Teen badrum idéer

Teen badrum idéer

TOÅNGBADRUMSIdéer – Att inreda tio badrum skiljer sig från att inreda badrum för vuxna eller små barn. Ungdomar älskar badrumsdesign som ser glad ut men som inte känns klibbig på samma gång.

Kreativt är det rätta ordet för ett badrum för tonåringar. Vad gör ett tonårsbadrum till en cool plats i ett hus? Vi samlar 10 badrumsmodeller för tonåringar som vi hoppas kan inspirera dig att göra om eller göra en till dig själv eller för dina tonårsbarn.

Snyggt tonårsbadrum

Snyggt tonårsbadrum
Dessa: nwiyouthfootball.org

Om tonåringar är äventyrliga, välj ovanliga färger för badrummet. Kombinera färgen på badrumstemat med en ovanlig modell av möbler. Vår första rekommendation sammanfattar idéerna bäst.

Den rosa nyansen gör att badrummet känns mjukt och sött. Badrummet ändrar färg med den rosa tapeten på diskbänkens bakgrund. Vi märker att tapeten innehåller det blommiga mönstret.

Badrummet sätter upp de flytande rosa diskbänkarna. Vi uppskattar att badrummet fortsätter att prioritera hälsan då det behåller den rymliga känslan.

Underbart tonårsbadrum

Underbart tonårsbadrum
Dessa: photos.hgtv.com

Blått kan vara ditt nästa färgval för ett ungdomligt badrum. Färgen skapar en ljus och mild atmosfär i badrummet. Du måste kombinera en enkel och mönstrad motivdesign för att göra ditt ungdomliga badrum extraordinärt.

Badrummet kombinerar till exempel badrummets enkla blåaktiga ton med den blåmönstrade gardinen. Du kan senare leka med tillbehör för att söta badrummet. De gula blommorna och bilderna ser enkla ut men är uppfriskande.

Trots det smala utrymmet ser badrummet fortfarande underbart och elegant ut.

Mysigt tonårsbadrum

Mysigt tonårsbadrum
Dessa: bhg.com.au.

Medan de två första exemplen är mer lämpliga för tonårsflickor, verkar exemplet bra för både tonårspojkar och tonårsflickor. Du kan inte gå fel med vitt och brunt när du tänker på ett badrum för tonåringar för båda könen.

Badrummet upptar det trånga utrymmet. Trots många saker känns badrummet fortfarande mysigt och svalt. För att uppnå badrumsmålet kan du packa badrummet med de levande växterna, de små bilderna och den återvunna stegen för förvaring.

Intressant nog lyckas badrummet fortfarande hålla vävnader och handdukar tillgängliga som tillbehör.

Söta tonårsbadrum

Söta tonårsbadrum
Dessa: bestfriendsforfrosting.com

Som i det första exemplet tar tonårsbadrummet upp rosa och ändrar sedan färg. Den här gången ser badrummet mer mångsidigt ut med den rosa nyans som visas i de flesta badrum.

Badrummet erbjuder dig alla detaljer, stora som små, för den badrumsstil du vill ha. Idén förverkligas i badrummet, som ser helt rosa ut från badrumsväggen till det rosa handfatet.

Det är det vi älskar med ett tonårsbadrum. Du kan alltid hitta söta saker i badrummet som får badrummet att se så sött ut.

Nautiska tonårsbadrum

Nautiska tonårsbadrum
Dessa: homebnc.com

Även om badrummet har en klassisk design, kommer tonåringar fortfarande att älska detta. Detta på grund av de nautiska tillbehören som sveper in badrummet uppifrån och ned. Med träväggarna målade i blått får smyckena badrummet att se så elegant ut.

En tonåring kan lägga till fler nautiska föremål på väggen. De kan ta med sig souvenirer som köpts under sin semester vid havet eller köpa dem i offline- eller onlinebutiker. Badrummet har den traditionella stolen och bordet.

Badkaret ser också klassiskt ut med badkarets plågsamma ben och den sanitära designen.

Glad tonåring badrum

Glad tonåring badrum
Dessa: Houselogic.com

Gul är ett bra val för manliga eller kvinnliga tonåringar. Det handlar verkligen om designen av badrummet och möblerna. Exemplet passar båda könen tack vare den minimalistiska badrumsdesignen.

Den gula nyansen kommer från keramiken, som känns så bra på alla kön. Badrummet hänger den söta bilden. De gula blommorna och den regnbågsliknande handduken gör att badrummet ser gladare ut.

Duschområdet åtföljs av fönstren som gör att du kan se panoramat bakom glaset.

Trendigt tonårsbadrum

Trendigt tonårsbadrum
Dessa: propertyyshutters.com

Drömmer någon av dina döttrar om att bli modedesigner en dag? Att göra ett sådant fashionista-badrum för tonåringar kan förmodligen hjälpa dem att uppnå drömmen.

Vi kallar detta ett fashionista-badrum för tonåringar på grund av de trendiga elementen. Intressant nog väljer badrummet grått och svart som temafärger istället för rosa eller blått. Ändå ser badrummet elegant ut med spegelstilen.

Mosaikbakgrunden och bilden ger modesmaken.

Smart tonårsbadrum

Smart tonårsbadrum
Dessa: retrorenovation.com

Vi älskar badrumsstilen. Trångt men ändå vackert. Badrummet håller området effektivt genom att använda det som badrum och förvaringsutrymme. Med den rosa nyansen ser badrummet attraktivt ut med de färgade föremålen.

De blå tygerna, mönstrade volangmotivet och konstgjorda bladen ser bra ut. Däremot har badrummet ett litet förvaringsutrymme där bland annat vacker keramik och bilder kan visas upp.

Färgglada tonåring badrum

Färgglada tonåring badrum
Dessa: lonny.com

Vi välkomnar det ungdomliga badrummet som kombinerar klassisk design med ljusa färger. Så resultatet känns så tilltalande. Badrummet väljer vintagebordet och diskbänkshållaren.

Med den vita bakgrunden fyller badrummet den med den randiga väggmålningen, den orangea stolen och den färgade kudden. Det finns en röd matta som får badrummet att se djärvt och vackert ut.

Om du tror att tonåringar inte gillar gammaldags badrumsstil, tror vi att detta är ett sådant undantag.

Trevligt tonårsbadrum

Trevligt tonårsbadrum
Dessa: curbly.com

Vi avslutar listan med badrumsstilen som ser väldigt bra ut på både tonårsflickor och tonårspojkar. Välj vitt som ett säkert kort. Färgen kommer från de vitmålade träskivorna och keramiken.

Badrummet väljer duschområdet för att spara utrymme. Det coolaste med badrummet är handfatet. Unikt är att badrummet väljer det grönmålade förvaringsutrymmet under handfatet.

Det finns keramiken, den unika ljusstaken och löven i hörnet av badrummet. När det gäller den ”djärva” nyansen tar badrummet upp den röda mattan på golvet.

Personligen älskar vi badrumsidéer för tonåringar eftersom konceptet utmanar oss att leta efter unika tillbehör, färgblandningar och matchningar och undermatchningar. Har ni era favoriter från listan, kära människor?

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *