Styling-tips för semesterbordsskivor

Styling-tips för semesterbordsskivor

inspirerande semester dukningsidéer

Med semestern precis runt hörnet har vi kontaktat våra favoritsmaktillverkare för att hjälpa dig uppdatera din semesterestetik med snygga inslag för ditt hem. Tänk på dessa briljanta designtips för semesterbordsskivor för en fashionabel fest tack vare ultimata cheat sheets tack vare designers på Décor Aid.

Lägg till några definitiva inslag av hög glans

snygga semester dukningsidéer

Även om det förmodligen är en självklarhet att högblanka metalliska element är ett måste när det kommer till semesterinredning, finns det såklart några smarta nya tips att tänka på.

Bli festlig med moderna inslag av guldpläterade tillbehör som är unika i siluett och stil, som erbjuder matta och texturerade ytskikt för extra visuellt intresse och charm. Och om du har en budget kan du enkelt köpa meter av guldmylarkant för dramatiska accenter som ser så uppfriskande ut att du förmodligen vill behålla dem året runt.

Ta in naturliga, rustika inslag

rustika semester dukningsidéer

Var glad med dekorativa tillägg som kanaliserar utomhus i små mängder för en extra varm och lugnande känsla – eftersom du inte vill riskera att bli för jordig.

Istället duger en enkel uppsättning träladdare, miniknoppvaser fyllda med färska kvistar och några överdimensionerade kottar.

En enda festlig mittpunkt kan räcka

moderna semester dukningsidéer

Du behöver inte gå överbord med din semesterinredning. Ju mer minimalt, desto modernare kommer ditt försök att kännas. Medan de gick igenom de bästa tipsen för att styla bordsskivor på semestern, var våra inredningsarkitekter snabba med att påpeka att ibland allt som krävs är några enkla ljusstakar och ett blomarrangemang i lager för att få jobbet gjort med stil.

Skapa en grafisk kick

moderna semester dukningsidéer

Behandla din familj och dina gäster med det oväntade och tänk på hur du skapar en minnesvärd explosion av grafisk energi som de aldrig kommer att glömma. Detta kan göras via en svart och vit randig löpare som liknar den som visas här, som du kan använda även efter semestern, eller via en övergångsblandning av föremål som är konstfullt placerade bredvid varandra.

vara lekfull

Julbordsdekorationsideer

Ha kul med dina semesterbordslandskap och ge dem något att berätta med roliga inslag av trome l’oeil-dekor som säkerligen kommer att göra din inställning till semesterstilen unik för dig.

Anpassa upplevelsen

unika semester dukningsidéer

Även om vi inte är några gör-det-själv-entusiaster, kommer dessa skräddarsydda minikransaffischer att ge en charmig, personlig touch till alla bordsbilder. Det bästa av allt är att du kan köpa dem i en lokal hantverksbutik för bara några få dollar, och de kommer att göra hela skillnaden på bara några minuter.

Omfamna det traditionella

traditionella semester dukningsidéer

När det gäller moderna semestertips för bordsskivor lönar det sig ibland att kanalisera det traditionella för en vuxen inställning till juldekoration. Släpp formaliteterna och ta in arvegods och vintagefynd för en sentimental strategi den här säsongen.

Sätta stämningen

enkla idéer för julbordsdekoration

Tänk på den anda du vill framkalla när du firar högtiden, från nyckfull och minimalistisk till en allomfattande glamorös affär för att guida dig genom inredningsprocessen. Detta hjälper dig också att skapa en konsekvent installation utan ansträngning.

Använd det du redan har

Guide för semester dukningsidéer

Om du redan har ett fullt realiserat hem, varför spendera på ny säsongsinredning när du enkelt kan undersöka ditt hem för att upptäcka tillbehör att använda för semesterbordsdesign?

På så sätt känner gästerna sig också hemma när de är omgivna av det välbekanta.

Var modig

djärva julbordsinredningsidéer

Bryt mot reglerna och välj oförglömliga statement-skapare för ett helt unikt förhållningssätt till designidéer för bordshelger. Från överdimensionerade skulpturer som får din omgivning att sjunga till påkostade blomsterarrangemang, det finns oändliga idéer att navigera med för att göra din inredning ännu mer originell för dig.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *