Stylingtips för bordsskivor

Stylingtips för bordsskivor

Stylingtips för badrumsbord

Har du någonsin tittat på ett rum med en glänsande inredning och undrat hur de fick det att se både inrett och perfekt designat ut, som om det inte tog någon tid alls? Undrar inte mer med dessa enkla, kreativa och lätta att implementera stylingtips för bordsskivor som gör smart användning av det du redan äger för att omedelbart uppgradera och fräscha upp ytor från rum till rum i hela ditt hem.

Lek med olika element

Hur man dekorerar med skulpturer

Den felfria symmetrin från vårt projekt ovan skulle ha sett lite skarp och alltför maskulin ut om vår designer inte hade höjt samtalsområdets accentbord med en liten bunt inspirerande fotoböcker och en överdimensionerad skulptur för extra dimension. Notera den kristallklara finishen på skulpturen eftersom den varken tynger bordsskivan eller blockerar vem som än sitter bakom den.

Arrangemanget lägger till extra höjd och en eklektisk touch till inställningen. Detta gör det till den perfekta kombinationen för detta lilla bord.

Lägg till drama i en hemmabar

Inspiration för att dekorera barvagn

För att en barvagn ska framkalla vacker inredning snarare än en krångelfri dryckesstation, överväg att kompensera olika nyckelelement med matchande delar som lamporna ovan, vilket kommer att ge finishen en elegant, sofistikerad atmosfär även om det bara är en enkel bar.

Använd bortglömda rum

Hur du dekorerar din toalett

Det är inte ovanligt eller olämpligt att olika rum i ditt hem har odekorerade utrymmen eftersom detta ger ögat vila och hindrar ditt hem från att se rörigt eller alltför stiligt ut. Som sagt, det finns flera platser i varje hem som de flesta av oss inte använder, speciellt ovanför din toalett.

Smycka den med kosmetiska föremål som du använder varje dag, täckta och gömda i matchande kärl för enhetlighet och funktionalitet.

Få dina bokhyllor att sprängas

Inredningstips för bokhylla

När vi satte upp en kunds håla var våra designers noga med att hålla dekorativa föremål relativt diskreta, eftersom hyllorna löper från golv till tak längs en hel vägg. När det kommer till hyllor i ett gemensamt område som ett vardagsrum, ta dig tid att hitta rätt tillägg att visa eftersom allt du lägger på det kommer att bli en enastående del, särskilt med vita hyllor.

Skapa subtila blandningar och nivåer av intresse genom att visa konst, använda staplade böcker som bas för vaser och skulpturer, och placera värdefulla krimskrams, statyetter och ett stänk av prydnadssaker samlade på dina resor för ett hemtrevligt, sentimentalt och eklektiskt uttryck. konversation startar när underhållande.

Skapa ett soffbord med visuell balans

Stylingtricks för soffbordet

Det är fortfarande svårt att tro att våra designers bara hade 48 timmar på sig att inreda detta vardagsrum från grunden. Eftersom varje möbel har en vacker personlighet använde de ett lucite soffbord för att knyta ihop de djärva delarna av detta vardagsrum i dekadent harmoni, och toppade det med minimala dekorativa detaljer för att betona rummets personlighet snarare än att konkurrera med det.

För ett utrymme som detta, var minimalistisk när du överväger bordsstilstips när möblerna är visuellt tunga, och leta efter rabatterade extrafunktioner att använda som en gruppering för ett alternativ till blommor, vilket gör att de blir alldeles för upptagna.

Kökshyllor och bänkskivor

Öppna kökshyllor dekorativa stylingidéer

Öppna kökshyllor kan få ett rum att se större ut samtidigt som du visar din porslinsamling. Men de kommer med sina egna nackdelar – från dammfångande till det röriga utseendet.

För att undvika ett slumpmässigt utformat utseende, håll dig till monokromatiska eller komplementära färger för konsistens och försök att placera så många matchande element och stilar som möjligt för att säkerställa visuell konsekvens. Nyckeln med öppna hyllor är att visa föremål som du använder och som tvättas ofta för att hålla allt rent. Även för bänkskivor rekommenderar vi att du håller dig till föremål du faktiskt använder för att undvika permanent iscensättning av ditt hem.

Alla bilder om vår projektportfölj

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *