Svarta och vita ränder dekor

Svarta och vita ränder dekor

Svart och vit randig trapplöpare

Svarta och vita ränder är en klassisk, tidlös look som har använts i allt från mattor till fönstermarkiser till (ahem) gamla fängelseuniformer. Men även om den här kombinationen har funnits sedan de första dagarna av design, ser den på något sätt alltid fräsch och modern ut. Kanske beror det på att designers fortsätter att återuppfinna utseendet och presentera det på oväntade ställen. Du kanske är van vid att se randiga väggar, men hur är det med ett randigt tak?

Om du inte är så säker på ränder, vänta bara tills du kollar in dessa fantastiskt vackra sätt att dekorera med det här mönstret. Dessa looks är inte för de mjuka, men oavsett om du är redo att göra ett starkt uttalande eller bara börjar testa dina gränser, måste du le och inspireras av dessa djärva looks.

Svart och vit randigt duschkakel

svart och vit randigt duschkakel

Ju tunnare ränder, desto större uttalande. Så det är en bra idé att begränsa livligare mönster till ett mindre utrymme som den här duschen. Glasdörrarna visar upp mönstret, och genom att hålla väggarna vita blir de randiga plattorna ännu mer. Och om du sträcker ränderna till taket, kommer höjden på väggarna att betonas.

Om Mimi + Meg

Svart och vit randig trappa

svartvitrandiga trappor

Ett levande mönster av tunna och breda ränder skapar nästan en optisk illusionseffekt på denna trappa och blir ännu mer slående där rändernas två riktningar möts diagonalt i trapphuset. De svartvita konstverken som hänger på väggarna har mer fria former som gör att utrymmet inte ser för stramt ut.

Om MyDomaine

Svart och vit randig filt

svart och vitrandigt matsalstak

Minimalistisk eller maximalistisk, ränder fungerar i alla utrymmen. Och i denna eklektiska matsal är det ibland helt rätt att gå ut med mönster och design. I ett rum fullt av visuellt intresse dras ögat mot taket, som har djärva svarta och vita ränder. Men rummets andra starka designelement, som den dramatiska guldkronan och den grafiska tapeten, balanserar utseendet utan att konkurrera med varandra.

Om förenklat bi

Svart och vit randigt backsplash

svart vit randigt kök kakel backsplash

Vita tunnelbaneplattor har varit ett köksdesign stand-by på sistone. Men om du slits mellan att vilja hålla saker och ting enkla och att frukta ett tråkigt kök, kan detta graderade randmönster vara något för dig. Träaccenter ger värme till utrymmet, och gula accenter – inklusive moderna pallar – lägger till en pop av färg till utrymmet.

Om designfilerna

Svart-vitt randigt puderrum

svart och vit randiga väggar pulver rum

Djärva randiga tapeter, särskilt i ett litet utrymme som ett toalettrum, kanske inte är en unik idé, men att ändra riktningen på ränderna och täcka taket är en viktig spelväxling. Den nyckfulla spegeln och trumlampan gör att rummet ser ännu mer fantastiskt ut.

Om Birmingham Home & Garden

Svart och vit randiga planteringskärl

svart vitrandiga planteringsträd

En rad randiga blomkrukor är gulligt, men en stig kantad på varje sida med träd i överdimensionerade svart-vitrandiga planteringskärl? Det här är nästa nivå. Det här är inte precis en look som de flesta människor skulle kunna dra av på sina gårdar, men för rätt utrymme är det magiskt.

Om Studio M

Svart och vit randig pool

svart och vit randigt kakel pool

För den ultimata randälskaren ger vi dig denna otroliga svarta och vita kakelpool. Ränder kanske inte är ett otroligt nytt utseende i pooler (och de fyller en funktion – fråga bara alla som simmar varv), men svart kakel är definitivt utanför normen. Och om du har budgeten för att skapa en pooldesign som ingen annan har, varför skulle du då inte göra det?

Om lyxboende

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *