Teknikinspirerad kontorsdesign

Teknikinspirerad kontorsdesign

Teknikinspirerad kontorsdesign

När det kommer till tekniskt inspirerad kontorsdesign kan det ofta vara förståeligt utmanande att bemästra en intelligent uppsättning koncept även för den mest rutinerade arbetshästen. För att hjälpa dig skapa innovativa kontorsdesigner vände vi oss till Square Foot, ett pålitligt företag känt för att erbjuda branschens bästa fastighetssökning och conciergetjänster online, för råd och designfunktioner.

Den moderna arbetsplatsen utvecklas ständigt och trenderna för nya tekniska kontorslokaler kännetecknar denna utveckling. Startup-kontor banar väg för ett holistiskt fokus på medarbetarnas välbefinnande, behålla och engagemang. Dessa trender kan dock vara en inspirationskälla för hur man ska gå vidare Stärk din arbetsstyrka och uppnå högre produktivitetDe kan också visa till synes heta modeflugor som inte ger resultat.

Så hur skiljer du på mode och mode? Att skapa en genomtänkt designad kontorsyta innebär mer än bara mer snacks och bordsfotboll. Det innebär att fatta strategiska beslut om hur ditt kontor påverkar din övergripande kulturella vision, samtidigt som du är både budget- och tidsmedveten. Speciellt på dyra marknader som NYC eller ÄnglarnaNär kontorslokaler kan kosta så mycket som $80 per kvadratfot per år, vill du undvika onödiga onödiga utgifter (se: office kegerator).

I denna egenskap kommer vi att gå igenom de viktigaste punkterna att tänka på när du förnyar din kontorsdesign och ger specifika rekommendationer. Vi kommer också att diskutera vilka konkreta resultat du kan förvänta dig. Även de mest traditionella organisationerna kommer att kunna använda dessa mångsidiga strategier och skörda frukterna.

Vara rörlig

Idéer för kontorsdesign

När du utvecklar ditt kontor är det viktigt att ha flexibilitet i åtanke – särskilt för mindre företag som förväntar sig tillväxt. Detta gäller både typen av utrymme du väljer och hur det utrymmet hanteras.

När du letar efter ett utrymme, planera för framtiden genom att ta itu med nyckelfärdiga kontorsleverantörer och flexibla hyresavtal. Externt hanterade nyckelfärdiga kontor är inrättade för ditt team för att göra det lättare för dig att skala upp eller ner din organisation efter behov. Lär dig också om flexibla leasingalternativ som gör att du kan kringgå traditionella 5- till 10-åriga leasingavtal. Att teckna ett långsiktigt hyresavtal är inte tillrådligt om du tänker göra betydande anställningar under de närmaste kvartalen eller åren. Även om flexibla leasingalternativ från månad till månad kostar lite mer än ett standardleasingavtal, är anpassningsförmågan de ger dig väl värt det och sparar dig i slutändan långsiktiga kostnader.

Om du inte väljer det nyckelfärdiga alternativet utan föreställer dig organisatoriska förändringar inom en snar framtid, fyll ditt kontor med lättflyttbara möbler som kräver minimal montering (eller som enkelt kan monteras). Detta ger ditt team friheten att flytta kontor med mindre krångel och kostnader.

Vara förlovad

snygga kontorsdesignidéer

Mer engagerade medarbetare utför inte bara sina jobb bättre, utan bidrar också till de övergripande affärsbehoven. Mätbara fördelar inkluderar högre moral, längre genomsnittlig anställningstid och en högre sannolikhet att rekommendera ditt företags arbetsmiljö till kamrater. Det är därför inte konstigt att vi anser att medarbetarnas engagemang är en av de viktigaste optimeringsmöjligheterna på arbetsplatsen.

Även om den öppna planlösningen växer i popularitet, särskilt på ingenjörskontor, är den inte nödvändigtvis gynnsam för engagemang – medan samarbete är positivt, är för mycket prat på kontoret distraherande och kan ta bort fokus från arbetet. Nyckeln är att hitta en balans mellan integritet och öppenhet.

Det finns två huvudsteg du kan ta för att uppnå denna balans: Det första är att installera fristående avdelare mellan skrivbord. Låt dem vara ungefär i nackhöjd – detta ger utrymme för umgänge om så önskas, men skapar också en känsla av integritet som uppmuntrar individuell produktivitet.

Det andra är att följa aktivitetsbaserade arbetsprinciper genom att sätta utrymmen för olika typer av arbete. Välj några områden eller rum där grupper kan arbeta tillsammans utan rädsla för att störa andra, medan andra områden på kontoret är dedikerade uteslutande till dem som vill arbeta tyst. Genom att ge medarbetarna verktygen att arbeta på det sätt som bäst passar deras personliga arbetsstil, ger du dem möjlighet att bli framgångsrika.

vara avsiktlig

Inredning hjälper tekniskt inspirerade kontorsdesignidéer

Se till att varje kontorsrelaterat beslut och taktik baseras på ett större strategiskt mål för att undvika att hamna i trendiga fällor. Oavsett om du väljer en ny möbel eller väljer en aktivitetsbaserad arbetsyta, är det viktigt att arbeta medvetet eftersom det maximerar värdet av projektet och minimerar den totala kostnaden.

Såvida du inte har specifika organisatoriska mål för arbetsplatsen, överväg den här allmänna frågan: Är ditt kontor ett utrymme där anställda vill arbeta? Enkla sätt att göra kontoret till en plats som anställda tycker om att komma till varje dag inkluderar:

1) Ha växter på hela kontoret – de kan hänga eller stå på golvet och bör vara lite underhållsmässigt

2) Välj ergonomiska stolar som maximerar komforten

3) Se till att anställda har utrymmen att fokusera och samarbeta efter behov

4) Håll temperaturen behaglig (68-76 grader Fahrenheit)

5) Mjukt, naturligt ljus istället för starkt lysrörsbelysning (en bonus – du sparar el!)

Även om många av dessa förbättringar är små, har de en betydande positiv inverkan på atmosfären på ditt kontor – och följaktligen på produktiviteten och glädjen för dina anställda på arbetsplatsen.

Använd dessa enkla men effektiva strategier för att skapa ett lyckligare team, förbättrat kundbehållande och ökad produktivitet. Genom att investera i ditt kontor kan du också använda utrymmet som ett varumärkes- och rekryteringsverktyg, vilket hjälper dig att attrahera topptalanger. Även om du förmodligen kommer att behöva finjustera för att på bästa sätt möta ditt företags behov, kan stegen ovan få dig att komma igång bra.

Bilder dekor hjälp

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *