Traditionella köksidéer

Traditionella köksidéer

TRADITIONELLA KÖKSIDÉER – Trots modern tid blir det traditionella köket mer och mer relevant. Detta koncept skapar en hemtrevlig och informell känsla som kan samlas på ett ställe för att laga mat eller diska smutsig disk tillsammans.

Trä, natursten eller adobe används ofta i traditionell matlagning. Fönstret är vanligtvis satt upp för att släppa in friskt ljus och luft. För dekoration väljer den traditionella köksstilen naturliga växter eller blommor, inte konstgjorda. Läs mer om det nedan.

Traditionellt kabinkök

Traditionellt kabinkök
Dessa: alanpowelldesign.com

Återvunnet eller återvunnet trä erbjuder en äkta traditionell köksstil. Det finns något gammalt som förblir starkt med så mycket kärlek från varje träslag. I vårt första exempel används träslaget.

Det kan man se från kökstaket och köksön. Nytt trä dyker upp från skåpet och golvet. Kombinationen av de två gör köket till en traditionell stuga med en hemtrevlig atmosfär.

Dessutom är skåpet målat i en mjuk grön nyans för mild variation. Det sista elementet kommer från dörren, som också ser traditionell ut.

Snyggt traditionellt kök

Snyggt traditionellt kök
Dessa: shairoom.com

I vårt andra exempel används gammalt trä och gamla balkar. Till skillnad från det första exemplet diskuterar vi i denna punkt hur det traditionella blir en trend. Det finns två anledningar till den speciella kökstonen.

Den första aspekten gäller pendellampan. Valet av belysning påminner oss snabbt om den industriella belysningsstilen. Vi ser ofta belysningen i kaféet. Det andra gäller stolarna som omger köksön.

Och det är kycklingstatyerna som står på bänkskivan. Köket försummar inte den funktionella aspekten av köksredskapet och fönstret.

Billigt traditionellt kök

Billigt traditionellt kök
Dessa: baneproject.com

Ett traditionellt kök tar form i olika understilar, från påkostat till billigt. Nyckeln ligger i valet av trä. Vår tredje idé ser prisvärd ut jämfört med de tidigare på grund av det speciella valet av trä.

Vi tror att virkesvalet är billigare än virkesvalet som används i den första och andra idén. Träslaget skärs till plankor som ser lätta och fräscha ut på skåp, golv, bänkskiva och vägg.

För att inte tala om att det finns ett fönster utan gardiner för att ventilera köket.

Modernt klassiskt traditionellt kök

Modernt klassiskt traditionellt kök
Dessa: smithandsmith.com.au

Ett traditionellt kök handlar inte bara om rustikt och trä. Detta exempel visar andra delar av traditionell matlagning. Exemplet lyfter fram neutrala färger och klassisk köksstil.

Vitt blir temafärgen för skåpet och köksmålningen. Färgen ger en mjuk och behaglig ton. Och titta på spiskåpan och köksöns pelare.

De representerar en ikonisk klassisk köksdesign. Köket glömmer inte att sätta upp det stora fönstret och dörren för ventilation. Det finns växter för att dekorera köket.

Uppfinningsfullt traditionellt kök

Uppfinningsfullt traditionellt kök
Dessa: idealhome.co.uk

Traditionellt kök blandade platsen för vissa hushållssysslor. Vårt femte förslag kastar ett annat ljus över traditionell matlagning i detta avseende. Köket använder utrymmet för matlagning och tvätt av kläder.

Det traditionella köket väljer det vitmålade öppna förvaringsutrymmet. Förvaringen är indelad i några klasser, allt från dekorationer till serviser. Detta skapar en hemtrevlig känsla. Det finns några stolar på andra sidan av matlagningsområdet.

Vi anser därför att köket även fungerar som matsal. Att spendera tid i köket förblir mysigt delvis tack vare fönstret.

Trevligt traditionellt kök

Trevligt traditionellt kök
Dessa: trumpetdynamics.com

Justering av valans skapar en vacker ton för ett traditionellt kök. I det här exemplet leker kappan med ränder i neutrala färger. De två söta, klassiska kycklingdekorationerna finns under kappan.

Trä är återigen valt som lagringsmaterial. Den speciella träsorten skapar en traditionell känsla för köket. En annan vintageton kommer från lådorna som används för att förvara konstgräset och tallrikarna.

Man kan sätta så positiva ord på väggen för att motivera alla familjemedlemmar som kommer hit.

Bekväm traditionell mat

Bekväm traditionell mat
Dessa: 7ft-seo.com

Som nämnts tidigare ger adobe tegelstenar en stark traditionell kökssmak. I det här exemplet är tegelstenarna vitmålade. Detta för med sig milda och fridfulla känslor till köket.

Andra aspekter gäller köksfläkten som ser klassisk ut. Den vitlackerade köksfläkten säkerställer ett bekvämare läge. Den sista är på stolarna som ser rostiga ut. Sittplatserna ger köket en mer traditionell ton.

Få en rymlig känsla från fönstren. Självklart känns fläcken också lättad av det stora utrymmet i köket.

Traditionellt bondkök

Traditionellt bondkök
Dessa: inchandco.com

För en mer specifik matlagningsstil, överväg att lägga till en bondgårdsstil till ditt traditionella kök. För denna smak är vitt vanligtvis människors huvud. Färgen omfattar nästan alla aspekter av köket, från skåpet till köksön.

Trä täcker kökstaket med några balkar. Å andra sidan lägger köket ut plattorna som påminner så mycket om traditionellt kakelmaterial. Köket väljer glasfönstret för ventilation.

Efter öppning kommer mycket ljus och frisk luft in i köket. Du kan njuta av att laga mat och chatta med vänner med en rymlig känsla.

Blandat traditionellt kök

Blandat traditionellt kök
Dessa: ssreuta.com

Traditionella och moderna värderingar fungerar bra i köket. Det traditionella läget kommer från de röda adobe tegelstenarna som fungerar som väggen och baksidan av köket. Materialvalet skapar en stark traditionell ton.

Ett modernt värde ligger dock i den rostfria köksfläkten och köksredskapet. En annan modern kökston framträder från skåpet under bänkskivan. Fönstret är ett måste för att säkerställa ett hälsosamt flöde av luft och ljus.

Avkopplande traditionell mat

Avkopplande traditionell mat
Dessa: houseup.co.uk

Även om det här traditionella köket ligger i källaren känns det fortfarande avkopplande och bekvämt. Köket väljer två skåp som visas på bilden. Skåpet väljer en mjuk nyans av blått.

Trä blir materialet för köksön. Med den traditionella sittstilen ser köket gammalt och mysigt ut. Vit målar väggen och taket i köket och skapar senare en mjuk ton. Fönstren är fästa på framsidan för ventilation.

Med den enkla kökslayouten tror vi att det kommer att kyla våra sinnen efter långa timmar på kontoret att dröja kvar här.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *