Tips för kontorsinredning

Tips för kontorsinredning

Filmer som ”Office Space” fick verket att se ut som straff med sina trånga bås, trista färger och oförlåtande ljus. Men ”Mad Men” charmade inredningen på arbetsplatsen med sin eleganta stil från mitten av seklet. Och Nancy Meyers film The Intern tog saker till nästa nivå med en dagens drömmande inredning av kontorsinredning, som erbjuder ett luftigt, loftliknande utrymme för den fiktiva modestarten.

Tack och lov (åtminstone för anställda) går företag bort från själlösa, utilitaristiska kontor till förmån för ljusa, livfulla utrymmen som speglar deras verksamhet och uppdrag. Så att gå till jobbet innebär inte längre att gå in i en ödslig, dåligt upplyst designöken i mer än åtta timmar varje dag. Vi är alla för inspirerande kontor och strävar efter att göra varje kommersiellt inredningsprojekt så individuellt som möjligt. Här är några tips för att designa ett kontor som speglar ditt företag.

Bild ovan: Mottagningsområde för ett kontorsdesignprojekt av Decor Aid.

Skapa ett delat multitasking-utrymme

grå tuftad soffa kontorsyta

På Bulldog Gin-kontoret har vi satt upp ett gemensamt område som kan användas för både teammöten och arrangemang. En blandning av klassiska och moderna möbler ger utrymmet en avslappnad känsla (liksom baren).

Lägg till organiska element

blåvitt konferensrum

Konferensrum behöver inte vara täppt, så vi designade B2R-kontoret runt ett anpassat Live Edge-bord som vetter mot de moderna vita kontorsstolarna. Stora krukväxter sitter på varje fönsterbräda och två ormbunkar flankerar konsolen längst fram i rummet.

Håll dig till varumärket

mångsidig reception för musikstudior

Det var viktigt att vi skapar ett utrymme som verkligen passar identiteten för vår musikindustriklient, SweetSounds Studio. Det var därför vi arbetade med konst och möbler som redan var tvungna att skapa en avslappnad, eklektisk atmosfär. Det finns ingen kontorsinredning som passar alla, så det är viktigt att varje utrymme speglar varje företags personlighet.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *