Tidlösa inredningstrender

Tidlösa inredningstrender

tidlösa dekortrender vit kakelbacksplash

Precis som mode, musik och konst följer inredningen trender. Bläddra igenom några gamla hemkataloger och du kommer säkerligen att hitta några galna planer. Men vissa inredningsprinciper – proportioner, placering och form– går aldrig ut. Och vissa inredningstrender är också tidlösa. Våra expertdesigners lovar att dessa heminredningstrender aldrig kommer att gå ur mode.

Marmor

Heminredningstrender marmor

När ett material smälter ihop sömlöst med alla typer av hemdesign är det verkligen tidlöst. Och det är därför marmor aldrig går ur mode. Oavsett om din design är traditionell eller modern, överväg marmor för en varm men ändå lyxig finish. Detta palats från mitten av århundradet har Carrara-marmor från golv till tak och skåp i massivt trä.

Vita backsplash-plattor

Heminredningstrender vit kakelbacksplash

Vita backsplash-plattor kommer aldrig att gå ur mode. Och även om vi älskar utseendet på rektangulära vita plattor, är ett mer geometriskt mönster också tidlöst. I denna moderna Tudor-köksrenovering från New Jersey köpte vi kakel i ett diamantmönster för något lite annorlunda än de vanliga tunnelbaneplattorna. Men när du skaffar vita kakel, se till att kompensera dem med mörka skåp eller mörka bänkskivor för en balanserad, neutral look.

trägolv

Heminredningstrender trägolv

Få utseenden är så tidlösa som trägolv. Som ett texturerat material som lämpar sig för samtida designscheman är det utan tvekan en önskvärd egenskap. I detta eleganta loft med utsikt över Union Square ville vår kund slita ut de befintliga trägolven på grund av några skadade områden. Men vi visade honom hur man använder mattor för att täcka de skadade områdena och förbättra det sofistikerade, rustika utseendet.

En grå soffa

Heminredningstrender grå soffa

Din soffa är hjärtat i ditt vardagsrum. Medan resten av din inredning lätt kan bytas ut, bör din soffa vara konstant och därför tidlös. Vissa säger att en grå soffa kan se tråkig ut, men vi vet bättre. Håll ditt vardagsrum fräscht genom att utrusta din grå soffa med accentkuddar och filtar. Mycket enklare och billigare än att byta ut hela din soffa, att byta ut accenter ger dig en fräsch, tidlös look.

Neutral master bedroom

Heminredningstrender neutral master bedroom

Ditt sovrum är ett rum där du ska hålla dig lugn. Tillbehör ditt sovrum med neutrala färger som är lugnande och lugnande. Kort sagt, heminredningstrender gäller för resten av ditt hem. Kolla in hur vi förvandlade den neutrala sovrumslooken till denna hippa Connecticut Colonial-stil.

Växt

Heminredningstrender växter

Att visa din kärlek till Moder Natur kommer aldrig att gå ur mode. Oavsett om det är ett fikonblad eller suckulenter ser växter alltid bra ut i ditt hem. Om du inte har plats för dina växter på golvet eller på ditt bord, överväg att hänga växter på väggen. Kolla in den levande växtväggen i denna takvåning i Central Park West.

Att visa din personlighet är tidlöst

Heminredningstrender personlighet

Ditt hem är bara ditt. Istället för att försöka kopiera en tidning eller lookbook, ha ett hem som representerar din personlighet. Oavsett om det är konstböcker, familjearv eller samlingar från dina resor, kommer det aldrig att gå ur mode att visa din personlighet. Och det finns ingen bättre plats för det än ditt soffbord. Kolla in samlingen av konstböcker och dekorativa föremål i detta hem från mitten av århundradet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *