Svart och grått vardagsrumsidéer

Svart och grått vardagsrumsidéer

SVART OCH GRÅT VARDAGSRUM IDÉER – Du undrar säkert vad vi kan få av svart och grått, två identiska, neutrala färger. Sanningen är att svart och grått kan fånga fantastiska speciella vardagsrumsmodeller.

Vi kallar följande inredningsdesign särskilt vacker på grund av den starka neutraliteten som fyller luften i bostadsutrymmet. Nedan är våra 10 rekommendationer för när du behöver designa om ditt nuvarande lagringsutrymme.

Charmigt minimalistiskt svart och grått vardagsrum

Charmigt minimalistiskt svart och grått vardagsrum
Vad: Pinterest

Svart och grått är typiska färger för stora eller små lägenheter eller moderna hus. Det som gör detta relativt stora område särskilt attraktivt ligger i två aspekter. Svart och grått är ganska vanligt här.

En intensiv svart ton kommer från draperierna, den lurviga mattan, det öppna förvaringsutrymmet vid TV:n och spisen. Ett starkt grått element syns däremot från soffgruppen och väggen som blir bakgrunden till TV:n.

Dessutom känns utrymmet stilrent tack vare smakfulla displayer som fyller minnet. De kvalificerade dekorationerna förskönar den neutrala punkten.

Föreställ dig ett svart och grått vardagsrum

Föreställ dig ett svart och grått vardagsrum
Vad: Pinterest

Du behöver inte alltid ljusa färger för att skapa ett sött och knäppt boende. Det här utrymmet bevisar att svart och grått kan vara en ledig och vacker plats för mig att skvallra med mina bästa vänner.

Välj bara mjukt linne eller svarta och gråa tyger för att komplettera den superbekväma sektionssoffan som denna. Lägg till några känsliga svarta och gråa kuddar till sittplatsen. Hänghängen, svart lampa och svarta ljus för svart nyans.

Tillhandahåll vita ljus och små krukväxter för enkel uppfräschning. Och du kan köpa svarta krukor, som är allmänt tillgängliga på marknaden.

Enkel svart och grå zon i lägenheten

Enkel svart och grå zon i lägenheten
Källa: inredning.

Här är en annan idé för dig. Förutsatt att din lägenhet är begränsad, har du den här typen av enkla bostadsyta med en svart skiljevägg.

Täck väggdelen av vardagsrummet med svarta tjocka gardiner. Täck huvudkontoret med en svart matta. Och välj svart skåp och flytande förvaring. För gråa element, ta med tonen till sektionssoffan som ser skrymmande och mysig ut.

Placera blommor ovanpå förvaringsutrymmet för att hålla hela området fräscht.

Pittoreska svarta och gråa vardagsrumsidéer

Pittoreska svarta och gråa vardagsrumsidéer
Vad: Pinterest

Den fjärde av våra 10 svarta och gråa vardagsrumsidéer bevisar återigen att neutrala, identiska färger som de två kan leda till ett målande område, som detta utrymme antyder. Det grå inslaget kommer tungt från soffset som täcker nästan hela delen av rummet.

Få en svart nyans genom att måla en av vardagsrumsväggarna. Täck soffan med en svartvit matta och ha svarta kuddar för en extra svart ton. En framträdande del av sortimentet kommer från det vita soffområdet.

Det väl upplysta konstgjorda trädet och liknande gör miniplatsen oemotståndlig att inte ta en bild.

Frestande svart och grått vardagsrum

Frestande svart och grått vardagsrum
Dessa: dreamingcroatia.com

Det minimalistiska utrymmet förblir lockande med svarta och gråa applikationer för möbler, golv och väggar. Nyckeln ligger i den innovativa idén, som bland annat framgår av den grå tegelinspirerade väggmålningen och den grå rundade mattan.

Svartinspirerade möbler ser väldigt coola ut med de rundade pallarna och taklamporna. För att hålla utrymmet minimalistiskt, välj ett soffbord från mitten av århundradet och enkla bord. Ta in mindre vita föremål som syns i fåtöljen och den nedre väggmålningen.

På det hela taget ser rummet vackert ut i sin enkelhet.

Modernt svart och grått vardagsrum

Modernt svart och grått vardagsrum
Dessa: thespruce.com

Vår sjätte idé erbjuder ännu ett sätt att inreda ditt hem. Den här gången väljer du mjukt grått och mjukt mörkt för att skapa en varm atmosfär. Du kan välja rätt nyanser av grått och svart som syns i gardinerna, soffan för det grå elementet.

Det mjuka svarta syns i målningen på vardagsrumsväggen. Täck nästan hela bostadsytan med grå matta för en tyngre känsla. Låt den minimalistiska soffan täckas med de innovativa borden som visas här.

Ha minimalt med små skärmar för att fortsätta känna dig bred.

Mörksvart och grått vardagsrum

Mörksvart och grått vardagsrum
Dessa: Homescorner.com

Till skillnad från den sjätte idén tar vår nästa strategi bort den mörka sidan av svart och grått. Resultatet kan ses i denna polerade bostadsyta. Området ser också modernt ut tack vare den multifunktionella garderoben och det flytande förvaringsutrymmet.

Det svarta inslaget dominerar rummet med mattan och väggmålningen för att nämna några. Medan grått kommer ut ur den långa garderoben och disken.

Attraktivt svart och grått vardagsrum

Attraktivt svart och grått vardagsrum
Dessa: Homesfeed.com

Med noggrann inredning och dekoration kan svart och grått hjälpa till att skapa ett vackert utrymme som det här. Rummets väggar och en av sofforna är grå färgade. Medan den svarta tonen kommer från de andra soffseten, den stora garderoben och mattan.

Den intrikata taklampan, tillsammans med displayerna i lagret, är ett av de små föremålen som gör platsen attraktiv för ögonen.

Snyggt svart och grått vardagsrum

Snyggt svart och grått vardagsrum
Dessa: richdad.club

Svart och grått är enkla färger när det gäller att skapa en elegant atmosfär för ditt vardagsrum. Kolla in den svarta lädersäten inklusive ottomanen. Denna typiska soffgrupp ger också en elegant ton.

Måla en eller två delar av rummets väggar grå för att bevara färgen. Kombinera svart och grått i en lurvig matta, som du ser här, för att täcka huvudsittdelen.

Cool svart och grå mini spot

Cool svart och grå mini spot
Dessa: outlawmarinejets.com

Förvandla din minispot till en cool som den här. Välj grå, vita och/eller svarta kuddar som en liten idé om att färglägga en neutral tonpunkt. Välj en grå bekväm sektionssoffa mot ett svart glasbord.

Komplettera vardagsrummet med ett transparent skåp med svartmålade kanter. Måla taket i rummet grått och applicera sedan svart för vardagsrumsväggen. Grått och svart fungerar bra, som du kan se på mattan här. Allt som allt ser vardagsrummet bara sött ut.

Så det här är våra svarta och gråa vardagsrumsidéer. Har du några idéer om vilket av tipsen som passar dina behov bäst?

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *