

Bordet bärs upp av kolumner målade blå, som påminner om en strand eller ett hav. Köksön omger de små, ikoniska solstolarna. Stora, färska blommor kommer att vara den enda dekorationen på denna ö.

Den här ön fungerar mer som ett socialt utrymme där familjemedlemmar samlas för ett mellanmål.

Tydlig, stor köksö

Tydlig, stor köksö
Dessa: idealhome.co.uk

Ytterligare en idé inspirerad av kaffebaren som en planerad stor köksö för ditt kök. Den här gången verkar ön klar tack vare den vita marmorn som blir öns bord.

Köksön använder också ett vitt stativ och lägger till vitt och brunt till de söta små stolarna. Designen hoppas skapa minimalistiska och rena känslor för detta minimalistiska kök.

Ön rymmer ett handfat och en minimatsalsset, som alla gör att ni kan interagera med varandra medan ni diskar smutsiga diskar eller händer.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *