Tesla Solardach

Tesla Solardach

Tesla solar tak bältros

När vi blir mer definierade av vår dagliga påverkan på miljön och populariteten för solcellsdrivna hem ökar, var det bara en tidsfråga innan ett företag skulle bryta marknaden för solenergitak med vacker innovativ design. Tesla, känd för sina snabbproducerade miljövänliga bilar som inte snålar med stil, designar och tillverkar livsförbättrande alternativ till andra ögonsår du kan se på hustak på avstånd. Tack vare Tesla-tavlor kommer vi inte att se de där grymt stora (även om det är livsviktiga) överdimensionerade solpaneler i kunniga ägares hem när som helst snart. Istället förutspår våra designexperter en ny våg av att föra solljus till ditt hem med innovativa Tesla soltakalternativ som efterliknar utseendet på traditionella takmaterial.

Däremot säger vi inte att produktutveckling och innovation för solenergi inte har uppdaterats innovativt under de senaste fyrtio åren. Även om tekniken bakom de första solcellstakpannorna som producerades går tillbaka till 1970-talet, har deras utseende inte förändrats mycket sedan dess. Faktum är att flera företag med tiden försökt designa takpannor som drivs av solen för att efterlikna äkta traditionella takmaterial, men de har aldrig varit i närheten av att ersätta traditionella solpaneler på taket när det gäller estetik, kostnad eller kvalitet. Även om det inte är ett nytt koncept att bygga integrerade solcellsmekanismer, kommer produktionen av attraktiva solpaneler snart att bli ännu mer tillgänglig för våra kunder sedan debuten av Teslas soltakprodukter.

För ungefär två år sedan presenterade Elon Musk sitt visionära ”framtidens hem”, men det var sent att husägare lade märke till och frågade oss om de framtidsklara takpannorna för deras egna fastigheter. Efter att ha publicerats i över ett år, är vi här för att dela den beundransvärt hållbara, högkvalitativa verkligheten hos Teslas Techno Tiles, stegen för att få dem och varför de gör en sådan skillnad i ditt hem kan orsaka.

Vad gör ett Tesla solcellstak så annorlunda?

Tesla Solardach

Tesla bältros, som absorberar solenergi, är gjorda av tunna lager kvarts som har visat sig vara praktiskt taget okrossbara. Det finns till och med ett meme värt att kolla in för att se hur motståndskraftiga de verkligen är. Teslas prisuppskattningar för soltak kan variera beroende på plats och installationskostnader, speciellt anpassade för ditt projekts behov. Solens bältros är runt $22 per kvadratfot.

Och även om dessa uppskattningar är högre jämfört med äldre soltakpannor och paneler, håller ett Tesla soltak verkligen mycket längre än traditionella takmaterial – vilket innebär att Tesla bältros kan spara pengar på lång sikt eftersom de kräver mindre underhåll och behöver göra det mindre ofta bytas ut.

Med åtta olika takpannor som återspeglar traditionella och populära stilar i både sol- och icke-solarvarianter, och med ett härdat glas som är tre gånger så starkt som skiffer eller asfalt, finns det mer än tillräckligt med skäl att överväga dem. Tyvärr, på grund av det härdade glaset, är de inte lämpliga för beskärning till en anpassad storlek. Som sådan erbjuder Tesla också en mängd olika kakelplattor utan solceller med svagare glas. Detta gör att du också kan lägga till takpannor i kanterna av ditt hem, som skorstenen, och överallt där Tesla-tappskivor behöver kapas. Å andra sidan fungerar inte ens klassiska solpaneler på ett plåttak eftersom soltakpannor inte kan läggas över dem – upp till Tesla takshingel.

På grund av detta kan Tesla erbjuda en ”oändlig”-garanti på sina takpannor med en 30-års garanti på dess kraftgenereringsförmåga och väderelement.

Det finns inget solcellstak

Tesla Solardach Designs

Tänk på alla skrymslen, vrår och kurvor som olika tak kan ta, och det faktum att några svagare Tesla solar takpannor måste skräddarsys för att passa på plats, och det är inte konstigt att Tesla inte tog tillfället i akt föreslår installation av ett helt solcellstak. För att få ditt tak att framstå som sömlöst och enhetligt har företaget gjort stora ansträngningar för att få de två takpannorna att framstå som identiska för det otränade ögat och skapa ett enda felfritt tak.

Om du trodde att du med full kraft kunde installera ett superkraftigt soltak, tänk om. Inte för att det var en i grunden klok investering till att börja med.

Du kommer att märka dramatiska förändringar i din energianvändning

Innan processen är klar kommer Tesla att be dig mäta din energianvändning för att bestämma en genomsnittlig exakt mäthastighet och designa ett Tesla Solar Roof unikt för ditt hem.

Och med äldre soltaksteknik var energilagring ofta dyr och svår att lagra. För att motverka detta har Tesla designat smala ”powerwalls” eller batterier som tar liten plats och ser bra ut att starta.

Efter installationen kommer du att inse hur mycket energi du använder och vad som går till spillo som utarmning av din Solar Powerwall när taket är inaktivt t.ex. B. över natten betyder att ditt system drar energi från ett konventionellt elnät. För att motverka detta kan du enkelt lägga till fler Powerwalls efter att ha märkt prestandaskillnaderna.

Det finns en app för allt – såklart

För att spåra förbrukning och tillgänglig ström har Tesla skapat en lättanvänd app för att kontrollera energiförbrukningen i realtid. Detta visar hur mycket el taket har producerat, hur mycket din Powerwall sparar och hur mycket som finns tillgängligt i huset när som helst.

Du kommer snart att upptäcka att Tesla Solar Roof-appen är ett utmanande spel som låter dig lägga din energi var och när det betyder mest. På så sätt vet du exakt vad som händer så att du kan distribuera saker.

Tesla soltak för och nackdelar

Du kommer inte att tro vad som tog all din energi

Du kanske bara får en chock när du inser hur mycket energi varje enhet förbrukar genom Tesla Solar-appen. Precis som maten med flest kalorier kommer du snart att få en ny medvetenhet om vilka apparater som använder mest energi och vilka minst.

När ditt Tesla Solar Roof ackumulerar energi och din Powerwall är fulladdad kan du skicka tillbaka överskottsenergin till ditt elnät för gemensam användning.

Tesla solar takpannor stilar

skattelättnad

Bäst av allt och att aldrig glömma, 30 % National Solar Investment Tax Credit gäller kostnaden för Teslas solenergitakpannor och den nödvändiga solenergiutrustningen inklusive kostnaden för Tesla Powerwall-batterier. Dessutom kan ytterligare statliga, lokala eller företags soltaksincitament också gynna dig.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *